VEGAS Movie Studio 14 Suite
VEGAS Movie Studio 14 Suite
VEGAS Movie Studio 14 Suite

VEGAS Movie Studio 14 Suite The complete package for video editing

Upgrade: VEGAS Movie Studio 14 Suite The complete package for video editing

Bespaar tot 199 €

VEGAS Movie Studio 14 Suite The complete package for video editing

139,99
Prijzen incl. BTW.,
Vanaf 79,99 i.p.v. 279,98 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 23. januari 2018
 • € 60 upgrade-korting
 • Inclusief VEGAS Movie Studio 15 Suite

Videobewerkingssoftware powerhouse VEGAS® Movie Studio Suite

Een krachtige bundel van zeven productie-toepassingen van hoge kwaliteit, VEGAS® Movie Studio Suite biedt alles wat u nodig hebt om pro-level video's te maken. Gebundelde videobewerkingssoftware, video-effecten, gereedschappen voor het maken van DVD en Blu-ray Discs, en geweldige geluidsproductiegereedschappen van toonaangevende partners vormen de brandstof voor uw creativiteit. Voeg de finisihing touch aan je video toe en upload direct naar Vimeo, YouTube en Facebook. Of brand uw meesterwerk op DVD en High Definition Blu-ray Disc.


Movie Studio 14 Suite bevat:

 • VEGAS® Movie Studio Platinum
 • VEGAS® DVD Architect
 • NewBlueFX Titler Pro Express
 • NewBlueFX Suite Complete
 • HitFilm Toolkit Pack
 • Music Maker
 • SmartSound® Sonicfire® Pro 6
VEGAS Movie Studio 14 Suite - overzicht

Snelle, nauwkeurige bewerking

Snelle en nauwkeurige instrumenten zorgen voor een goede start van uw video. Door eenvoudige videobewerking met een drag-and-drop workflow in een intuïtieve, moderne interface kunt u zich concentreren op de creatieve aspecten. Met ondersteuning voor 4K media, zullen uw video-effecten, composities en tekstelementen met nauwkeurigheid stralen. U kunt zelfs te wazige of wankele video's verbeteren dankzij de hoge kwaliteit beeldstabilisatie.

Laat de schittering van al uw kleuren naar buiten komen met primaire en secundaire kleurcorrectiefilters. Deel je voltooide video met vrienden en familie op DVD en high definition Blu-ray Disc of upload deze direct naar Vimeo, YouTube en Facebook om te delen met de hele wereld.

Breng uw video naar het volgende niveau

Dit unieke pakket van multimedia-applicaties en plug-ins brengt uw productie naar nieuwe hoogten. Van gemiddeld tot hemels! De perfecte bundel voor de elitegroep van video-editors die willen dat hun creativiteit ze ver buiten het gewone brengt. NewBlueFX Titler Pro Express biedt professionele titels en tekst. Maak verbluffende special effects met krachtige videofilters en effecten van HitFilm en NewBlueFX. Voeg energie en de perfecte toe met automatisch gegenereerde muziek van Sonicfire® Pro 6. Maak en beheers uw eigen originele soundtrack met Music Maker. Geef uw creativiteit een boost als geen ander met VEGAS® Movie Studio Suite.

Partner plug-ins geven extra power

Spectaculaire video-effecten van NewBlueFX

Maak van een saaie scène een prachtige scène met deze spectaculaire collectie video-effecten van NewBlueFX. Simuleer camerabewegingen om een nerveuze hand-held camera met Active Camera te imiteren. Zet uw beelden om in dynamische achtergronden met Achtergrond Generator en gebruik ze als basis voor compositie. Maak een geanimeerd beeld-in-beeld met inbegrip van omtreklijnen, slagschaduw en vervaging van beweging met Flying Picture-in-Picture. Zorg voor de klassieke in-camera home-movie-look met Zoeker. En dit zijn slechts enkele van de meegeleverde gereedschappen die u kunt gebruiken om uw meest creatieve videobewerking ooit te bereiken!

HitFilm Toolkit Pack

Verbeter uw VEGAS® Movie Studio videobewerkingsprogramma met deze collectie van 20 verbazingwekkende video-effecten en filters van HitFilm, de masters van effecten en compositing. Creëer geanimeerde lasers, complexe kleurverlopen, intense lichtstralen, overtuigende blikseminslagen, vervagingen, tinten en nog veel meer. Verdonker gezichten of andere voorwerpen in uw video voor die ooggetuigenbescherming-look. Niemand kan je beschuldigen wanneer je te ver gaat met deze effecten!

NewBlueFX Titler Pro Express

Introduceer uw verhaal met verbijsterende 2D- of zelfs 3D-titels. Met de geïntegreerde sjablonen kunt u snel aan de slag met professionele resultaten. Ontwerp uw eigen aangepaste titels om op te slaan als sjablonen voor gebruik in toekomstige projecten. Opvallende titels uit NewBlueFX laten uw video's uit de massa springen.

VEGAS Movie Studio 14 Suite - NewBlueFX Titler Pro Express

Het "power of music"-pakket:
SmartSound® Sonicfire® Pro 6

Sonicfire® Pro 6 van SmartSound® is de snelste manier om automatisch een aangepaste soundtrack te creëren die perfect bij uw video past. Gelukkig, droevig, spannende, intens, kalm: stel de juiste stemming voor uw video in en produceer emoties met volledig royalty-vrije muziek. Nu bent u niet zomaar een filmeditor, maar ook een arrangeur!

Music Maker

Met Music Maker is het maken van uw eigen muziek eenvoudiger dan ooit. Het werkt net als een puzzel: door het combineren van instrumenten, zoals gitaren, met prachtige vooraf geproduceerd melodieën en spannende drumritmes. Produceer uw eigen soundtracks gemakkelijk met behulp van alleen uw muis en toetsenbord.

VEGAS Movie Studio 14 Suite - power of music-pakket

Auteur van een DVD of een high-definition Blu-ray Disc

Maak DVD's en prachtige high-definition Blu-ray Discs met afspeelknoppen, menunavigatieknoppen, surround-sound audio en Hollywoodachtige titels. Kies uit meer dan 100 wide-screen sjablonen met hoge resolutie. Voeg hoofdstukmarkers toe om specifieke scènes te lokaliseren. Voeg bijschriften en bronkleurknoppen toe. Preview en test al uw films en knoppen voordat u uw disk brandt. Een DVD of high-definition Blu-ray Disc vormt een perfect cadeau voor vrienden en familie.

VEGAS Movie Studio 14 Suite - Dvd en Blu-ray Discs maken

Belangrijkste functies

 • Herzien en verbeterde gebruikersinterface
 • Ondersteuning voor high DPI-monitoren
 • Innovatieve multicambewerking-workflow
 • Primaire en secundaire kleurcorrecties
 • Nieuwe hoverscrubtechnologie
 • Verbeterde RAM-preview
 • VEGAS® DVD Architect
 • Direct upload naar Vimeo, YouTube, en Facebook
 • NewBlueFX Suite Complete
 • NewBlueFX Titler Pro Express
 • SmartSound® SonicFire® Pro 6
 • Music Maker
 • HitFilm Toolkit Pack
VEGAS Movie Studio 14 Suite
VEGAS Movie Studio 14 Suite

VEGAS Movie Studio 14 Suite The complete package for video editing

Upgrade: VEGAS Movie Studio 14 Suite The complete package for video editing

Bespaar tot 199 €
139,99
Prijzen incl. BTW.,
Vanaf 79,99 i.p.v. 279,98 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 23. januari 2018
 • € 60 upgrade-korting
 • Inclusief VEGAS Movie Studio 15 Suite

De VEGAS Movie Studio-familieproducten

De VEGAS® Movie Studio-familie van videobewerkingsprorgamma's biedt mogelijkheden voor iedereen. Eenvoudige videobewerking, indrukwekkende audio- en video-effecten, kleurcorrectie, creatieve transities en titels.

Verken en vergelijk de drie versies van de VEGAS® Movie Studio-familie om de juiste movie-editor voor u te vinden.

Zie de vergelijking van de volledige VEGAS® Movie Studio-familie hier.

VEGAS Movie Studio 14-familieproducten