VEGAS Pro 15
VEGAS Pro 15
VEGAS Pro 15

VEGAS Pro 15 Professional video & audio production and disc authoring

Upgrade: VEGAS Pro 15 Professional video & audio production and disc authoring

Bespaar tot 847 €

VEGAS Pro 15 Professional video & audio production and disc authoring

599,00
Prijzen incl. BTW.,
Vanaf 249,00 i.p.v. 1.096,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 23. januari 2018
  • € 350 upgrade-korting
  • Alleen nu erbij:
  • Boris Continuum 3D Objects Unit (t.w.v.: € 299)
  • NewBlueFX ColorFast2 (t.w.v.: € 99)
  • NewBlueFX Stylizers 5 Imagine (t.w.v.: € 99)

Werk snel. Werk efficiënt. Werk op uw manier. Videobewerking met VEGAS Pro 15

VEGAS Pro is altijd een vernieuwer geweest. Versie 15 voert deze erfenis voort en levert een volledig aanpasbare interface die ultieme flexibiliteit biedt. Gevuld met nieuwe functies, zowel binnen als buiten, stimuleert VEGAS Pro uw creativiteit. Of u nu in HD of 4K werkt, VEGAS Pro staat klaar om uw creatieve partner te zijn. Video-/geluidsproductie en dvd/Blu-ray disc-authoring allemaal in een krachtig pakket.

VEGAS Pro 15 - Overzicht

Een betere manier om te bewerken, te maken en af te leveren

VEGAS Pro biedt alle benodigde tools om je video snel te bewerken. Encode voor 4K-levering of publiceer naar uw favoriete streaming-uitgang. Of maak en lever uw productie in HD met Dolby Digital-geluid op een Blu-ray disc. Wat uw uiteindelijke bestemming ook is, VEGAS Pro brengt u daar sneller heen dan ooit.

Werk snel. Lever sneller.

Werk efficiënter dan ooit tevoren met een aanpasbare gebruikersinterface en precieze, snelle bewerkingshulpmiddelen. Drag & drop-bewerking en authoring zorgen voor snel productiewerk en levering. Meng, combineer en bewerk populaire formaten, waaronder HEVC, ProRes, AVC en meer, direct op de tijdlijn zonder te wachten op een re-wrap of transcode. Krachtige hardwareversnelling maakt gebruik van NVIDIA- en Intel QSV-technologieën om het renderingproces te verkorten. Ontworpen en speciaal gemaakt om u tijd te besparen en uw creativiteit te verbeteren.

High-end kleurworkflows

Breng uw kleurworkflow naar het volgende niveau Werk in het uitgebreide dynamische bereik dat wordt aangeboden door camera's die S-Log-codering gebruiken en ondersteund worden door het ACES 1.0 Academy Colour Encoding System. Dit biedt de ideale kleurruimte voor compositie en kleurclassificatie. Een nieuwe plug-in van LUT OFX stelt u in staat om zowel camera als stijlvolle LUT's toe te passen om uw projecten naar nieuwe horizonten te brengen.

Werk beter dan ooit met creatieve interactie

Nieuwe beeld-in-beeld en Crop OFX plug-ins openen tal van creatieve mogelijkheden. Effecten positionering, schalen en animatie van beeld-in-beeld met behulp van regelaars rechtstreeks in het previewvenster en krijg direct feedback als u aanpassingen maakt. Gebruik dezelfde in-preview regelaars om video of stills te knippen voor creatieve effecten.

Verbeter uw project met NewBlueFX Filters 5 Ultimate (t.w.v. $ 299)

Filters 5 Ultimate van NewBlueFX geeft u de mogelijkheid om uw kleurenschema vast te zetten of te verbeteren, creatieve lichteffecten toe te passen, de kleur van een bepaald object in uw video te wijzigen, een warme gloed of diffusie toe te voegen en meer. Deze collectie van acht kleurcorrectievideofilters en effecten geeft u ongelooflijke kracht om uw beeldmateriaal veel verder te verbeteren.

Dvd of high-definition Blu-ray Disc authoring

Met zijn drag & drop-workflow maakt DVD Architect, inbegrepen in VEGAS Pro, het gemakkelijk om dvd of Blu-ray disc van professionele kwaliteit te maken. Sleep uw media naar de werkruimte om automatisch aangepaste navigatie te maken voor functievideo's, notities van de regisseur, soundtrackmuziek en meer. Maak aangepaste keyframe-compatibele grafische animaties en overlays door multi-layer Photoshop-bestanden te importeren. Het eenvoudige resetten van de instellingen, stelt u in staat om een SD-dvd te branden en vervolgens te schakelen en een HD Blu-ray disc en te branden.

Belangrijkste functies

Wat onze klanten zeggen

Mark Anthony Holmes, Holmes Creative

"Nothing compares to VEGAS Pro for speed, ease of use and a common sense approach to editing video and audio."

JustAlexHalford

"No matter what your goal is, Vegas Pro 15 and all its features in its entirety got you covered."

Bobby B. Grubic, ProVideo Coalition

"Vegas Pro is a comprehensive, all in one post production “must have” NLE companion with everything you need to create high end projects."

Christian Wolochow

"[... ] In contrast to other video editing software, VEGAS Pro offers more options and creative possibilities for editing, rendering and cutting videos. The latest version also enables smoother playback of videos with higher FPS in the preview, making direct editing a whole lot simpler.“

Wat de pers er van vindt

01-10-2016 - "Een geavanceerde bewerkingsoplossing die wordt gebruikt door vele professionele filmmakers en videobewerkers."

1/2017 - "[...] Krijg met Vegas Pro 14 een krachtige, stabiele en snelreagerende professionele software die in detail de dingen zelfs beter en makkelijker maakt dan hun professionele concurrenten. Magix doet Vegas Pro herleven"


VEGAS Pro 15
VEGAS Pro 15

VEGAS Pro 15 Professional video & audio production and disc authoring

Upgrade: VEGAS Pro 15 Professional video & audio production and disc authoring

Bespaar tot 847 €
599,00
Prijzen incl. BTW.,
Vanaf 249,00 i.p.v. 1.096,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 23. januari 2018
  • € 350 upgrade-korting
  • Alleen nu erbij:
  • Boris Continuum 3D Objects Unit (t.w.v.: € 299)
  • NewBlueFX ColorFast2 (t.w.v.: € 99)
  • NewBlueFX Stylizers 5 Imagine (t.w.v.: € 99)

Welkom bij de familie

De VEGAS Pro 15 familie van producten is de eerste keuze van videoprofessionals en videoliefhebbers. Verpakt met de functies die u nodig hebt om professionele kwaliteitsvideo en -geluid te produceren.

Zie de vergelijking van de volledige VEGAS-familie hier.

VEGAS Pro 15 - VEGAS productfamilie