Installatie en activering van add-ons FXHome, proDAD, Boris FX, iZotope, SmartSound & NewBlue

Algemene aanwijzingen...

A) ...voor de add-ons van de gekochte VEGAS-versie:

versie met doos van een VEGAS-product heeft gekocht, doe dan het volgende:

1. Plaats de dvd.
  2. Installeer uw VEGAS-product.
  3. Na het voltooien van de hoofdinstallatie, kunt u nu de meegeleverde add-ons installeren. De installatie-set-ups bevinden zich op de dvd.
  4. Start de betreffende set-up en volg de installatie-aanwijzingen van de producent van de add-on.
  5. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Info: De serienummers die nodig zijn om de add-ons te activeren, zijn te vinden op de bijgevoegde kaart.

downloadversie van een VEGAS-product heeft gekocht, doe dan het volgende:

1. Open de e-mail die u van ons automatisch na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.
  2. Download eerst via de link van het VEGAS-product onder "Programma downloaden" de download-manager en open deze door te dubbelklikken. Hier worden verschillende programma's in een lijst weergegeven.
  3. Schakel met vinkjes in de selectievakjes de programma's in die u wilt downloaden en installeren. Voor de installatie en activering van de add-ons moet u uw VEGAS-product installeren.
  4. Afhankelijk van de selectie worden de applicaties vervolgens direct gedownload en achter elkaar uitgevoerd.
  5. Volg de installatie-aanwijzingen van de producent van de add-on.
  6. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Info: De serienummers die nodig zijn om de add-ons te activeren, zijn te vinden in de e-mail die u van ons na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.

B) ...voor add-ons uit een actieaanbieding met een beperkte geldigheidsduur:

1. Open de e-mail die u van ons automatisch na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.
  2. Download de installatie-set-up voor de add-on met een klik op de link in de e-mail. Deze bevindt zich onder "Programma downloaden" direct onder het serienummer van de betreffende add-on.
  3. Start de gedownloade installatie-set-up en volg de installatie-aanwijzingen van de producent van de add-on.
  4. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Info: De serienummers die nodig zijn om de add-ons te activeren, zijn te vinden in de e-mail die u van ons na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.

Fabrikantspecifieke installatie- en activeringsstappen

FXHome

Installatie-aanwijzingen / Online activeren

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Kies het type set-up uit, vervolgens wordt de installatie uitgevoerd. Na de installatie wordt de FXHome-app-manager geopend. Hier kunt u dan via de knop "ACTIVATE & UNLOCK" uw add-on activeren.
  3. Log in met uw bestaande FXHome-account op . Als u nog geen account heeft, registreer u dan om met de installatie door te kunnen gaan.
  4. Klik vervolgens op "Register a new Serial Code".
  5. Voer nu het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het nummer ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  6. Klaar! De installatie en activering van uw FXHome-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Installatie-aanwijzingen / Offline-activering

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Kies het type set-up uit, vervolgens wordt de installatie uitgevoerd. Na de installatie wordt de FXHome-app-manager geopend. Hier kunt u dan via de knop "ACTIVATE & UNLOCK" uw add-on activeren.
  3. Kopieer eerst de aangegeven link naar uw browser.
  4. Log nu in met uw bestaande FXHome-account op . Als u nog geen account heeft, registreer u dan om met de installatie door te kunnen gaan.
  5. Selecteer nu de te activeren add-on en voer het betreffende serienummer in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het nummer ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  6. Bevestig in de dialoog die u informeert dat na activering het product niet meer geretourneerd kan worden. Nu wordt automatisch een licentiebestand gedownload.
  7. Open het gedownloade licentiebestand via de FXHome-app-manager.
  8. Klaar! De installatie en activering van uw FXHome-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij verdere vragen)

Website: https://fxhome.com/support

Support: https://fxhome.com/questions/submit

proDAD

Installatie-aanwijzingen

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Voer nu het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  3. Kies het VEGAS-product waarin de add-on moet worden gebruikt.
  4. Start het installatieproces.
  5. Klaar! De installatie en activering van uw proDAD-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Meer aanwijzingen

De add-on proDAD ReSpeedr is een standalone-versie, die wordt gebruikt met een eigen gebruikersinterface, naast uw VEGAS-product. De met de add-on bewerkte video's kunnen vervolgens in uw VEGAS-product worden gebruikt.

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij verdere vragen)

Website: http://www.prodad.com

Boris FX

Installatie-aanwijzingen

1. Start het installatieprogramma door dubbel te klikken op het installatiebestand.
  2. Lees en bevestig de licentie-overeenkomst.
  3. Vul het formulier met klantgegevens in indien nodig.
  4. Om Continuum een licentie te geven en het watermerk te verwijderen, moet je het vakje voor 'Activate your license now (Internet connection required)' aanvinken. Als je geen toegang hebt tot het internet, neem dan contact op met Boris FX support voor hulp met een offline activering.
  5. Voer je Boris FX activatiesleutel voor het Continuumproduct dat je wilt licenseren in het corresponderende venster. Je vindt dit nummer ofwel op de insteekkaart (doosversie) of in de e-mail die je na aankoop ontving (downloadversie/aanbiedingen).
  6. Selecteer vervolgens of je de niet-geactiveerde productonderdelen op je systeem wilt behouden, of wilt verwijderen. Het is het meest gebruikelijk om alle niet-geactiveerde productonderdelen te verwijderen.
  7. Als je meerdere Boris FX Activation keys hebt ontvangen, moet je het installatieproces voor elke activation key apart uitvoeren.
  8. Klaar! De installatie en activering van je Boris FX add-on is nu compleet. Het kan zijn dat je je VEGAS-product opnieuw moet opstarten om de geïnstalleerde add-on weer te geven.
  9. Meer hulp over het installeren en licenseren van Boris FX-producten kan gevonden worden door de Boris FX VEGAS FAQ (https://borisfx.com/faq/vegas-pro-faq/) te bezoeken of in het Continuum-supportforum (https://forum.borisfx.com/c/continuum/23).

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij verdere vragen):

Website: https://borisfx.com

Support: https://borisfx.com/support/open-a-case/

Forum: https://borisfx.com/faq/vegas-pro-faq/

iZotope

Installatie-aanwijzingen

1. Start als eerste de installatie-set-up.
  2. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  3. Kies een installatieproces uit om met de installatie te beginnen.
  4. Als de installatie is voltooid wordt naar updates voor uw add-on gezocht. Als geen updates worden weergegeven is het programma up-to-date.
  5. Na het voltooien van de installatie opent u de add-on. U kunt nu beslissen of u deze direct activeert of dat u eerst de demo wilt starten.
  6. Om de add-ons direct te activeren klikt u op "Authorize".
  7. Vul nu het klanteninformatieformulier in en voer het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding). Vervolgens klikt u nogmaals op "Authorize".
  8. Bevestig de getoonde gegevens.
  9. Klaar! De installatie en activering van uw iZotope-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij verdere vragen)

Website: https://www.izotope.com

SmartSound

Installatie-aanwijzingen

1. Start als eerste de installatie-set-up.
  2. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  3. Kies het gewenste pad voor de installatie en start de installatie dan.
  4. Na het voltooien van de installatie wordt een venster geopend. U kunt nu beslissen of u de add-on activeert of dat u eerst de demo wilt starten.
  5. Om te activeren klikt u op "Enter Serial Number".
  6. Voer nu alle gevraagde informatie in om de add-on te kunnen activeren. U vindt het serienummer ofwel op de kaart in de verpakking van uw VEGAS-product (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  7. Vervolgens wordt naar updates voor uw add-on gezocht. Als geen updates worden weergegeven is de add-on up-to-date.
  8. Klaar! De installatie en activering van uw SmartSound-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij verdere vragen)

Website: https://www.smartsound.com

NewBlue

Installatie-aanwijzingen

1. Start als eerste de installatie-set-up.
  2. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  3. Kies het gewenste pad voor de installatie en start de installatie dan.
  4. Na het afsluiten van de installatie wordt de "NewBlueFX-App-Manager" gestart. Hier vindt u alle extra hulpprogramma's van NewBlueFX.
  5. Om uw gekochte aanvullende programma te activeren, drukt u op "Enter Serial Number". Voer nu het serienummer in voor het aanvullende programma dat moet worden geactiveerd in het daarvoor bestemde venster. U vindt het nummer ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  6. Log nu in met uw bestaande NewBlueFX-account. Als u nog geen account heeft, registreer u dan op https://www.newbluefx.com/login/ om met de installatie door te kunnen gaan.
  7. Kopieer de daaronder aangegeven URL naar uw browser.
  8. Vervolgens kopieert de tekst die op de site staat naar de App Manager.
  9. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen. De content van het aanvullende programma vindt u onder "Plakken"> "Venster"> "Overgangen".

Technischer Support
(specificeer het serienummer en bestelnummer bij verdere vragen):

Website: https://newbluefx.com/

Support: https://newbluefx.zendesk.com/hc/en-us