Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

VEGAS Movie Studio 15 Platinum

VEGAS Movie Studio 15 Platinum Voor krachtige videobewerking

Bespaar 178 €
49,99 i.p.v. 228,98 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 29. januari 2019
 • € 20 korting
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 12 (t.w.v.: € 59,99)
 • proDAD ReSpeedr (t.w.v.: € 99)
VEGAS Movie Studio 15 Suite

VEGAS Movie Studio 15 Suite Het complete pakket voor videobewerking

Bespaar 198 €
79,99 i.p.v. 278,98 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 29. januari 2019
 • € 40 korting
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 12 (t.w.v.: € 59,99)
 • proDAD ReSpeedr (t.w.v.: € 99)

VEGAS Movie Studio: creëren. Eenvoudig.

Met VEGAS Movie Studio is het mogelijk een meesterwerk te creëren. Combineer video's, foto's, audio, graphics en tekst. Voeg professionele speciale effecten en transities toe voor een indrukwekkend eindresultaat. Met de moderne interface is creatie een peulenschil. Jumpstart Templates geven u een voorsprong, en het snelstartdashboard helpt u bij elke stap. Maak beeld-in-beeldsequenties, split-screeneffecten en instant freeze-frames. Gebruik hardwareversnelling om MP4-bestanden voor YouTube en Facebook te leveren. Werk met de populairste formaten, zoals HEVC. Met verbluffende videofilters van Boris FX en HitFilm, evenals professionele ruisreductie van iZotope, kunt u een doorsnee project gemakkelijk omtoveren tot iets heel bijzonders.

Nieuwe functies in vogelvlucht

VEGAS Movie Studio

 • Verbeteringen in gebruikersinterface
 • Snelstartvenster
 • Verbeterde opties voor toevoegen van media
 • Event Healing
 • Verbeteringen hardwareversnelling
 • Verbeterde ondersteuning voor bestandsformaten, waaronder iPhone-videobestanden
 • AMD GPU-hardwareversnelling
 • Tiny Planet plug-in
 • AutoLooks OFX plug-in

Leer meer

VEGAS Movie Studio Platinum (naast Movie Studio)

 • Twee achtergrondkleuren
 • Logische, moderne dockingvensterfuncties en -knoppen
 • PinP OFX-plug-in
 • Crop OFX-plug-in
 • Instant freeze frame bij videocreatie met aanpasbare standaard lengte
 • Onbeperkte tracks
 • Hardwareversnelde HEVC

Leer meer

VEGAS Movie Studio Suite (extra bij Platinum)

 • Jumpstart Templates, Vol. 1 + 2 
 • iZotope RX Elements
 • Boris Continuum Film Style Unit
 • HitFilm Boost Pack

Leer meer

Videobewerkingshoogtepunten in VEGAS Movie Studio 15

Moderne, flexibele gebruikersinterface

Moderne, flexibele gebruikersinterface

Alle gereedschappen en de workflow van VEGAS Movie Studio 15 staan in een nieuwe, logische, overzichtelijke en moderne gebruikersinterface. U kunt alle vereiste gereedschappen gemakkelijk oproepen, en er dan dankzij hun intuïtieve werking snel mee aan de slag. De donkere interface vermindert niet alleen vermoeidheid van de ogen bij lange bewerkingssessies, maar helpt u ook om kleuren beter te beoordelen en corrigeren. Belangrijke informatie en krachtige bewerkingsgereedschappen zijn direct beschikbaar via tijdlijngebeurteniskoppen, en met de moderne pictogrammen kunt u uw belangrijkste gereedschappen gemakkelijk vinden en herkennen.

Snel aan de slag

Snel aan de slag

Via het snelstartvenster kunt u snel aan de slag: u vindt er een snelstartdashboard dat uw bewerkingsproces duidelijk en overzichtelijk weergeeft. Volg de logische workflow om bestanden in uw project te importeren, en voeg daarna titels en graphics, video-overgangen, filters en effecten toe. Wanneer u uw project bewerkt hebt en precies de film hebt gemaakt die u in uw hoofd had, rondt u het proces af door de filmbestanden te maken die u naar YouTube, Facebook, Vimeo en andere locaties post waar u uw meesterwerk wilt delen. En wanneer u hulp nodig hebt, gaat u naar de Laat mij zien hoe-tutorials voor stapsgewijze instructies.

Zet uw materiaal gemakkelijk in uw project

Zet uw materiaal gemakkelijk in uw project

Alle opties om media aan uw project toe te voegen op één handige locatie. Wanneer u een tape- of bestandscamera gebruikt, kunt u het materiaal dat u hebt opgenomen, gemakkelijk van de tape of kaart naar het vaste station van uw computer en in uw project verplaatsen. U vindt alles op één plaats, en u kunt de standaardmethode instellen op de methode die u het meest gebruikt, terwijl de andere methodes gemakkelijk op te roepen zijn.

Event Healing: zorg voor een georganiseerde tijdlijn

Event Healing: zorg voor een georganiseerde tijdlijn

Wanneer u snel werkt, komt u soms tot de ontdekking dat u een tijdlijnclipgebeurtenis in twee hebt gesplitst maar dat u deze twee alsnog wilt samenvoegen. Als u ondertussen veel bewerkingen hebt uitgevoerd, kunt u niet altijd Ongedaan maken gebruiken om het probleem op te lossen. U kunt de twee eerder opgesplitste tijdlijnclipgebeurtenissen gemakkelijk samenvoegen om uw projecttijdlijn op te schonen waardoor u uw tijdlijn gemakkelijker kunt beheren.

Render uw project razendsnel

Render uw project razendsnel

Wanneer u de MAGIX AVC/ACC MP4-codec (perfect als u uw project wilt delen op YouTube, Facebook en Vimeo!) combineert met hardwareversnelling van uw AMD-, NVidea- of Intel QSV-computer, kunt u van uw projectbestand een bestand maken dat uw publiek razendsnel kan weergeven.

Update: nieuwe functies toegevoegd in november 2018

Selecteer alle gebeurtenissen van cursorpositie tot het einde

Selecteer alle gebeurtenissen van cursorpositie tot het einde

Met deze opdracht kunt u nu alle gebeurtenissen selecteren die aangeraakt worden door de projectcursor en alle gebeurtenissen die daarna komen op het geselecteerde spoor of op alle sporen. Hiermee kunt u meerdere tijdlijngebeurtenissen gemakkelijker en sneller selecteren, zodat u uw video's sneller dan voorheen kunt bewerken.

Nog meer AutoLooks

Met de plug-in AutoLooks kunt u de stijl en het gevoel van Hollywood-films toevoegen aan uw video's. Nu kunt u kiezen uit nog meer aangepaste kleuren om de perfecte toon voor uw films in te stellen. Geef uw video's het uiterlijk van beroemde blockbuster-films, filmgenres en handtekeningsperioden.

Sluit automatisch gaten tussen clips

Sluit automatisch gaten tussen clips

Nu kunt u gemakkelijk en automatisch de gaten (zwarte frames) tussen geselecteerde fragmenten in een project sluiten. Hiermee kunt u snel uw projecten met zwarte frames tussen deze gebeurtenissen opruimen, zodat uw video's professioneel, glad en foutloos blijven.

Gratis update in juli 2018

Tiny Planet plug-in

Maak uw eigen Tiny Planet en Tiny Sky video's in een oogwenk! Met de plug-in Tiny Planet kunt u eenvoudig het enorm populaire effect creëren waarbij een kunstmatige wereldbol wordt geproduceerd vanuit een standaardlandschapsscène. De plug-in werkt vooral goed met 360°-videomateriaal en panoramische stilstaande beelden, maar u kunt het ook gebruiken om interessante effecten te creëren met standaardbeelden of stilstaande beelden. Pas de filter toe, pas een paar eenvoudige bedieningselementen aan en uw kleine planeet is klaar voor uw kijkers om te bezoeken!

Gevoel en uiterlijk van beroemde films

Voeg een geweldige Hollywood-look en -touch toe aan uw video's! Met slechts een paar klikken met de nieuwe AutoLooks OFX-plug-in kunt u de sfeer, het gevoel en het uiterlijk van beroemde films, filmstroken, of bepaalde filmtijdperken toevoegen aan uw video. Voeg onmiddellijk creatieve kleurbehandelingen toe die uw kijkers naar een nieuw rijk brengen en u helpen de emotie van een bepaalde scène of een hele film vast te stellen.

Snellere videocodering

Snellere videocodering

Krijg snelle weergave voor YouTube en al uw sociale kanalen. VEGAS Movie Studio bevat AMD GPU hardwareversnelling die de videocodering aanzienlijk versnelt op machines die zijn uitgerust met de nieuwste generatie grafische kaarten van AMD. Beschikbaar in alle versies van Vegas Movie Studio, voegt AMD-ondersteuning zich nu bij NVIDIA en Quicksync video-ondersteuning om de gebruiker meer opties te geven om het renderen van bestanden van de belangrijkste indelingen te versnellen voor levering aan YouTube, Facebook en andere sociale platforms.

Inbegrepen in VEGAS Movie Studio Platinum en hoger

Stem uw werkruimte af op uw unieke workflow

Met logische, moderne dockingvensterfuncties en -knoppen kunt u uw werkruimte zo rangschikken dat alles precies staat waar u dat wilt. Bewaar meerdere werkruimten en roep ze op al naar gelang de actieve track, of keer op elk moment gemakkelijk terug naar de vertrouwde standaardlay-out.

Kies de achtergrondschakering die het beste voor u werkt

De gebruiksvriendelijkheid van uw bewerkingservaring wordt door veel factoren beïnvloed, waaronder de kleur van de softwareachtergrond. Kies een donkere of lichte schakering voor uw achtergrond zodat u knoppen en besturingselementen gemakkelijker kunt vinden en uw ogen tijdens lange sessies niet vermoeid raken.

Maak eenvoudig professioneel ogende beeld-in-beeldscènes

Met WYSIWIG-knoppen rechtstreeks in het videopreviewvenster kunt u beeld-in-beeld-effecten op volledige tracks of afzonderlijke clipgebeurtenissen op de tijdlijn maken. Zet het inset-beeld precies waar u het op het scherm wilt hebben, en wijzig het formaat voor een perfecte presentatie. Met de beeld-in-beeldtrack kunt u gemakkelijk en snel beeld-in-beeldsequenties maken: zet clips gewoon op de track en pas het formaat en de positie aan.

Trim video direct voor presentaties op split screens

Pas de plug-in Trimmen toe en pas de besturingselementen rechtstreeks in het videopreviewvenster aan zodat u split-screensequenties kunt maken en meteen het resultaat kunt bekijken. Splits het scherm in links en rechts, boven en onder, of beide voor een aantrekkelijke, aangepaste look.

Stop de actie en houd de touwtjes volledig in handen

Stop de actie en houd de touwtjes volledig in handen

Met een paar klikken maakt u een freezeframe waar uw video precies op het gewenste frame stopt. Pauzeer zolang u wilt en hervat de actie wanneer u klaar bent precies op de plaats waar u bent gestopt. Het is een geweldige manier om de actie stop te zetten en de focus op een belangrijk moment te leggen. Geniet van meer opties voor het bevriezen van frames met het nieuwe Freeze Frame-gereedschap. Als u veel met stilstaande frames werkt, wilt u mogelijk steeds een bepaalde lengte bevriezen om consistentie te bereiken. Met het nieuwe Freeze Frame-gereedschap kunt u een aangepaste standaardlengte instellen voor uw stilstaande frames, zodat u deze niet telkens hoeft aan te passen wanneer u een nieuwe maakt.

Houd gelijke tred met moderne videoformaten

Houd gelijke tred met moderne videoformaten

Dankzij HEVC-bestandsondersteuning blijft u altijd bij met belangrijke opkomende formaten en de meeste moderne videocamera's. Lever hoogwaardige videobestanden die minder ruimte innemen met dit efficiënte leveringsformaat.

Gratis update in juli 2018

Onbeperkt aantal video- en geluidssporen.

VEGAS Movie Studio heeft nu een onbeperkt aantal tracks om het gemakkelijk te maken om complexe projecten te organiseren. Verspreid uw video- en audiobestanden over zoveel tracks als u nodig hebt om alles logisch ingedeeld en gemakkelijk te vinden te houden.

Maximaal rendertijden tot een halve snelheid

Maximaal rendertijden tot een halve snelheid

Het renderen naar HEVC is aanzienlijk sneller geworden! Het formaat maakt nu gebruik van uw moderne grafische kaarten GPU van AMD of NVIDIA of uw Intel Quick Sync video-hardware om uw renderingtijden tot de helft terug te brengen.

Inbegrepen in VEGAS Movie Studio Suite

Profiteer van een voorsprong en creëer geweldige videoproducties

Profiteer van een voorsprong en creëer geweldige videoproducties

De nieuwe Jumpstart Templates, Vol. 1 zijn speciaal door industrie-expert Alessander Demyanov voor VEGAS Movie Studio ontworpen. Met deze verzameling lower thirds, tekstbewerkingen, YouTube-starterkits, slideshows en nog meer kunt u snel professioneel ogende projecten starten en voltooien. Open de sjabloon en vervang de inhoud door uw eigen fragmenten en tekst, en creëer snel schitterende, professionele projecten.

Nu met de release van Jumpstart Templates, Vol. 2, hebt u nog professionelere sjablonen om aan de slag te gaan.

iZotope RX Elements

Ongewenste geluiden kunnen een verder perfecte video verpesten. iZotope is uniek in de audio-industrie wanneer het op eenvoudige, effectieve audioproductie aankomt, en het RX Elements-pakket laat precies zien waarom. Met slimme, duidelijke visualisatie ziet u de audioproblemen die u hoort. En wanneer u ze kunt zien, kunt u ze ook beter oplossen. Gebruik het spectrogram om geluiden als wind- of straatruis te identificeren, en kies vervolgens de audiobewerkingsgereedschappen om de ruis gemakkelijk en snel te verwijderen.

Ga de uitdaging aan met Hollywood

Er is een verschil tussen de look van video en de look van film. Dat is een van de redenen waarom die Hollywood-blockbusters er anders uitzien dan uw producties. Met de Continuum Film Style Unit van toonaangevende filter- en effectontwikkelaar Boris FX hoeft u uw publiek niet te vragen om te doen alsof uw film eruit ziet als een Hollywood-productie, uw film ziet er echt zo uit. Kies uit een lijst geweldige preset-looks of pas uw eigen filmlook helemaal zelf aan. Wat u ook kiest: u kunt de uitdaging met Hollywood aan.

Breng uw fantasie tot leven

HitFilm-effecten veroveren de video-industrie. Met het HitFilm Boost Pack ontdekt u waarom. Met deze verzameling krachtige filters en effecten kunt u een look voor uw video creëren die u niet voor mogelijk had gehouden. Breng uw video naar het volgende niveau en maak waarlijk unieke videoproducties.

Bespaar 178 €
VEGAS Movie Studio 15 Platinum

VEGAS Movie Studio 15 Platinum Voor krachtige videobewerking

49,99 i.p.v. 228,98 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 29. januari 2019
 • € 20 korting
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 12 (t.w.v.: € 59,99)
 • proDAD ReSpeedr (t.w.v.: € 99)
Bespaar 198 €
VEGAS Movie Studio 15 Suite

VEGAS Movie Studio 15 Suite Het complete pakket voor videobewerking

79,99 i.p.v. 278,98 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 29. januari 2019
 • € 40 korting
 • Alleen nu erbij:
 • SOUND FORGE Audio Studio 12 (t.w.v.: € 59,99)
 • proDAD ReSpeedr (t.w.v.: € 99)

Stap over van VEGAS Movie Studio naar VEGAS Pro

VEGAS Movie Studio gebruikt dezelfde kerntechnologie als de bekroonde VEGAS Pro, zodat u uw producties gemakkelijk naar het volgende niveau kunt brengen wanneer u daar klaar voor bent. Alles wat u in VEGAS Movie Studio hebt geleerd, werkt vrijwel hetzelfde in VEGAS Pro. Wanneer u dus klaar bent voor de volgende stap, kunt u meteen aan de slag op professioneel niveau. U hoeft niet alles opnieuw onder de knie te krijgen. Maak gewoon kennis met de geweldige nieuwe en uitgebreide functionaliteit die VEGAS Pro naast de gereedschappen van VEGAS Movie Studio biedt. VEGAS Movie Studio kan uw eerste stap zijn in hoogwaardige, waarlijk professionele videobewerking.

Begin hier en voer eenvoudig een upgrade uit tegen speciale prijzen wanneer u klaar bent voor meer.

Stap over van VEGAS Movie Studio naar VEGAS Pro