Gewoonweg krachtig: je nieuwe Movie Studio Ontdek de opvallende functies van Movie Studio en maak je klaar om onvergetelijke video's te maken.

INFUSION Engine

Vol vermogen voor je video's

De INFUSION Engine 2 zorgt voor een onmiddellijk merkbare sprong voorwaarts. Het ondersteunt grafische kaarten van Intel, NVIDIA en AMD en stuurt ze aan tot de hoogste prestaties. Het resultaat: een naadloze projectvoorvertoning zonder de noodzaak van tijdrovende rendering of het aanmaken van proxy-bestanden. Zo houd je meer tijd over om je te concentreren op wat echt belangrijk is - het maken van fantastische video's!

* INFUSION Engine 2 ondersteunt video-versnelling voor AVC en HEVC op Intel-, NVIDIA- of AMD-GPU's met Intel Graphics HD 630, NVIDIA Geforce GTX 1050 en AMD Radeon RX470 of hoger

 

Stap 1 - Importeer je materiaal

Importeer opnamen van video- en DSLR-camera's of smartphones. Al je clips kunnen vervolgens in de Mediapool worden bekeken en via drag & drop naar je projecten worden verplaatst.

Breed scala aan formaten

Breed scala aan formaten

Movie Studio biedt ondersteuning voor alle standaard camera- en smartphonemodellen en een reeks uitvoerformaten. Voor een overzicht van ondersteunde formaten, zie de Specificaties.

Stap 2 - Neem de controle over je bewerking

Videobewerking met Movie Studio is ongelooflijk eenvoudig. Ontdek de vereenvoudigde workflow waardoor je meer tijd overhoudt om je creativiteit de vrije loop te laten.

Je kunt kiezen: storyboard of tijdlijn? Je kunt kiezen: storyboard of tijdlijn?

Je kunt kiezen: storyboard of tijdlijn?

Movie Studio helpt je je favoriete manier van bewerken te vinden: kies de storyboardmodus en je video wordt in een visuele lay-out weergegeven, op een manier die vergelijkbaar is met een scenario. Voor een meer gedetailleerde presentatie van je clips, schakel je over naar de tijdlijnmodus met de trackweergave.

Volledige spoorbehandeling

Volledige spoorbehandeling

Ontdek volledige flexibiliteit voor tracks - sorteer, herschik en dupliceer ze zoals je wilt, en verwijder, kopieer, knip en plak ze zoals je wilt. Om je project op visueel niveau te structureren, kun je ook sporen en objecten een kleur geven.

Op het frame nauwkeurig keyframes

Op het frame nauwkeurig keyframes

Controleer eenvoudig het gebruik van effecten zoals beweging, kleur en snelheidseffecten door markers in te stellen. Dit is een heel intuïtieve manier om te werken met scènes waarop je speciaal de nadruk wilt leggen.

Classic | Platinum | Suite

Wizards

Wizards

Importeren, optimaliseren, bewerken - de snelste manier om te beginnen met het maken van je eigen films. Voor extra ondersteuning kun je handige wizards gebruiken. Volledig automatisch of aangepast aan je exacte behoeften. Supersnelle resultaten, elke keer weer.

Multicammontage voor maximaal 4 camera's

Perfect voor evenementen die gelijktijdig met meerdere camera's worden gefilmd. In multicamcode worden maximaal 4 opnamen tegelijkertijd afgespeeld op de preview monitor. Je kunt gewoon klikken om te bepalen welke opname moet worden weergegeven, en wanneer - Movie Studio maakt automatisch cuts terwijl je werkt.

Classic | Platinum | Suite

Vinden en sluiten van gaten

Deze handige functie doet al het werk voor je - zij identificeert automatisch gaten in je projecten en maakt deze dicht. Vooral bij grotere projecten bespaart het je veel tijd.

Videobewerking met preview in realtime

Bijzonder handig voor het bekijken en maken van ruwe cuts bij het werken met een grote hoeveelheid videomateriaal: ga met de muis over de tijdlijn en stel bewerkingen direct in de realtime preview in. Op dezelfde manier kun je ook materiaal bijsnijden. Op deze manier is er meer tijd voor gedetailleerde aanpassingen en de laatste afwerkingen!

360°-workflow

360°-workflow

Movie Studio is klaar voor je 360°-video's - met een volledig pakket gericht op het bewerken van 360°-video's. Heb je nog geen 360°-camera? Probeer dan 360°-cameradraaiingen in fotopanorama's.

Classic | Platinum | Suite

Stap 3 - Optimaliseer en creëer moeiteloos

Ontdek de verschillende opties voor het optimaliseren van slechte opnamen, evenals de eenvoudig toe te passen kleurcorrectie.

 

Optimalisatietools

Professionele videostabilisatie

Stabiliseer bewogen beeldmateriaal met slechts één klik - Movie Studio bevat de professionele videostabilisatie van VEGAS Pro en koppelt deze aan een eenvoudige workflow. Zo creëer je in een mum van tijd resultaten van hoge kwaliteit.

Color grading Color grading

Color grading

Gebruik kleurcorrectie om het uiterlijk van je video-opnamen gelijk te trekken. Dan is het tijd om creatief te worden met color grading en een unieke look aan je video te geven. De functie voor color grading in Movie Studio is uiterst nauwkeurig: selecteer de exacte kleurschakering die bij je video past!

Deep Color

Deep Color

Movie Studio biedt niet alleen 8-bit, maar ook 16-bit Deep Color voor je bewerkingsworkflow. Hiermee kun je nog indrukwekkendere color grading maken dan voorheen. Het resultaat? Natuurlijk ogende, schitterende beelden zonder afleidende verschillen in kleurverloop. Breng de visuele kenmerken van je beste video's gemakkelijk over naar andere in je project. Met de functie voor automatische afstemming van opnamen kun je de kleuren, helderheid en het contrast van je video's afstemmen op je beste opnamen. Recreëer de look van je favoriete film, of maak je eigen look vanaf nul.

Classic | Platinum | Suite

Automatische shotmatch

Automatische shotmatch

Breng de visuele kenmerken van je beste video's gemakkelijk over naar andere in je project. Met deze tool kun je de kleuren, helderheid en het contrast van je video's afstemmen op je beste opnamen. Tip: laat je inspireren door je favoriete films en series of creëer je eigen filmlook.

Classic | Platinum | Suite

Filmlooks Filmlooks

Filmlooks

Movie Studio biedt kant-en-klare filmlooks voor het creëren van een specifiek kleurenschema en sfeer voor je opnamen. Klik gewoon om een stijl toe te passen op je gewenste video.

Classic | Platinum | Suite

Creatietools

Effecten zijn een populaire manier om video's amusanter of informatiever te maken. Ze boeien kijkers, vestigen de aandacht op bepaalde details en kunnen worden gebruikt om essentiële informatie over te brengen. Movie Studio biedt het juiste effect voor elk soort project - bekijk de selectie nu!

1.500 effecten, titels en overgangen

1.500 effecten, titels en overgangen

Het nieuwe effectengebied staat garant voor echte afwisseling. Ontdek hoogwaardige intro's/outro's, titels, effectovergangen, bewerkingssjablonen en reiseffecten. Plus, we voegen voortdurend interessante nieuwe inhoud toe.

Dynamische titelanimaties

Dynamische titelanimaties

Dynamische titelsjablonen kunnen je video's een echt frisse toets geven. Ze zijn van hoge kwaliteit, gedetailleerd, zowel in grootte als in stijl aanpasbaar en kunnen worden gecombineerd met de nieuwe lettertypes om perfect bij je opnamen te passen.

Gelaagde maskers

Adembenemende effecten en overgangen voor je films - Kies uit een reeks diverse laagmaskers om filmmotieven te benadrukken, creatieve beeldcomposities te bereiken of esthetische titels te ontwerpen.

Classic | Platinum | Suite

Dynamische slow motion en time lapse-effecten

Het enige wat traag is aan Movie Studio: slow motion! Bereik indrukwekkende slow motion-effecten en time lapse-effecten in je video's door de snelheid aan te passen. Movie Studio maakt nieuwe tussenliggende frames tussen beelden, zodat zelfs video's met een lagere beeldsnelheid vloeiend worden afgespeeld bij lagere snelheden.

Reiskaarten

Je kunt je reisroutes nu leuker maken dan ooit tevoren: kies uit negen kaarten of importeer je eigen kaarten en krijg toegang tot een enorme selectie van locaties, routepunten en voertuigen. Alle haltes op je reis kunnen worden weergegeven met foto's en titels.

Classic | Platinum | Suite

Stap 4 - exporteren en delen

8K Ultra HD-ondersteuning 8K Ultra HD-ondersteuning

8K Ultra HD-ondersteuning

Movie Studio is nu klaar voor 8K. Knip, bewerk en deel je video's in de hoogste beeldkwaliteit - INFUSION Engine 2 maakt het nu mogelijk om zelfs 8K-materiaal in realtime af te spelen.

Andere eisen. Andere versies.

Movie Studio 18

Hoogtepunten van Movie Studio:

 • Tot 900 effecten, titels, sjablonen & overgangen
 • Eenvoudige kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Dvd's branden & Blu-ray discs
 • INFUSION Engine 2 voor ongeëvenaarde prestaties
 • Bewerken en exporteren van 8K Ultra HD-video

Movie Studio 18 Platinum

Alles in Movie Studio, plus:

 • Tot 1.500 effecten, titels, sjablonen & overgangen
 • Gedetailleerde kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Dvd's branden & Blu-ray discs
 • INFUSION Engine 2 voor ongeëvenaarde prestaties
 • Bewerken en exporteren van 8K Ultra HD-video
 • Filmlooks
 • Multicam en 360°-bewerking
 • Animatie van reisroutes

Movie Studio 18 Suite

Alles in Movie Studio Platinum, plus het proDAD Hide V1 waarin onder andere:

 • Tot 1500 effecten, titels, sjablonen & overgangen
 • Gedetailleerde kleurcorrectie
 • Professionele beeldstabilisatie
 • Dvd's branden & Blu-ray discs
 • INFUSION Engine 2 voor ongeëvenaarde prestaties
 • Bewerken en exporteren van 8K Ultra HD-video
 • Multicam en 360°-bewerking
 • Animatie van reisroutes
 • Exclusieve Addon ProDad Hide V1 (2 jaar licentie) om ongewenste objecten uit een video te verwijderen
Movie Studio 365
Movie Studio 365
Movie Studio 18
Movie Studio 365 Movie Studio in abonnement van 12 maanden Movie Studio 365 Movie Studio in abonnement van 1 maand Movie Studio 18 Shortcut to amazing
2,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
7,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
69,99
Prijzen incl. BTW.,
Totale waarde 366 €
Bespaar 40 %
Bespaar 50 %
Movie Studio Platinum 365
Movie Studio Platinum 365
Movie Studio 18 Platinum
Upgrade: Movie Studio 18 Platinum
Movie Studio Platinum 365 Movie Studio Platinum in abonnement van 12 maanden Movie Studio Platinum 365 Movie Studio Platinum in abonnement van 1 maand Movie Studio 18 Platinum Shortcut to amazing Upgrade: Movie Studio 18 Platinum Shortcut to amazing
3,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 27. oktober 2021
 • Alleen nu gratis erbij:
 • ✔ proDAD Mercalli V5 Suite (t.w.v.: 299 €)
 • ✔ NIEUW! Cinema LUTs Mystic (t.w.v.: 9,99 €)
 • ✔ NIEUW! Scary Darkness Song Collection (t.w.v.: 4,99 €)
 • ✔ NIEUW! Mystery Song Collection (t.w.v.: 4,99 €)
9,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
59,99 i.p.v. 99,99 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 27. oktober 2021
 • 40 % korting
 • Alleen nu gratis erbij:
 • ✔ NIEUW! proDAD Mercalli V5 Suite (t.w.v.: 299 €)
 • ✔ NIEUW! Cinema LUTs Mystic (t.w.v.: 9,99 €)
 • ✔ NIEUW! Song Collection Scary Darkness (t.w.v.: 4,99 €)
 • ✔ NIEUW! Song Collection Mystery (t.w.v.: 4,99 €)
49,99 i.p.v. 99,99 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 26. oktober 2021
 • 50 % korting
 • Alleen nu gratis erbij:
 • ✔ proDAD Mercalli V5 Suite (t.w.v.: 299 €)
 • ✔ NIEUW! Cinema LUTs Mystic (t.w.v.: 9,99 €)
 • ✔ NIEUW! Scary Darkness Song Collection (t.w.v.: 4,99 €)
 • ✔ NIEUW! Mystery Song Collection (t.w.v.: 4,99 €)
Bespaar 53 %
Movie Studio Suite 365
Movie Studio 18 Suite
Upgrade: Movie Studio 18 Suite
Movie Studio Suite 365 Movie Studio Suite in abonnement van 12 maanden Movie Studio 18 Suite Shortcut to amazing Upgrade: Movie Studio 18 Suite Shortcut to amazing
4,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
129,00
Prijzen incl. BTW.,
59,99 i.p.v. 129,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 26. oktober 2021
 • 53 % besparen
 • Alleen nu gratis erbij:
 • ✔ proDAD Mercalli V5 Suite (t.w.v.: 299 €)
 • ✔ NIEUW! Cinema LUTs Mystic (t.w.v.: 9,99 €)
 • ✔ NIEUW! Scary Darkness Song Collection (t.w.v.: 4,99 €)
 • ✔ NIEUW! Mystery Song Collection (t.w.v.: 4,99 €)