Bewerking

VEGAS Pro 17 onderscheidt zich weer als een innovatieve leider als het gaat om niet-lineaire bewerking. De moderne gebruikersinterface levert een volledig aanpasbare ervaring die de ultieme flexibiliteit biedt. Innovatieve benaderingen en bewerkingsgereedschap versnellen je workflow en bieden meer efficiëntie en uiteindelijk meer creativiteit. Richt je op je creativiteit, niet op je gereedschap.

Videostabilisatie

Zet schokkerig materiaal om in professionele kwaliteitsvideo zonder schokken. Het programma voor beeldstabilisatie is volledig opnieuw opgebouwd met state-of-the-art technologie, wat resulteert in een eenvoudig te gebruiken functie waarmee je elke keer weer optimale resultaten krijgt.

Planaire motion-spatiëring

Niet elk object staat recht voor de camera. Jouw motion spatiëring is daar verantwoordelijk voor. Nu neemt de Planaire motion-spatiëring dat over. Volg en pin tekst vast of pas kleurgrading toe aan objecten die in perspectief bewegen, zich naar je toe of van je af richten en wijzig de dimensies terwijl het perspectief wijzigt. Objecten niet recht voor de camera? Gebruik Planaire motion-tracking.

Ingebedde tijdlijnen

Organiseer projecten en versnel je workflow met ingebedde tijdlijnen, die je creëert vanuit gebeurtenissen in je hoofdtijdlijn. En je hebt nog steeds toegang tot je ingebedde tijdlijnen als onafhankelijke projecten, dus het is eenvoudig om een onderdeel van je project met een collega te delen, terwijl je de controle houdt over het master-project.

Smart Split Bewerking

Secties van clips verwijderen, betekent één ding: knipmontages. VEGAS voorkomt dit nu met Smart Split. Selecteer de sectie die je wilt verwijderen en Smart Split zal deze niet alleen verwijderen, maar zal overgangen tussen de resterende gebeurtenissen creëren en de knipmontage verbergen met de nieuwe Warp Flow-overgang. Een geweldige en eenvoudige manier om knipmontages te verbergen.

Dynamisch storyboard en tijdlijninteractie

De workflow van het dynamische storyboard kan van nu af aan je bewerkingswijze veranderen. Monteer snel ruwe splitsingen en schakel tussen versies in een ongecompliceerde storyboard-omgeving. Wijzigingen, die zijn aangebracht aan het hoofdstoryboard worden direct weergegeven in de tijdlijn. Op tegenovergestelde wijze kunnen bewerkingen aan de tijdlijn met slechts één klik of zelfs automatisch gesynchroniseerd worden met het storyboard. Extra storyboards kunnen ook aangemaakt en gebruikt worden voor experimentele bewerkingen, alternatieve sequenties of om de verschillende secties in je video te volgen.

Bézier Masking OFX-Plug-in

Met de krachtige, flexibele Bézier Masking plug-in kun je tot vijf verschillende maskers creëren, en selecteren uit ovaal, rechthoek of door de gebruiker gedefinieerde vormen. Deze kunnen dan een deel uit de video knippen om verschillende videobeelden daaronder bloot te leggen of een effect toepassen - zoals kleurgrading of vervaging - waardoor het mogelijk wordt om een gezicht te vervagen terwijl de rest van de video scherp blijft. In combinatie met de nieuwe motion-tracker kan het masker nu samen met een object verplaatsten tijdens de duur van de video.

Plug-in voor lenscorrectie Plug-in voor lenscorrectie

Plug-in voor lenscorrectie

Voor de snelle en eenvoudige verwijdering van lensvervorming, de nieuwe plug-in Lens Correction verbetert een uitgebreide lijst bekende lensprofielen met automatische correctie van algemene vervormingen, zoals fisheye. Selecteer je camera uit de lijst voor automatische correctie. OF gebruik handmatige besturing voor lenzen die niet op de lijst staan.

OFX plug-in voor verbeterd beeld-in-beeld

OFX plug-in voor verbeterd beeld-in-beeld

Jouw beeld-in-beeld-video aanpassen of uitrekken op flexibele nieuwe manieren dankzij de verbeterde PIP-plug-in. Je kon altijd de beeldverhouding van je video's behouden, maar nu heb je meer opties om dit te wijzigen - in een parallellogram met tegenoverliggende zijden altijd parallel of als een vierzijdige vorm door de hoeken individueel aan te passen.

Automatische slideshow creator

Automatische slideshow creator

De Automatische Slideshow Creator maakt snel en eenvoudig fotomontages. Selecteer je afbeeldingen, beslis over het formaat, de overgangen en duur, en genereer een slideshow en voeg deze direct toe aan je tijdlijn. Een krachtig en handig gereedschap voor alle soorten videografen.

Visualisatie-stabilisatie motionsporen

Visualisatie-stabilisatie motionsporen

Stabilisatie kan een "lastig" kunststukje zijn. Maar nu helpt het visualisatie-gereedschap Motion Track om optimale stabilisatie-instellingen op te zetten. Activeer de visualisaties voor een analyse van de beweging van de video, zodat je kunt beslissen welke instellingen de beste resultaten geven.

Stabilisatie op gebeurtenisniveau

Stabilisatie op gebeurtenisniveau

Schokt je materiaal zo dat het onbruikbaar is geworden? Geen probleem. Stroomlijn je workflow nu nog meer met eersteklas videostabilisatie op de tijdlijn op gebeurtenisniveau. Nooit meer wachten voor een gehele mediaclip om te verwerken. Stabiliseer gewoon wat je nodig hebt.

Screen Capture

Screen Capture

Leg nu meerdere computerschermen en audiobronnen tegelijkertijd vast met de actie Geïntegreerde Screen Capture. Importeer vastgelegde bestanden rechtstreeks naar je VEGAS-tijdlijn, waar het volledig wordt gesynchroniseerd en gereed is voor bewerking. Perfect voor videostreams, instructievideo's en nog veel meer.

Voeg ontbrekende stream toe

Soms bevat je project oftewel het video- of audiodeel van een videoclip op de tijdlijn en je beslist dat je het andere deel ook wilt. Deze functie vindt direct het ontbrekende deel, maakt hier een gebeurtenis voor aan en synchroniseert het met het bestaande deel.

Mutlicamera-bewerking

Multicamera producties intuïtief en efficiënt bewerken met VEGAS Pro. Schakel tussen een vrijwel onbeperkt aantal videobronnen met een toetsenbordcommando of een klik met je muis. Een multicamspoor eenvoudig in een afzonderlijk evenement omzetten voor gedetailleerde bewerking.

Velocity-enveloppen

Pas snelheidseveloppen toe vanaf 100% omgekeerde snelheid tot 1.000% (10x snelheid) voorwaartse snelheid.

Timestretch/Samendrukken Shuffle-bewerking

CTRL+sleep een gebeurtenisrand om het afspelen uit te breiden of te comprimeren.

Automatische crossfades

Snelle, soepele tijdlijnbewerking. Snel tijdlijn-clipgebeurtenissen overlappen om een crossfade tussen hen te maken.

Crop OFX-plug-in

Krijg directe feedback in realtime wanneer je stilleven foto's of videoframes met regelaars snijdt direct in het venster Video preview.

Uitgebreide opties voor back-upbestanden

VEGAS Pro heeft een uitgebreide lijst met opties voor bestandsback-up. Je kunt een back-up maken van je werk na een ingestelde tijd (vastgelegd in minuten, uren of dagen), het huidige project na elke bewerking opslaan en tevens een back-upbestand (of meerdere back-ups) opslaan na elke bewerking. Alle back-ups kunnen worden opgeslagen in dezelfde map als het projectbestand, een tijdelijke locatie of een door de gebruiker gespecificeerde locatie.

Kleurgrading

Volledige HDR-kleurondersteuning

Werk met marktleidende HDR-gereedschappen in VEGAS Pro. Gradeer je kleuren met gereedschap voor HDR-grading, terwijl je een preview bekijkt in HDR oftewel in VEGAS of met externe HDR-hardware. Allemaal bestuurd door GPU-gebaseerde open kleur I/O-verwerking en met nieuwe ACES 1.1 kleurenstandaards. HDR10 en HLG-support van het begin tot het einde.

Uniforme kleurindelingsworkflow

Je hebt met VEGAS altijd toegang gehad tot krachtige gereedschappen voor kleurgrading. Nu is je workflow voor kleurcorrectie nog efficiënter en logischer dan ooit dankzij het nieuwe paneel voor kleurgrading. Profiteer van een eenvoudige, flexibele en aanpasbare lay-out van de meest belangrijke kleurengereedschappen en werk nog sneller dan ooit.

Verbeterde kleurencurves

Verbeterde kleurencurves

Kleurencurves is een onvervangbaar gereedschap voor professionals en nu beschikt VEGAS Pro over nog meer krachtige curves. Wij hebben automatische kleurcorrectie toegevoegd aan ons gereedschap kleurcurves. Pas automatisch correcties toe met de optie voor handmatige besturing om je kleuren geheel naar je wens aan te passen.

LUT Export

LUT Export

Sla eenvoudig je instellingen voor kleurgrading op als een LUT in .cube-formaat, en pas dit toe aan meerdere clips in je project, of gebruik het in een geheel ander project. Maak je kleurgrading nog sneller en efficiënter dan ooit. Deel je instellingen voor kleurgrading met leden van je team.

Gereedschap voor verbeterde witbalans

Gereedschap voor verbeterde witbalans

Als aanvulling op een groot assortiment aan krachtig gereedschap voor kleurcorrectie, helpt het nieuwe gereedschap voor verbeterde witbalans om een perfecte witbalans te creëren met hoge precisie en flexibiliteit. Optimaliseer materiaal met een incorrecte witbalans nog krachtiger dan ooit tevoren, of pas de balans subtiel aan voor nog dramatischer effecten.

Kleur aanpassen

Pas kleuren van clips op elkaar aan in het zeer veelzijdige en krachtige L*a*b* kleurbereik. Selecteer een preset of gebruik bedieningselementen om gemakkelijk een afbeelding voor aangepaste optimalisatie te selecteren.

AutoLooks OFX plug-ins

Geef je video's die geweldige Hollywood-uitstraling! Met slechts een paar klikken kun je de sfeer, het gevoel en het uiterlijk van beroemde films, filmgenres, filmstroken en bepaalde filmtijdperken toevoegen aan je video. Neem je kijkers mee op reis naar een geheel nieuwe wereld.

Uitgebreide S-log workflow

VEGAS Pro ondersteunt S-Log en andere geavanceerde kleurbereiktechnologie, zodat je kunt profiteren van de brede kleurbereiken van de meest moderne videocamera's van alle fabrikanten.

Special Effects

Boris FX Continuum Lens Flare 3D

Met het zeer intelligente Lens Flare 3D visuele effect kun je vele verschillende stijlen en weergaven creëren, zoals traditionele lensweerkaatsingen, die optreden indien een er een puntvormige lichtbron naar de cameralens wordt gericht, of zelfs spectaculaire special effects die vaak te zien zijn in science fiction films. Veel preset-weergaven dienen als een handig startpunt bij het genereren van een door de gebruiker gedefinieerde weergave, die kan worden opgeslagen en opnieuw gebruikt kan worden bij toekomstige projecten en comps. En met de geïntegreerde Motion Tracker kun je automatisch de Lens Flare vergrendelen aan en volgen tot een specifiek element in je scène.

Exclusief in Pro | 365 | Suite

Boris FX Continuum 3D Objects Unit

Met Boris FX Continuum 3D Objects Unit kun je nauwkeurige EPS-bestanden in je materiaal integreren en creatief aan de slag gaan met 3D-objecten. Vervorm, wijzig en splits verschillende lagen op in een driedimensionale ruimte. En met de geïntegreerde, volgende generatie 2D/3D titiling plug-in Title Studio, kun je professionele uitzendingstitels en motion-weergaven van hoge kwaliteit en in elke resolutie creëren. 100 nieuwe presets en 3D-renderingsopties waaronder scherptediepte, zorgen direct voor veel creativiteit.

Exclusief in Suite

Boris FX Continuum Key en Blend Unit Boris FX Continuum Key en Blend Unit

Boris FX Continuum Key en Blend Unit

Met Boris FX Continuum Key en Blend Unit kun je eenvoudig chroma-key toepassen en je materiaal samenstellen net zoals in grote blockbusters, zoals de Lord of the Rings, de Harry Potter-serie en nog vele anderen. Gebruik verschillende Linear Color, Luma en Make Alpha key-generatoren, repareer snel mattonen, verwijder direct irritante lichteffecten op groen scherm of wrap een achtergrondbeeld op het stralingsgebied. Allemaal mogelijk dankzij de nieuwe Primatte Studio chroma-key technologie.

Exclusief in Suite

Boris FX Continuum Lights Unit

Voeg spectaculaire belichtingseffecten toe aan je films! Genereer zwaar glanzend licht, simuleer de glans van het licht dat in de camera druppelt, creëer textuurlicht vanuit een ruismap, animeer intelligente lensweerkaatsing, laserzwaard-effecten, onweer en plasmastromen en nog veel en veel meer. Nu uitgerust met het Academy Award-winnende Mocha-masker en planaire spatiëringssysteem voor nog meer mogelijkheden.

Exclusief in Suite

Optische stroom slow motion

VEGAS Pro verbetert gepatenteerde optische stroomtechnologie voor een zijdezachte native slow motion. De Slow Motion OFX plug-in analyseert een frame ten opzichte van de volgende en creëert tussenliggende frames voor ongelooflijke resultaten, die nog nooit eerder konden worden bereikt. Analyseer videoclips apart van elkaar voor ongelooflijke slow motion-sequenties.

Warp Flow-overgang

Creëer interessante sci-fi vervormingsovergangen tussen clips. De Warp Flow-overgang analyseert het laatste frame van je eerste clip en het eerste frame van de volgende clip en creëert vervolgens automatisch tussenliggende frames, die een vervorming van de ene clip naar de andere creëren voor een uniek en interessant effect.

Mesh Warp

Mesh Warp

Mesh Warp biedt je een raster aan punten waar je je video op kunt mappen. Corrigeer de oversturing of laat je fantasie gaan en rek je beelden uit en pas deze op alle mogelijke creatieve manieren aan voor toffe sci-fi stijleffecten. Map je afbeeldingen naar overstuurde vormen of contouren. Profiteer van de eindeloze mogelijkheden.

FX maskering

Voeg een videofactor of filter zoals Pixelate toe en gebruik een masker om het effect op een bepaald gedeelte van de video te beperken om logo's, kentekenplaten of gezichten te verbergen zonder de rest van de video te beïnvloeden.

Compositiemodi

VEGAS Pro maakt gebruik van een top-down paradigma met meerdere lagen voor compositie en maskering, waarmee je sporen kunt toewijzen als ouder of kindsporen. Breng compositie-effecten aan om gestileerde verlichting en gestructureerde looks te creëren. Een indrukwekkende reeks compositiemodi biedt uitgebreide mogelijkheden voor visueel ontwerp. Met de 3D Source Alpha-modus kun je sporen in 3D-ruimte bewegen en roteren en ze gebruiken in een stereoscopisch 3D-project.

OpenFX architectuur

Het Open Effects Association-platform is een eigentijdse technologie die video-effect plug-ins van ontwikkelaars van derden biedt. De resulterende gestage stroom van innovatieve plug-ins geeft VEGAS Pro gebruikers een breed scala aan special effects en nieuwe technieken voor het creëren van cutting-edge producties

Geluidsbewerking

Complete multitrack-geluidsomgeving

Complete multitrack-geluidsomgeving

VEGAS Pro bevat krachtige audio-opname- en bewerkingsgereedschappen voor de meest veeleisende producties. Leg audio vast in een multitrack-omgeving met ingangsbussen, professionele meting, punch-in opname, onbeperkte sporen en nog veel meer. Automatiseer je geluidsmixen met realtime envelop-automatiseringsopname, combineer geluidsopnames met een verscheidenheid aan automatische crossfade types, en maak mixen met toewijsbare effecten. Geen ander NLE biedt een functieset van een digitaal audiowerkstation die zo robuust is als de tools in VEGAS Pro.

Surround-sound codering & decodering

Surround-sound codering & decodering

Maak 5.1 surroundmixen direct in VEGAS Pro. Gebruik de planner om tracks en bussen te automatiseren en adembenemende soundtracks voor dvd's en Blu-ray Discs te produceren. Omgevingseffecten toepassen op spoorniveau of direct op alles. Op deze manier kun je volledige controle over je mix uitoefenen. Om te voltooien, exporteer je project voor het coderen in Surround-formaat. Daarnaast importeert VEGAS DVD Architect-software AC-3 bestanden voor multichannel 5.1 DVD en Blu-ray Disc creatie.

Extensieve geluidseffecten

Extensieve geluidseffecten

VEGAS Pro ondersteunt standaard VST-interfaces. Effecten toepassen op afzonderlijke objecten, gebeurtenissen op een spoor en bussen. Kies uit meer dan 40 meegeleverde gereedschappen voor signaal- en effectverwerking en automatiseer effecten met realtime omhullende besturing, waaronder de geheel nieuwe MAGIX eFX professionele audio-plug-in verzameling. Wave Hammer Compression, EQ, en noise gate, evenals reverb, koor en vertraging zijn allemaal inbegrepen. Surround-effecten voor de masterbus zijn onder meer EQ, dither en Wave Hammer Surround compressietools.

Audiosynchronisatie voor multicam

Audiosynchronisatie voor multicam

De bewerking van multi-camera gebeurtenissen betekende lastige handmatige synchronisatie van materiaal van verschillende camera's of het gebruik van oplossingen van derden voor automatische synchronisatie. Maar niet meer! Nu synchroniseert VEGAS Pro automatisch het materiaal met gebruik van audio-golfvormen, voor het snel en eenvoudig bewerken van materiaal van meerdere camera's.

Professionele MAGIX eFX audio-plug-ins

VEGAS Pro bevat MAGIX's beroemde hoogwaardige Essential eFX audio-plug-in suite, een geweldig klinkende en zeer flexibele set gereedschappen voor het vormen en masteren van audio. Het omvat plug-ins voor het verbeteren van de spraakkwaliteit en de muziek in je soundtrack, waarbij lawaaierige elementen worden gereduceerd of kwalitatieve special effects, zoals delay, reverb en chorus kunnen worden toegevoegd.

Invoerbussen

Opnemen, bewaken en mengen van geluid van externe apparaten via invoerbussen om te profiteren van je hardwarecompressoren, reverbunits, echoboxes en ander outboard equipment. Gebruik de realtime renderoptie om geluid van externe audioapparaten te mixen in je uiteindelijke weergave.

Loudness meters

Optimaliseer je mixen om het audiodynamische bereik te maximaliseren. Creëer compatibele renders voor elk signaalpad. Dit helpt je om de perfecte auditieve ervaring voor kijkers te bereiken.

Envelop automatische opname

Opnamespoorenvelop en keyframeparameters in realtime met een muis of externe besturingsoppervlakhardware. Kies tussen de aanraak- en vergrendelingsrecordmodi en gebruik de automatische post-record keyframe-verdunning. Automatische parameterregeling is beschikbaar voor zowel stereo- als surround-sporen en bussen, evenals videosporen.

Steinberg SpectraLayers Pro 6

Steinberg SpectraLayers Pro 6 transformeert geluid in een unieke multidimensionale visuele wereld van audiogegevens. Pas direct spectrale modificatie toe tijdens het werken met gereedschappen, die normaal gesproken in programma's voor fotobewerking worden gebruikt. In de nieuwe versie, dankzij de opnieuw ontworpen architectuur en ARA2-compatibiliteit, integreert SpectraLayers Pro 6 naadloos met SOUND FORGE Pro 13 en andere DAW's voor eindeloze creatieve mogelijkheden.

Exclusief in Suite

Uiteindelijke levering

GPU-versnelde decodering voor AVC en HEVC

GPU-versnelde decodering voor AVC en HEVC

Je hebt gevraagd om soepeler afspelen in complexe VEGAS-projecten en nu heb je dat. Gebruik de kracht van de GPU van je computer om de prestaties van tijdlijn-previews te versnellen. Projecten met complexe sequenties, meerdere videostreams, effecten, composities en filters spelen nu nog vloeiender af, zodat je alle actie kunt zien.

Support voor 8K-bestanden via proxy-workflow

De toekomst arriveert in 8K en met VEGAS Pro kun je hierin meegaan dankzij de efficiënte proxy-workflow. Bewerk je proxybestanden met geweldige flexibiliteit aan panning, zoomen en bijsnijden als je levert in HD of 4K. Of voltooi je bewerking en schakel terug naar de volledige resolutiebestanden van 8K-levering.

NVENC 10-bit HEVC rendering

Moderne HDR- en HLG-toepassingen vereisten een hogere bitdiepte. Profiteer van de voordelen van een kwalitatieve grafische kaart van NVIDIA en render naar 10-bit HEVC met gebruik van de NVENC-codec. Het diepere, meer robuuste en flexibele kleurenbereik van 10-bit is ideaal voor zeer dynamisch materiaal en voor zware kleurcorrectie.

Projectarchivering

Organiseer je voltooide project samen met de bijbehorende media met de flexibele archieffunctie. Je kunt ook alle media die verband houden met een project of alleen de media die op de tijdlijn worden gebruikt, archiveren, inclusief geneste projecten.

VEGAS DVD Architect

Met VEGAS DVD Architect kun je DVD's en Blu-ray discs creëren met professionele schrijffuncties. De intuïtieve drag & drop-interface, de compacte lay-out en uitgebreide schrijfgereedschappen maken het eenvoudig om menugebaseerde Blu-ray en DVD-projecten te produceren.

Exclusief in Pro | 365 | Suite

Hardwareversnelling

Profiteer van de hardwareversnelling van moderne grafische NVIDIA- en AMD-kaarten en Intel's opkomende QSV (Quick Sync Video)-technologieën om realtime prestaties te verbeteren en de renderingtijden voor bepaalde formaten te verkorten.

HEVC/XAVC Support

Modificeer formaten zoals HEVC, XAVC en XAVC S in HD, 2K en 4K zonder aanvullende add-ons of plug-ins

Smart Proxy Workflow

Creëer Smart Proxy-clips in VEGAS Pro en geniet van snellere weergave van videobeelden met hoge resolutie. Afhankelijk van de afspeelinstellingen, verandert de media automatisch en dynamisch naar proxy. De oorspronkelijke datum wordt gehandhaafd voor de laatste post-rendering versie. Je kunt ook een voorkeur geven aan het automatisch maken van proxy-bestanden wanneer je Ultra HD media aan je project toevoegt.

Hardware-versneld lossless tussenformaat

Perfect voor efficiënte tijdlijn-bewerking en archivering met master-kwaliteit, ons nieuwe NVIDIA-gebaseerde hardware-versnelde lossless, tussenformaat biedt je de hoogste kwaliteit video in je projecten en zorgt ervoor dat je video's nog jarenlang meekunnen. Vereist specifieke NVIDIA-hardware.

Workflow en UI-functies

Venster Projectnotities

Venster Projectnotities

Gebruik de Projectnotities om herinneringen achter te laten of om te communiceren met collega's die aan hetzelfde project werken. Voeg nieuwe notities toe, reageer op bestaande notities en verwijder notities die al behandeld zijn. Notities gaan mee met het project, dis het is eenvoudig om iedereen op de hoogte te houden of om herinneringen voor uzelf achter te laten.

Storyboard-verbeteringen

Storyboard-verbeteringen

Storyboards zijn geweldig en nu zijn ze zelfs nog beter. Maak nu aparte storyboards voor elke ingebedde tijdlijn in je project. Voeg hetzelfde mediabestand meerdere keren toe aan een storyboard met onafhankelijke in- en uitpunten. Breng je ruwe montage naar het volgende niveau.

FX indicator voor media op gebeurtenis

FX indicator voor media op gebeurtenis

Met deze indicator kun je zien of de media in een tijdlijngebeurtenis over toegepaste FX op medianiveau beschikt. Je kunt media FX vanuit een tijdlijngebeurtenis openen en bewerken en wijzigingen worden toegepast elke keer dat de tijdlijngebeurtenis diezelfde media gebruikt. Een geweldige manier om FX toe te passen aan en te wijzigen voor meerdere tijdlijngebeurtenissen op hetzelfde moment.

Volledige High DPI-schaling Volledige High DPI-schaling

Volledige High DPI-schaling

VEGAS Pro ziet er nu geweldig uit op je High DPI-monitor. Iconen en vensters verschijnen helder en scherp en maken langdurige bewerkingssessies nog rustiger voor je ogen dan ooit tevoren. En het ziet er ook nog steeds geweldig uit op een non-high dpi-monitor.

Tijdelijk gebeurtenisgroepering negeren bij het verplaatsen van een gebeurtenis

Soms betekent de perfecte bewerking het verplaatsen van een groep gebeurtenissen tegelijk. Maar soms hoef je slechts één of twee te verplaatsen en de anderen kunnen blijven. Nu kun je gebeurtenisgroepering tijdelijk negeren om je bewerking uit te voeren, terwijl de gebeurtenissen permanent gegroepeerd blijven.

Gebeurtenislengte voor evenement weergeven

Je hebt nu de mogelijkheid om de exacte lengte van je gebeurtenis direct in de gebeurtenis zelf weer te geven. Bovendien kun je ook handmatig de lengtewaarde direct in de weergave wijzigen om de lengte van de gebeurtenis aan te passen. Dus het is niet nodig om einden te verslepen of counting frames handmatig aan te passen.

Spoorwaarschuwing verwijderen

De onaangename verrassing nadat je een clip uit je tijdlijn hebt verwijderd en erachter komt dat het echter op een spoor stond die je verwijderde, Dit kun je vanaf nu voorkomen! VEGAS Pro waarschuwt je nu als het spoor dat je wilt verwijderen media bevat. Geen problemen meer – je weet dat je goed zit.

Flexibele projectuitwisseling

VEGAS Pro ondersteunt import en export van externe projectbestanden. Overdracht tussen en het omzetten van systeemcompatibele en externe bestandsformaten. Finaliseer projecten in VEGAS Pro die zijn begonnen in Avid, Final Cut, DaVinci, of Adobe Premiere en After Effects.

Hamburgermenusysteem

Met dit innovatieve menusysteem kun je high-traffic gebieden van de gebruikersinterface aanpassen, zodat je de gereedschappen kunt vinden die je snel nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd de werkruimte vrijhoudt.

Aanpasbaar UI-uiterlijk

Kies de achtergrondschaduw die het beste werkt met je studioverlichting en pas de kleursterkte van het knopsymbool aan, afhankelijk van hoeveel kleur je gebruikt om je gereedschappen te identificeren.

Logische vastklikvensterregelaars

Gebruik moderne, logische vastklikregelaars om je vensterlay-out aan te passen, zodat het perfect past bij je unieke workflow. Gemakkelijk lay-outs opslaan en oproepen die zijn ontworpen voor specifieke productietaken.

VEGAS Pro 17 Edit
Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
Bespaar 200 €
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
399,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
  • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
199,00 i.p.v. 399,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
  • Alleen nu erbij:
  • Inclusief VEGAS Pro 18 Edit (t.w.v.: 399 €)
VEGAS Pro 17
Upgrade: VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring Upgrade: VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
Bespaar 350 €
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
599,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
  • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
249,00 i.p.v. 599,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
  • Alleen nu erbij:
  • Inclusief VEGAS Pro 18 (t.w.v.: 599 €)
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus VEGAS Pro 365 VEGAS Pro in abonnement van 1 maand
16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
17,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
21,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Pro 17 Suite
Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
Bespaar 450 €
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
799,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
  • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
349,00 i.p.v. 799,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
  • Alleen nu erbij:
  • Inclusief VEGAS Pro 18 Suite (t.w.v.: 799 €)