30+ nieuwe functies. Efficiëntie opnieuw gedefinieerd.

Ingebedde tijdlijnen Ingebedde tijdlijnen

Ingebedde tijdlijnen

Creëer ingebedde tijdlijnen om projecten te organiseren en je workflow te versnellen. Schakel eenvoudig vooruit en achteruit tussen de ingebedde en de hoofdtijdlijn. Of open je ingebedde tijdlijnen als onafhankelijke VEGAS-projecten, zodat je onderdelen van je project met een collega kunt delen, terwijl je de controle houdt over het master-project.

Verenigde Kleurgrading Verenigde Kleurgrading

Verenigde Kleurgrading

VEGAS Pro 17 maakt de workflow voor je kleurcorrectie nu nog sneller en efficiënter dan ooit. Met het paneel voor Kleurgrading stroomlijnt je je workflow in een snel, efficiënt en logisch proces, dat samenhangend, uitgebreid en eenvoudig te gebruiken is. Schakel naar verschillende tijdlijngebeurtenissen en begin direct met de grading.

HLG HDR Kleurondersteuning

VEGAS Pro 17 blijft voorop lopen als het gaat om HDR-bewerking met een start-to-finish workflow. Geniet van de voordelen van GPU-gebaseerde open kleur I/O-verwerking om te werken in de nieuwe ACES 1.1 kleurenstandaard, waaronder HLG-support, HDR-kleurgrading, HDR-videohulpmiddelen, interne en externe HDR-preview en volledige HDR-leveringsopties.

Optische stroom slow motion

Maak nog langzamere, nog soepeler lopende slow motions met native-gereedschappen, gebaseerd op gepatenteerde optische stroomtechnologie, die één frame ten opzichte van de volgende analyseert en vervolgens tussenliggende frames creëert. Het resultaat: super-soepel lopende slow motions voor resultaten zoals nooit tevoren, gewoon in VEGAS Pro 17 ingebouwd.

GPU-versnelde decodering voor AVC/HEVC

Haal voordeel uit GPU-versnelling voor nog betere tijdlijnweergave in VEGAS. Gebruik het vermogen in je grafische kaart om nog efficiënter dan ooit een preview van je project te bekijken, zelfs met effecten, filters en meerdere videostreams. VEGAS versterkt de GPU van je computer voor betere, snellere weergave.

Exclusieve plug-ins

Steinberg SpectraLayers Pro 6

Steinberg SpectraLayers Pro is een van 's werelds meest revolutionaire spectrale bewerkingsplatformen voor professionele geluidsbewerking, post-productie en geluidsopntwerp. Het transformeert je audiogegevens naar een unieke visuele ervaring. Neem de controle over je geluid en laat je creativiteit de helemaal gaan.

Exclusief in Suite

Boris FX Continuum Lens Flare 3D

Positief gebruikt door J.J. Abrams en nog veel meer bekende filmregisseurs, het zeer intelligente Lens Flare-effect geeft scène's net dat beetje extra en is gewoonweg een onmiskenbare, gave visual. Met Boris FX Continuum Lens Flare 3D kun je dit populaire filmeffect nu ook creëren! Van traditionele lensweerkaatsingen, die optreden indien een er een puntvormige lichtbron naar de cameralens wordt gericht, tot zelfs spectaculaire special effects die vaak te zien zijn in science fiction films, je kunt ermee aan de slag en je zult zien dat het voor zowel jou als je film perfect werkt!

Exclusief in Pro | 365 | Suite

Boris FX Continuum 3D Objects Unit

Met Boris FX Continuum 3D Objects Unit kun je nauwkeurige EPS-bestanden in je materiaal integreren en creatief aan de slag gaan met 3D-objecten. Vervorm, wijzig en splits verschillende lagen op in een driedimensionale ruimte. Bovendien biedt de geïntegreerde 2D/3D titling plug-in Title Studio 100 nieuwe presets en nieuwe 3D-renderingsopties voor professionele uitzendingstitels en motion-weergave van hoge kwaliteit.

Exclusief in Suite

Boris FX Continuum Key en Blend Unit Boris FX Continuum Key en Blend Unit

Boris FX Continuum Key en Blend Unit

Jouw alles-in-één blauw/groen scherm keying-oplossing is hier! Met Boris FX Continuum Key en Blend Unit kun je eenvoudig chroma-key toepassen en je materiaal samenstellen, net zoals Hollywood dat deed in grote blockbusters zoals de Lord of the Rings, de Harry Potter-serie en nog vele anderen. Dankzij de nieuwe Primatte Studio chroma-key technologie, biedt deze Unit de optimale toolset voor een blauw/groen scherm.

Exclusief in Suite

Boris FX Continuum Lights Unit

Met het Academy Award-winnende Mocha-masker en planaire spatiëringssysteem kun je spectaculaire belichtingseffecten aan je films toevoegen! Genereer zwaar glanzend licht, simuleer de glans van het licht dat in de camera druppelt, creëer textuurlicht vanuit een ruismap, animeer intelligente lensweerkaatsing, laserzwaard-effecten, onweer en plasmastromen en nog veel en veel meer. De mogelijkheden zijn vrijwel grenzeloos!

Exclusief in Suite

Of ontdek meer nieuwe functies.
LUT Export

LUT Export

Heb je de kleurgrading die je wilt? Wil je het in meerdere clips, in andere projecten gebruiken of delen met andere VEGAS-gebruikers? Om je proces te stroomlijnen, exporteer je instellingen als een LUT in .cube-formaat en pas dit toe op andere clips, zelfs in andere projecten. Deel je instellingen met anderen in je team.

Planaire motion-spatiëring

Voeg spatiëringsobjecten toe aan een nieuw vlak met Planaire motion-spatiëring. De spatiëring van objecten in je video en het hieraan vastpinnen van andere video's is nu niet meer alleen voor links en rechts en op en neer of objecten loodrecht ten opzichte van de camera. De spatiëring en vastpinnen van objecten die in perspectief bewegen, zoals de zijkant van een gebouw gezien vanuit een hoek.

Warp Flow Overgang

Creëer unieke vervormingsovergangen met de Warp Flow overgang. Analyseer het laatste frame van de eerste clip en het eerste frame van de volgende clip, creëer vervolgens automatisch tussenliggende frames voor een soepele overgang tussen de clips. Gebruik het om een gave vervorming in sci-fi stijl toe te passen

Smart Split Bewerking

Genoeg van knipmontages? Gebruik Smart Split om ze te verbergen. Selecteer de sectie die je wilt, Smart Split zal deze verwijderen en automatisch overgangen creëren tussen de resterende clips, samen met de tussenliggende frames die de knipmontage verbergen. Snel, eenvoudig, soepel en automatisch. Geen afleidende knipmontages meer!

Stabilisatie op Gebeurtenisniveau

Stabilisatie op Gebeurtenisniveau

Als je slechts een klein deel van een grote clip gebruikt, waarom zou je dan de gehele clip stabiliseren? Stabiliseer nu alleen het deel dat je nodig hebt met dezelfde eersteklas stabilisatie op gebeurtenisniveau. Versnel je workflow en red schokkerige clips, die je onbruikbaar achtte, nu nog veel sneller dan ooit!

Storyboard-verbeteringen

Storyboard-verbeteringen

Voor nog meer kracht voor het storyboard en de sequentie, nu kun je hetzelfde mediabestand meerdere keren aan een enkel storyboard toevoegen, onafhankelijk van de in- en uitpunten. Perfect voor projecten met lange videoclips. En nu kun je een apart storyboard voor elke ingebedde tijdlijn creëren.

Support voor 8K-bestanden

Support voor 8K-bestanden

Werk met 8K-videolbestanden met automatisch gegenereerde proxybestanden om de bewerking snel en efficiënt te maken. Geniet van de voordelen van 8K-resolutie voor een grote mate aan vrijheid betreffende panning, zoomen en trimmen van je materiaal, zonder verslechtering van de resolutie als je naar HD of 4K levert. Of lever 8K voor projecten met super-hoge resolutie.

Mesh Warp

Mesh Warp

Zoveel gereedschappen in één! Met Mesh Warp kun je niet alleen vervormingen in je video corrigeren, je kunt je video ook op allerlei gekke manieren op een raster of toegewezen punten uitrekken en samendrukken. Geef een wilde, sci-fi uitstraling aan je video of gebruik mapping van overstuurde vormen voor eindeloos creatieve mogelijkheden.

Screen Capture

Screen Capture

Met geïntegreerde Screen Capture, leg een of meerdere computerschermen en audiobronnen vast, importeer deze opnames direct in een nieuw project, waarbij alle bestanden automatisch met de tijdlijn worden gesynchroniseerd. Ideaal voor videostreams, instructievideo's of iedereen die wil opnemen wat er op hun scherm gebeurt.

Plug-in voor lenscorrectie Plug-in voor lenscorrectie

Plug-in voor lenscorrectie

Verwijder lensvervorming zoals fisheye van je materiaal met de nieuwe plug-in Lens Correction. Selecteer je camera of lens uit een uitgebreide lijst en VEGAS Pro corrigeert automatisch de vervormingen gebaseerd op het profiel van die lens. Tevens met handmatige regelaars voor lenzen die niet op de lijst staan of voor special effects.

Plug-in voor verbeterd beeld-in-beeld

Plug-in voor verbeterd beeld-in-beeld

VEGAS Pro geef je nu nog meer controle over je videobeelden met de plug-in voor verbeterd beeld-in-beeld. Je hebt de mogelijkheid om de beeldverhouding van je video's te behouden, of je kunt dit op twee manieren wijzigen: als een parallellogram met parallelle tegenoverliggende zijden of door elke hoek individueel aan te passen zodat er een vierzijdige vorm ontstaat.

Hardware-versneld lossless tussenformaat

Hardware-versneld lossless tussenformaat

Eis de hoogste kwaliteit die je kunt krijgen met ons nieuwe hardware-versnelde lossless tussenformaat. Vertsterk de GPU's van NVIDIA, geniet van dit tussenformaat van master-kwaliteit voor efficiënte, snelle bewerking of voor topkwaliteit archivering van je video. Vereist specifieke NVIDIA-hardware.

Venster Projectnotities

Venster Projectnotities

Laat belangrijke opmerkingen achter met het venster Projectnotities. Voeg voor uzelf en andere teamleden die in hetzelfde project werken notities toe en verwijder de notities die al zijn behandeld. Organiseer en faciliteer communicatie met notities die altijd met je project meegaan.

Volledige Hi DPI-schaling Volledige Hi DPI-schaling

Volledige Hi DPI-schaling

De High DPI-modus biedt nu een nog strakkere gebruikersinterface op je High DPI-monitor. Iconen en vensters verschijnen helderder dan ooit tevoren. Verlicht de vermoeidheid van je ogen en geniet van je strakke en zeer scherpe interface. En zoals gewoonlijk ziet VEGAS Pro er nog steeds geweldig uit ook zonder een High DPI-monitor.

Verbeterde kleurencurves

Verbeterde kleurencurves

Kleurgrading komt op een nieuw professioneel niveau dankzij verbeterde kleurcurves. Geniet nu van automatische kleurcorrectie direct in het gereedschap voor kleurcurves, natuurlijk met de optie om alles handmatig aan te passen naar het door jou gewenste effect. Een krachtig gereedschap is nu nog veel krachtiger geworden.

Het juiste gereedschap. Altijd binnen handbereik.

Gebeurtenisgroepering negeren

Je hoeft niet altijd elke gebeurtenis in je groep te verplaatsen, soms hoef je er maar één of twee aan te passen. Nu kun je tijdelijk je gebeurtenisgroep negeren terwijl je alleen verplaatst wat je nodig hebt, terwijl alles permanent gegroepeerd blijft. De nauwkeurige bewerking maakt alles nog eenvoudiger.

Gebeurtenislengte voor evenement weergeven

Met de optie Lengte voor Gebeurtenis Weergeven kun je de exacte lengte van je tijdlijnclips, weergegeven in de gebeurtenisheader, bekijken. Wijzig de weergavewaarde om de lengte van de gebeurtenis direct aan te passen aan de nauwkeurigheid van het frame. Nooit slepende einden of frames tellen.

Spoorwaarschuwing verwijderen

Als je ooit per ongeluk een clip uit je project hebt verwijderd door het originele spoor hiervan te verwijderen, hoef je je met VEGAS Pro nu geen zorgen meer te maken. Je wordt gewaarschuwd als het te verwijderen spoor nog media bevat. Geen problemen of onverwachte verrassingen meer - je weet dat je goed zit!

Bevestiging dat je een render wilt annuleren

Het per ongeluk aanraken van de ESC-toets kan een rendering annuleren en je mogelijk veel tijd kosten doordat je opnieuw moet beginnen. Dat hoort nu bij het verleden. VEGAS Pro vraagt je nu om te bevestigen of je je rendering wilt annuleren voordat dit wordt gestopt. Nooit meer een bijna voltooide rendering en daarna een toevallige annulering.

NVENC 10-bit HEVC rendering

Beïnvloed een gekwalificeerde grafische kaart van NVIDIA voor het gebruik van de NVENC codec voor 10-bit rendering naar HEVC. Haal voordeel uit de uitgebreide bitdiepte voor meer robuuste en diepere kleuren in je video dan dat beschikbaar in 8-bit, ideaal voor HLG, HDR of zware kleurcorrectie of grading.

Visualisatie-stabilisatie motionsporen

Als je echt gedetailleerde resultaten in je beeldstabilisatie nodig hebt, schakel dan de Motion Track-visualisatie in. De overlays van het motionspoor geven je de informatie die je nodig hebt om de perfecte stabilisatie-instellingen te bereiken. Analyseer de overlays en stel je stabilisatie-instellingen in voor optimale resultaten.

FX indicator voor media op gebeurtenis

Met VEGAS Pro kun je FX toepassen op medianiveau, zodat elke tijdlijngebeurtenis met die media over een toegepaste FX beschikt. Met deze knop kun je de media FX bekijken en openen vanuit de tijdlijngebeurtenis. Effecten bewerken, toevoegen of verwijderen, die daarna worden toegepast op elke tijdlijngebeurtenis die deze media gebruikt.

Gereedschap voor verbeterde witbalans

Witbalans vergeten of is de automatische witbalans niet gelukt? Het verbeterde gereedschap voor witbalans biedt krachtige regelaars voor een perfecte kleurcorrectie in materiaal, die niet helemaal goed was, met een hoge mate aan precisie. Red het beeldmateriaal waarvan je dacht dat het onbruikbaar was.

Audiosynchronisatie voor multicam

Geen gereedschappen van derden meer nodig voor het snel en automatisch synchroniseren van multi-camera materiaal. VEGAS Pro synchroniseert nu snel en efficiënt media vanuit meerdere camera's en audiobronnen, aan de hand van de audio-golfvormen van je materiaal. Perfect voor snelle, eenvoudige bewerking van multi-camera gebeurtenissen.

Automatische slideshow creator

Soms is een video niet volledig zonder een montage van stilstaande foto's. Met de Automatische Slideshow Creator kan dit snel en eenvoudig. Selecteer je afbeeldingen, beslis over de formattering, overgangen en duur en genereer vervolgens automatisch een slideshow en voeg deze direct aan de tijdlijn toe.

Functies-Belangrijkste functies in vogelvlucht:

 • NIEUW: Ingebedde tijdlijnen
 • NIEUW: Volledige HDR-kleurondersteuning
 • NIEUW: Optische stroom slow motion
 • NIEUW: GPU versnelde decodering voor AVC/HEVC
 • NIEUW: Planaire motion-spatiëring

 • NIEUW: LUT Export
 • NIEUW: Warp Flow Transition
 • NIEUW: Smart Split Edit
 • NIEUW: Support voor 8K-bestanden
 • NIEUW: Boris FX Continuum Unit effectpakketten

VEGAS Pro 17 Edit
Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
Bespaar 200 €
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
399,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
199,00 i.p.v. 399,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 Edit (t.w.v.: 399 €)
VEGAS Pro 17
Upgrade: VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring Upgrade: VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
Bespaar 350 €
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
599,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
249,00 i.p.v. 599,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 (t.w.v.: 599 €)
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus VEGAS Pro 365 VEGAS Pro in abonnement van 1 maand
16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
17,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
21,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Pro 17 Suite
Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
Bespaar 450 €
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
799,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
349,00 i.p.v. 799,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 Suite (t.w.v.: 799 €)