VEGAS Pro Online tutorials

LUT Export

Leer hoe u een door de gebruiker gedefinieerde LUT kunt maken vanuit een effectenketting en vanuit het paneel Kleurgrading in uw project.

Verenigde Kleurgrading workflow

Breng al uw basisbenodigdheden voor kleurgrading op één plaats samen met het nieuwe paneel Kleurgrading, of u nu standaard kleuren of HDR-materiaal gebruikt.

Mesh Warp en beeld-in-beeld

Leer hoe u de vorm van uw video op verschillende manieren kunt uitrekken met de functie Mesh Warp, zodat u kunt spelen met creatieve vervormingen en de plug-in beeld-in-beeld om u te helpen met planaire motion-spatiëring.

Geïntegreerde screen capture

Leg de uitvoer van een of alle schermen en de audiobronnen van uw computer vast, zodat u tutorials, game play video's en nog veel meer kunt vastleggen.

Motion-spatiëring

Deze video-tutorial is gericht op de nieuwe geïntegreerde motion-spatiëring en laat zien hoe u objecten of gedeeltes definieert en volgt. U leert tevens hoe u effecten toevoegt aan deze objecten.

Videostabilisatie

In deze video leert u hoe de videostabilisatie in VEGAS Pro kunt toepassen op uw videoprojecten om een professionele uitstraling te creëren.

Geïntegreerde dynamische storyboard workflow

Leer hoe de interactie tussen het storyboard en de tijdlijn werkt. U krijgt ook gedetailleerde informatie over het experimenteren met wisselende sequenties of hoe u verschillende secties van de gehele video kunt volgen.

Béziermaskering

De volgende video bevat gedetailleerde instructies over het creëren van verschillende maskers en het toepassen van effecten op het gemaskeerde gedeelte.

Snelle start

Krijg een snel overzicht van de VEGAS Pro gebruikersinterface. Identificeer de verschillende onderdelen van de interface, leer over het vastklikgedrag van het venster, hoe u audio en video scrubt om een bewerkingspunt te vinden, het geluidsvolume aanpast en meer.

Je zichtbare knopinstellingen configureren

Leer hoe u het nieuwe hamburgermenusysteem kunt gebruiken om snel toegang te krijgen tot de gereedschap dat u nodig heeft. Verken manieren om de zichtbare knopinstelling te wijzigen om deze aan uw gewenste werkstroom aan te passen en hoe u de gebruikersinterface snel terugzet naar de standaardinstellingen.

Een beeld-in-beeld compositie maken met behulp van de PiP OFX plug-in

Verken de nieuwe beeld-in-beeld OFX plug-in. Leer om de previewvenster-wisselwerking te gebruiken om de plug-in parameters in te stellen en zelfs de afbeelding-overlay te animeren.

Je videobeeld bijknippen

Leer met behulp van de previewvenster-wisselwerking hoe u een enkele gebeurtenis of de inhoud van een heel spoor te trimt. Gebruik de animatiefunctie om de parameters na verloop van tijd te veranderen om de grootte en de hoek van het getrimde gedeelte te animeren.

Een LUT-filter toepassen

LUT's (Lookup tabellen) bieden creatieve mogelijkheden voor kleurgrading. Leer hoe u een LUT toepast op een enkel gebeurtenis, een spoor of de uiteindelijke uitvoer om speciale kleurgecodeerde-effecten en aangepaste looks te bereiken.

Selectief plakken van gebeurteniseigenschappen

Het kopiëren van gebeurtenisattributen van een gebeurtenis naar een andere kan een echte tijdbesparing opleveren. Leer hoe u alle attributen van een gebeurtenis kunt kopiëren en selecteer welke attributen u wilt plakken in een andere gebeurtenis.

Creëer direct een freeze frame-video

Een bevroren beeld kan drama toevoegen aan een video of, in sommige gevallen, het einde van een opname opslaan. Leer de snelle en makkelijke manier om een bevroren beeld nauwkeurig overal in uw project toe te passen.

Pas je werkomgeving aan met opties voor vensters vastklikken

Met VEGAS Pro kunt u de werkomgeving aanpassen aan uw persoonlijke workflow. Ontdek hoe u vensters kunt losklikken en vastklikken, drijvende dokken kunt maken, aangepaste lay-outs kunt maken, opslaan en terugzetten en hoe u snel terugkeert naar de standaardlay-out.

Kleuren selecteren voor uw gebruikersinterface en knoppen

Afhankelijk van de verlichting waarin u werkt of uitsluitend als persoonlijke voorkeur, kunt u de schakering van de gebruikersinterface wijzigen en of de kleursterkte van de toepassingspictogrammen aanpassen. Deze handleiding laat u zien hoe.

Werken met een compacte tijdlijnconfiguratie

VEGAS Pro biedt een onbeperkt aantal video- en geluidssporen. In sommige gevallen wilt u misschien meer sporen en meer tijdlijnruimte om efficiënt te bewerken. Deze handleiding demonstreert verschillende technieken om de tijdlijn en de verticale spoorruimte snel compact te maken om meer ruimte te bieden voor het bewerken.

Publiceer je project direct op social media

Vimeo, YouTube en Facebook vormen de meest populaire bestemmingen om video online te delen. Leer hoe u uw afgewerkte project met deze bestemmingen direct uit de VEGAS Pro tijdlijn deelt.

VEGAS Pro 17 Edit
Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
Bespaar 299 €
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
399,00
Prijzen incl. BTW.,
199,00 i.p.v. 498,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 24. september 2019
 • 200 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • NewBlue Transitions 5 Flow (t.w.v.: 99 €)
VEGAS Pro 17
Upgrade: VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring Upgrade: VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
Bespaar 449 €
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
599,00
Prijzen incl. BTW.,
249,00 i.p.v. 698,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 24. september 2019
 • 350 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • NewBlue Transitions 5 Flow (t.w.v.: 99 €)
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen
Bespaar 30 %
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus VEGAS Pro 365 VEGAS Pro in abonnement van 1 maand
11,67 €/maand i.p.v. 16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 25. september 2019
 • 30% korting
 • Nu in de aanbieding de eerste 12 maanden voor 140,04 €/12 maanden i.p.v. 199,99 €/12 maanden.
 • Vanaf de 13e maand 199,99 €/12 maanden.
17,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
21,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Pro 17 Suite
Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
Bespaar 549 €
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
799,00
Prijzen incl. BTW.,
349,00 i.p.v. 898,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 24. september 2019
 • 450 € korting
 • Alleen nu erbij:
 • NewBlue Transitions 5 Flow (t.w.v.: 99 €)