VEGAS Production Assistant Pro
VEGAS Production Assistant Pro 64-bits versie
169,99
Prijzen incl. BTW.,

Batch-verwerking

VEGAS Production Assistant Pro biedt de mogelijkheid om meerdere bestanden gelijktijdig te voorzien van processen. Hiertoe behoren onder meer het instellen van de weergavesnelheid, het aanmaken van beeldreeksen, de reducering van beeldschermflikkeringen, het omzetten in breedbeeldformaten en de broadcast-kleurcorrectie.

De batch-verwerking kan via de eenvoudige interface met 3 tabs worden aangestuurd: bronmedium, verwerking en doelversie.


VEGAS Production Assistant Pro - batch

Bronmateriaal

Kies het te verwerken medium, neem één van uw VEGAS Pro Timeline of voeg simpelweg meerdere bestanden toe aan de batch-verwerking.

Rendering

Selecteer de processen die u wil toepassen op uw bronbestanden en definieer in welke volgorde deze moeten worden toegepast. Als alternatief kunt u bepaalde procesverlopen ook als sjablonen opslaan en deze met één klik toepassen.

Uitvoer

Bepaal het formaat en de opslaglocatie voor uw projecten. De batch-verwerking functioneert zelfs voor meerdere uitvoerformaten. Broadcast of Upload in het web: werk met de bekende rendersjablonen uit VEGAS Pro.


Built-in processen

Batch-verwerking

Er staan u honderden combinaties voor batch-verwerking ter beschikking om uw processen nog efficiënter te kunnen vormgeven. Extraheer bijvoorbeeld uit een enkel masterbestand voor elk sociaal netwerk, uitvoerapparaat of medium een geschikt bestand in de juiste bitrate of in de juiste beeldverhouding.

VEGAS Pro Audio- en video-effecten gebruiken

Naast het maken en toepassen van verschillende effecten en effect-reeksen kunt u elk video- en audio-effect uit VEGAS Pro selecteren en tijdens de batch-verwerking deze toevoegen of verwijderen. Zo kunt u veelvuldig gebruikte audio- of video-effecten op afzonderlijke of meerdere bestanden toepassen: met VEGAS Production Assistant Pro en de batch-verwerking.

Renderen

Met deze functie kunt u uw project met of zonder corner-logo, voor of na het toepassen van effecten renderen of andere processen voor de batch-verwerking gebruiken om meerdere versies van een video te produceren.

Bumpervideo's toevoegen

Bij bumper-video's gaat het om korte videoclips die veelal aan het begin of het einde van een video worden getoond. Deze kunnen met een geautomatiseerd proces worden toegevoegd en zorgen voor projectoverlappende consistentie, bijv. timestamps en cornerlogo's.

Cine-look

Met de 21 geïntegreerde videofilters kunt u uw opnamen de uitstraling van bekende films geven. Pas de filters hierbij toe op losse sporen of over het volledige stereototaal.

Achtergrondafbeeldingen en underlays

Voeg achtergrondsjablonen toe, bijv. als het kader bij 4:3-opnamen in een 16:9 project niet volledig wordt uitgevuld. Kies een van de beschikbare achtergrondafbeeldingen of gebruik een uit uw eigen collectie.

Widescreen converter

Zet uw 4:3-videomateriaal om in breedbeeldformaat. U kunt de processen ook gebruiken om beeldschermflikkeringen te reduceren en het materiaal naar 30p te converteren.

Marker maken

Maak volledig automatische markers en aanmerkingen op basis van events, bepaalde tijdstippen, cycli of regelmatige afstanden. De processen kunnen worden toegepast op de meest verschillende markertypen, hiertoe behoren onder meer CD-markers, CD-regio's en commandomarkers.

Broadcast-kleurcorrectie

Met de sjablonen voor broadcast-kleurcorrectie kunt u lichtverhoudingen automatisch corrigeren: witbalans bij tungsten-kunstlicht, tl-buizen, problemen bij binnenverlichting of podiumverlichting.

Beeldoverlays

Voeg eenvoudig watermerken, bronaanduidingen of informatie betreffende auteursrechten aan het gehele project toe over bepaalde afstanden of aantallen.

Beeldverhoudingen bijsnijden

Plaats een center cut op uw videomateriaal om het aan te passen aan de projectsjablonen, bijv. als u in een 4:3 project opnamen in 16:9-verhouding hebt.

Audio-events normaliseren

Pas het volume dusdanig aan dat de hoogste uitslagen in een audio-event worden genormaliseerd.

Beeldreeksen maken

Neem stilstaande opnames direct van uw video's, op bepaalde punten of uit het totale project. Hiermee kunt u bijvoorbeeld volledig automatisch miniatuurweergaven of beeldsequenties maken.

Aanpassen van de afspeelsnelheid

Maak uw opnamen sneller of langzamer.

Beeldschermflikkeringen reduceren

Pas het effect op stilstaande beelden of bewegende opnamen met fijne lijnen aan. Dit reduceert het flikkeren.