Uiteindelijke levering

GPU-versnelde decodering voor AVC en HEVC

GPU-versnelde decodering voor AVC en HEVC

U hebt gevraagd om soepeler afspelen in complexe VEGAS-projecten en nu hebt u dat. Gebruik de kracht van de GPU van uw computer om de prestaties van tijdlijn-previews te versnellen. Projecten met complexe sequenties, meerdere videostreams, effecten, composities en filters spelen nu nog vloeiender af, zodat u alle actie kunt zien.

ProRes 4444-bestanden met ingebedde alfa-kanalen

ProRes 4444-bestanden met ingebedde alfa-kanalen

Maak snel en eenvoudig sequenties met special effects door de alfa kanalen in stock materiaal als Action VFX te gebruiken. Met native support voor ProRes 4444 materiaal profiteert u volledig van transparantie in materiaal, zoals explosies, rook, mist, vuur en nog veel meer, bijvoorbeeld composities creëren zonder dat er toegevoegde FX of instellingen nodig zijn.

Support voor 8K-bestanden via proxy-workflow

Support voor 8K-bestanden via proxy-workflow

De toekomst arriveert in 8K en met VEGAS Pro kunt u hierin meegaan dankzij de efficiënte proxy-workflow. Bewerk uw proxybestanden met geweldige flexibiliteit aan panning, zoomen en bijsnijden als u levert in HD of 4K. Of voltooi uw bewerking en schakel terug naar de volledige resolutiebestanden van 8K-levering.

NVENC 10-bit HEVC rendering

NVENC 10-bit HEVC rendering

Moderne HDR- en HLG-toepassingen vereisten een hogere bitdiepte. Profiteer van de voordelen van een kwalitatieve grafische kaart van NVIDIA en render naar 10-bit HEVC met gebruik van de NVENC-codec. Het diepere, meer robuuste en flexibele kleurenbereik van 10-bit is ideaal voor zeer dynamisch materiaal en voor zware kleurcorrectie.

Projectarchivering

Organiseer uw voltooide project samen met de bijbehorende media met de flexibele archieffunctie. U kunt ook alle media die verband houden met een project of alleen de media die op de tijdlijn worden gebruikt, archiveren, inclusief geneste projecten.

VEGAS DVD Architect

Met VEGAS DVD Architect kunt u DVD's en Blu-ray discs creëren met professionele schrijffuncties. De intuïtieve drag & drop-interface, de compacte lay-out en uitgebreide schrijfgereedschappen maken het eenvoudig om menugebaseerde Blu-ray en DVD-projecten te produceren.

Exclusief in Pro | 365 | Suite

Hardwareversnelling

Profiteer van de hardwareversnelling van moderne grafische NVIDIA- en AMD-kaarten en Intel's opkomende QSV (Quick Sync Video)-technologieën om realtime prestaties te verbeteren en de renderingtijden voor bepaalde formaten te verkorten.

HEVC/XAVC Support

Modificeer formaten zoals HEVC, XAVC en XAVC S in HD, 2K en 4K zonder aanvullende add-ons of plug-ins

Smart Proxy Workflow

Creëer Smart Proxy-clips in VEGAS Pro en geniet van snellere weergave van videobeelden met hoge resolutie. Afhankelijk van de afspeelinstellingen, verandert de media automatisch en dynamisch naar proxy. De oorspronkelijke datum wordt gehandhaafd voor de laatste post-rendering versie. U kunt ook een voorkeur geven aan het automatisch maken van proxy-bestanden wanneer u Ultra HD media aan uw project toevoegt.

Hardware-versneld lossless tussenformaat

Perfect voor efficiënte tijdlijn-bewerking en archivering met master-kwaliteit, ons nieuwe NVIDIA-gebaseerde hardware-versnelde lossless, tussenformaat biedt u de hoogste kwaliteit video in uw projecten en zorgt ervoor dat u video's nog jarenlang meekunnen. Vereist specifieke NVIDIA-hardware.