Bouw virtuele tours met 360°-beelden

Maak ongelofelijke virtuele tours met 360º-video's en foto's – het is alsof je er echt bent! Plak 360°-foto's en -video's eenvoudig aan elkaar en verander ze in interactieve werelden. Spring eenvoudig tussen volledig met elkaar verbonden ruimtes voor een volledig gerealiseerde, meeslepende virtuele ervaring.

VR Studio 2 VR Studio 2

Een nog authentiekere ervaring. Voeg video, tekst en geluid toe

Video's en afbeeldingen

Video's en afbeeldingen

Het is niet moeilijk om presentaties met video en foto te maken om je virtuele wereld tot leven te wekken. Selecteer eenvoudig je video- en fotomedia, plaats ze waar je maar wilt en pas hun formaat, vorm en rotatie aan om zoveel presentaties te maken als je maar wilt.

Tekst

Tekst

Voeg tekst toe aan je virtuele wereld om je gebruikers erin rond te leiden. Voeg uitgebreide uitleg toe of simpele labels – aan jou de keus! Pas de grootte en de grootte van de tekst aan en plaats deze waar je maar wilt.

Surround-sound

Surround-sound

Maak meeslepend geluid door muziek of geluidseffecten toe te voegen aan de virtuele wereld voor een authentieke sfeer. Elk soort audio kan worden toegevoegd aan elk element of elke ruimte. Je kunt bijvoorbeeld een virtuele gids de geschiedenis van een museumstuk laten uitleggen.

Meer mogelijkheden voor je creativiteit

Laagoptie

Laagoptie

Je kunt nu elementen in je virtuele werelden rangschikken en stapelen en minimaliseren totdat ze nodig zijn, zoals het plaatsen van een video achter een kamer-connecter en deze laten verschijnen wanneer gebruikers erop klikken.

Van een virtuele tour naar websites springen

Van een virtuele tour naar websites springen

Samen met tekst, afbeeldingen en video's kun je ook klikbare verrijkingen toevoegen, zoals knoppen die rechtstreeks naar je website linken voor snelle en gemakkelijke verkoop of verhuur.

Sneller laden & soepeler look

Sneller laden & soepeler look

Zeg vaarwel tegen trage laadschermen. We hebben onze mechanica geoptimaliseerd, waardoor je tour bijna net zo snel kan worden geladen als gewone websites, zodat ze onmiddellijk kunnen worden bekeken. Kies tussen overgangen voor een soepele, professionele uitstraling wanneer kijkers van kamer naar kamer gaan tijdens je virtuele tour.

Voor professionele resultaten

360°-beeldstabilisatie

360°-beeldstabilisatie

Met 360º-beeldstabilisatie maak je zijdezachte video met vrijwel geen kwaliteitsverlies. Je hoeft je nooit meer druk te maken over wiebelende films - je krijgt telkens professionele resultaten met ultra-stabiele camerabeweging.

Easy videotrimmer

Easy videotrimmer

Trim je video's met VR Studio en zorg voor nog meer voordeel met kijkers op mobiele apparaten. Uiterst efficiënte verwerking verkort de laadtijden en zorgt ervoor dat je klanten meteen kijken.

Afbeeldingen van hoge kwaliteit Afbeeldingen van hoge kwaliteit

Afbeeldingen van hoge kwaliteit

Profiteer van de nieuwe hoogwaardige afbeeldingen op mobiele apparaten en webprojecten. Geef je afbeeldingen een gepolijst, professioneel en gedetailleerd uiterlijk terwijl ze sneller dan ooit worden geladen.

VR altijd en overal. Op desktop. Op mobiel. Op websites

VR altijd en overal. Op desktop. Op mobieltjes Op websites

VR-X Player

Met de gratis VR-X Player voor Android, iOS en Windows kun je de VR-ervaring die je hebt gemaakt op elke gewenste computer, smartphone of VR-headset presenteren. Deel je virtuele omgeving op elk moment en vanaf elke locatie.

WebVR

Deel je virtuele ervaringen overal en met iedereen online. Met WebVR kun je ze snel en gemakkelijk van je VR-omgevingen in een website integreren. Creëer de 'wow-factor' op websites zodat bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in jouw virtuele ervaring.

VR Studio 2
Upgrade: VR Studio 2
VR Studio 2

VR Studio 2 Create interactive virtual experiences

Upgrade: VR Studio 2 Create interactive virtual experiences

VR Studio 2 Create interactive virtual experiences

249,00
Prijzen incl. BTW.,
149,00
Prijzen incl. BTW.,
VR Studio 365
VR Studio 365

VR Studio 365 VR Studio in abonnement van 12 maanden

VR Studio 365 VR Studio in abonnement van 3 maanden

10,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
13,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,