Innovatieve videoproductie Sneller. Creatiever. Voor oneindig veel mogelijkheden.

VEGAS biedt alles wat je nodig hebt voor snelle, professionele en efficiënte videoproductie. Ontdek een geheel nieuw niveau van creatieve vrijheid in videobewerking. Met de VEGAS-softwareoplossingen kun je indrukwekkende resultaten behalen - van amateurfilmmakers tot drukke professionals - en kun je zich volledig concentreren op je eigen creativiteit.

VEGAS POST Suite

VEGAS POST Suite Uniforme videobewerking & postproductie

Jouw alternatief voor de postproductieworkflow wordt steeds sterker. VEGAS POST Suite introduceert de tweede generatie VEGAS postproductietools. Video- en geluidsbewerking, geavanceerde compositing, VFX, deeltjesgeneratie, beeldcompositie en -afwerking, en nog veel meer, allemaal nauw geïntegreerd voor een naadloze workflow die je productie versnelt en je de kracht geeft die je nodig hebt vanaf het begin van de postproductie tot aan de afwerking.

VEGAS Pro

VEGAS Pro De snelste NLE. Voor gepassioneerde creatievelingen.

Met krachtige nieuwe functies op basis van kunstmatige intelligentie, nieuwe hardwareversnellingstechnologieën en nieuwe innovatieve benaderingen voor het beheer van je mediabestanden, blijft VEGAS Pro 18 evolueren als de krachtigste bewerkingstool die er is. In combinatie met de evolutie van bestaande functies naar nog krachtigere en efficiëntere tools, stelt VEGAS Pro 18 je in staat om je werk sneller en effectiever dan ooit te doen.

Alles over de VEGAS Pro-producten

VEGAS Pro 18 Edit biedt de tools om je creativiteit de vrije loop te laten. Als je naar meer verlangt, biedt VEGAS Pro 18 ongeëvenaarde audiotools en hulpmiddelen voor het beheer van mediabestanden. VEGAS Pro Suite levert een exclusieve special effects-bundel die je projecten zal oppeppen. VEGAS Pro 365 is het voordelige abonnement waarmee je eenvoudig het VEGAS Pro-universum kunt betreden.

Meer informatie

VEGAS Movie Studio

VEGAS Movie Studio Filmproductie. Krachtig en eenvoudig.

Eenvoudige bediening en krachtige functies - dat is waar VEGAS Movie Studio voor staat. Maak bijvoorbeeld automatisch video's in slechts vijf eenvoudige stappen. Of je hebt toegang tot tal van functies die ook zijn opgenomen in VEGAS Pro: videostabilisatie, motion tracking en Bezier-maskering. Maak in een oogwenk geavanceerde homevideo's en briljante sociale media-video's.

Alles over de VEGAS Movie Studio productfamilie

De taakgebaseerde workflow van VEGAS Movie Studio helpt je om je video-opnames snel en gemakkelijk om te zetten in unieke films. Movie Studio Platinum biedt je meer functies en enkele special effects. Kies VEGAS Movie Studio Suite als je Hollywood-ready video's m et exclusieve NewBlueFX-plug-ins wilt maken.

Meer informatie

VEGAS Stream

VEGAS Stream Bereik en betrek je publiek en laat je publiek groeien

Breng je live video-events naar het volgende niveau! Beheer een verscheidenheid aan video- en audiobronnen, voeg dynamische grafische overlays toe en stream naar elke bestemming: VEGAS Stream werkt met je favoriete apps en streamingdiensten zoals Zoom, Microsoft Teams, Slack, YouTube Live of Twitch. Bewerk de opgenomen stream naadloos in VEGAS Pro of VEGAS POST Suite en deel de beste momenten met je zakenpartners, studenten of het web.

Klaar voor het volgende niveau?

Als eigenaar van een VEGAS Movie Studio kunt u nu upgraden naar de bekroonde VEGAS Pro voor een speciale prijs!

VEGAS Movie Studio maakt gebruik van dezelfde kerntechnologie als de bekroonde VEGAS Pro, dus alles wat u in VEGAS Movie Studio leert, werkt vrijwel identiek in VEGAS Pro. Net geladen met meer kracht, een volledig aangepaste workflow en uitgebreide functionaliteit om uw eigen grenzen te overtreffen!

Word lid van de community

Deel uw video's op Facebook, YouTube of Instagram met de hashtag #createdwithvegas. In de VEGAS Community kunt u bovendien met andere VEGAS-professionals de belangrijkste uitdagingen en trends op het gebied van videobewerking bespreken.

Facebook

Facebook

Ontdek de VEGAS-Facebook-wereld! Hier vindt u een leuke community, creatieve ideeën en altijd de nieuwste info over uw producten.

Magazine

Magazine

Het VEGAS-magazine – Laat u inspireren door onze informatieve bijdragen en tutorials.

Newsletter

Newsletter

Meld u nu aan en u ontvangt altijd de nieuwste aanbiedingen en info voor VEGAS Creative Software.

Youtube

YouTube

Bezoek ons YouTube-kanaal voor nieuwe ideeën, creatieve inspiratie en handige tutorialvideo’s.