Cutting-edge videoproductie Sneller. Creatiever. Onbeperkte mogelijkheden.

Het assortiment creatieve software van VEGAS is alles wat je nodig hebt voor snelle, professionele en efficiënte videoproductie, en brengt een geheel nieuw niveau van creatieve vrijheid in je bewerking en postproductie. VEGAS levert fantastische resultaten en stelt iedereen - van alledaagse gebruikers tot drukke professionals - in staat om zich onbeperkt op creativiteit te concentreren.

VEGAS POST

VEGAS POST Samengevoegde videobewerking & postproductie

Ontdek het slimme alternatief voor postproductie dat je binnen de VEGAS-omgeving houdt in een uniforme workflow: krachtige videobewerking, eindeloze opties voor creatieve compositie, titels en special effects en geavanceerde beeldcompositie. Alles is binnen handbereik.

VEGAS Pro

VEGAS Pro De snelste NLE. Voor gepassioneerde creatievelingen.

Bewerk razendsnel met VEGAS Pro. Met zijn beroemde flexibele gebruikersinterface en talloze tijdbesparende tools gaat er niets boven VEGAS Pro voor snelle bewerking. Met ingebedde tijdlijnen, toonaangevende HDR-ondersteuning (HDR10 en HLG), vlakke motion tracking, videostabilisatie van wereldklasse en interactieve storyboards, zal VEGAS Pro 17 je videoproductie opvoeren.

Alles over de VEGAS Pro 17-producten

VEGAS Pro 17 Edit biedt alle tools om je creativiteit de vrije loop te laten. Voor wie meer wil, VEGAS Pro 17 biedt professionele disc-authoring en lens flare-effecten en VEGAS Pro Suite levert een exclusief speciaal effectenpakket dat je projecten extra pit geeft. VEGAS Pro 365 is het voordelige abonnement waarmee je eenvoudig het VEGAS Pro-universum kunt betreden.

Meer informatie

VEGAS Movie Studio

VEGAS Movie Studio Films maken. Krachtig en eenvoudig.

Een gebruiksvriendelijke, maar krachtige functieset binnen handbereik - dat is waar VEGAS Movie Studio voor staat. Maak automatisch video's in vijf eenvoudige stappen of gebruik veel van dezelfde tools als in VEGAS Pro, zoals videostabilisatie, motion tracking en Bézier-maskering, om geavanceerde thuisfilms en briljante socialmedia-video's te maken.

De reeks VEGAS Movie Studio 16-producten

De op VEGAS Movie Studio 16 gebaseerde workflow help je om je beelden eenvoudig en snel om te zetten in prachtige video's. De Platinum-versie biedt een verbeterde functieset en enkele special effects. Kies VEGAS Movie Studio 16 Suite om Hollywoodachtige thuisfilms te maken met de exclusieve plug-ins van NewBlueFX.

Meer informatie

Klaar voor het volgende niveau?

Als eigenaar van een VEGAS Movie Studio kunt u nu upgraden naar de bekroonde VEGAS Pro voor een speciale prijs!

VEGAS Movie Studio maakt gebruik van dezelfde kerntechnologie als de bekroonde VEGAS Pro, dus alles wat u in VEGAS Movie Studio leert, werkt vrijwel identiek in VEGAS Pro. Net geladen met meer kracht, een volledig aangepaste workflow en uitgebreide functionaliteit om uw eigen grenzen te overtreffen!

Een tijdlijngeschiedenis van VEGAS Pro

VEGAS 1.0 release

VEGAS Pro is geboren als een innovatief Digital Audio Workstation.

VEGAS 2.0

Realtime preview van alle bewerkingen en de breedste reeks native-formaatondersteuning stelt nieuwe standaarden.

De eerste NLE met aangepaste workflows

VEGAS biedt een krachtige scripting-engine waarmee gebruikers en externe ontwikkelaars geavanceerde aangepaste workflows kunnen maken.

Moderne hardwareversnelling

VEGAS wordt marktleider in het gebruik van OpenCL voor GPU-gebaseerde hardwareversnelling.

MAGIX blaast VEGAS nieuw leven in

MAGIX herkent onbenut potentieel en koopt VEGAS van Sony.

VEGAS neemt opnieuw het voortouw als innovator.

VEGAS Pro 16 (release 2018) slaat nieuwe wegen in met toonaangevende implementatie van HDR-ondersteuning en introduceert 360°-hulpmiddelen. En VEGAS Pro 17 staat klaar om nog verder te gaan.

Word lid van de community

Deel uw video's op Facebook, YouTube of Instagram met de hashtag #createdwithvegas. In de VEGAS Community kunt u bovendien met andere VEGAS-professionals de belangrijkste uitdagingen en trends op het gebied van videobewerking bespreken.

Facebook

Facebook

Ontdek de VEGAS-Facebook-wereld! Hier vindt u een leuke community, creatieve ideeën en altijd de nieuwste info over uw producten.

Magazine

Magazine

Het VEGAS-magazine – Laat u inspireren door onze informatieve bijdragen en tutorials.

Newsletter

Newsletter

Meld u nu aan en u ontvangt altijd de nieuwste aanbiedingen en info voor VEGAS Creative Software.

Youtube

YouTube

Bezoek ons YouTube-kanaal voor nieuwe ideeën, creatieve inspiratie en handige tutorialvideo’s.