Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

De toekomst van de videomontage Snelheid. Omvangrijker. Nog meer mogelijkheden.

Het is ons doel om met VEGAS Creative Software een volledig nieuwe soort creatieve vrijheid te creëren bij de videobewerking. Geen beperkingen. Gemakkelijk te bedienen. Met de nieuwste technologie.

VEGAS Pro Professioneel en krachtig.

De software van de VEGAS Pro-lijn zoekt qua snelheid nieuwe grenzen op. Bijvoorbeeld met extreem efficiënte workflows bij het monteren van video's, of met de enorme rekenkracht bij zelfs zeer complexe projecten. Beleef maximale power bij de videobewerking

Naar de productvergelijking

VEGAS Pro 16 Edit

Voor topresultaten: video's snel, intuïtief en professioneel voor de digitale wereld optimaliseren.

VEGAS Pro 16

Van begin tot eind efficiënte workflows: met professionele tools voor video- en audiobewerking en uitgebreide disk-authoring.

VEGAS Pro 365

VEGAS Pro 365 – altijd de nieuwste versie en aantrekkelijke plug-ins. Extra premium-softwarepakket voor Hollywood-effecten.

VEGAS Pro 16 Suite

Nieuwe videowerelden in briljante kwaliteit ontdekken. VEGAS Pro 16 Suite combineert professionele videobewerking end disk-authoring met high-end plug-ins.

VEGAS Movie Studio Gemakkelijk en snel.

Buitengewone video's. Buitengewoon eenvoudig geproduceerd. De VEGAS Movie Studio-serie laat zien dat videobewerking niet alleen zeer eenvoudig kan zijn, maar ook heel leuk is.

Naar de productvergelijking

VEGAS Movie Studio 15

Meer lol in het bewerken van video's: Movie Studio is dankzij de intuïtieve bediening uitstekend geschikt voor beginners.

VEGAS Movie Studio 15 Platinum

Vol energie: Movie Studio Platinum combineert eenvoudige bediening met eersteklas professionele functies en effecten.

VEGAS Movie Studio 15 Suite

HD-videobewerking, het maken van dvd's, muzieksoftware en exclusieve special effects: met de Suite realiseert u uw ideeën op videogebied in de beste kwaliteit.

Klaar voor het volgende niveau? Als eigenaar van een VEGAS Movie Studio kunt u nu upgraden naar de bekroonde VEGAS Pro voor een speciale prijs!

VEGAS Movie Studio maakt gebruik van dezelfde kerntechnologie als de bekroonde VEGAS Pro, dus alles wat u in VEGAS Movie Studio leert, werkt vrijwel identiek in VEGAS Pro. Net geladen met meer kracht, een volledig aangepaste workflow en uitgebreide functionaliteit om uw eigen grenzen te overtreffen!

Word lid van de community

Deel uw video's op Facebook, YouTube of Instagram met de hashtag #createdwithvegas. In de VEGAS Community kunt u bovendien met andere VEGAS-professionals de belangrijkste uitdagingen en trends op het gebied van videobewerking bespreken.

Facebook

Facebook

Ontdek de VEGAS-Facebook-wereld! Hier vindt u een leuke community, creatieve ideeën en altijd de nieuwste info over uw producten.

Magazine

Magazine

Het VEGAS-magazine – Laat u inspireren door onze informatieve bijdragen en tutorials.

Newsletter

Newsletter

Meld u nu aan en u ontvangt altijd de nieuwste aanbiedingen en info voor VEGAS Creative Software.

Youtube

YouTube

Bezoek ons YouTube-kanaal voor nieuwe ideeën, creatieve inspiratie en handige tutorialvideo’s.