Over VEGAS Creative Software

Met VEGAS Pro en VEGAS Movie Studio gebruiken al miljoenen mensen de wereldwijd toonaangevende technologie voor videobewerking.

VEGAS blijft blijft de grenzen opzoeken

Met VEGAS Pro 18 ben je uitgerust om te voldoen aan de toenemende technische eisen van moderne videoproductie. VEGAS Pro blijft de grenzen opzoeken dankzij zijn 'cutting-edge' technologie. Toonaangevende HDR, bewerkingstools met kunstmatige intelligentie en tal van verbeteringen in het basisgereedschap maken van VEGAS een succes. We kijken naar de industrie, luisteren naar gebruikers en werken met passie om de beste mogelijkheden te creëren om videoprojecten op de meest effectieve manier te beheren.

De uitdaging: VEGAS Creative Software nog sneller, efficiënter en intuïtiever te maken. Het doel: gebruikers van elk niveau enthousiast maken met perfect op hun eisen afgestemde gereedschappen en workflows – van de eenvoudigste video-amateur tot de professioneelste creatieve koppen.

Een tijdlijngeschiedenis van VEGAS Pro

VEGAS 1.0 release

VEGAS Pro is geboren als een innovatief Digital Audio Workstation.

VEGAS 2.0

Realtime preview van alle bewerkingen en de breedste reeks native-formaatondersteuning stelt nieuwe standaarden.

De eerste NLE met aangepaste workflows

VEGAS biedt een krachtige scripting-engine waarmee gebruikers en externe ontwikkelaars geavanceerde aangepaste workflows kunnen maken.

Moderne hardwareversnelling

VEGAS wordt marktleider in het gebruik van OpenCL voor GPU-gebaseerde hardwareversnelling.

MAGIX blaast VEGAS nieuw leven in

MAGIX herkent onbenut potentieel en koopt VEGAS van Sony.

VEGAS neemt opnieuw het voortouw als innovator.

VEGAS Pro 18 slaat nieuwe wegen in bewerkingstools met kunstmatige intelligentie, toonaangevende HDR-ondersteuning en uitgebreide hardwareversnelling.