Snel. Flexibel. Innovatief. Videobewerking met VEGAS Pro 17

VEGAS Pro 17 maakt je videoproducties nog efficiënter dan ooit tevoren. Ontdek meerdere ingebedde tijdlijnen, marktleidende HDR-bewerkingsgereedschappen en een eenvoudig te gebruiken, maar krachtige kleurgecodeerde workflow. In combinatie met meer dan 30 nieuwe functies, biedt VEGAS Pro 17 uitgebreide workflow-verbeteringen om je videoproductie te optimaliseren.

Bewerking. Werk slimmer, niet harder.

Niemand bewerkt sneller dan een gepassioneerde creatieveling die VEGAS Pro bij de hand heeft. De gereedschappen voor tijdlijnbewerking maken de bewerking snel en eenvoudig. Maar nog veel belangrijker, ze brengen je creativiteit naar buiten, omdat ideeën vrij stromen wanneer je niet in beslag wordt genomen door onhandig bewerkingsgereedschap. Geen NLE biedt je meer mogelijkheden voor effectieve bewerking, effectief denken en creëren dan VEGAS Pro.

Ingebedde tijdlijnen

Ingebedde tijdlijnen

Organiseer projecten en versnel je workflow met ingebedde tijdlijnen. Eenvoudige verplaatsing tussen tijdlijnen binnen het master-project of toegang tot ingebedde tijdlijnen als stand-alone projecten, zodat je hier onafhankelijk van elkaar aan kunt werken.

Smart Split

Smart Split

Met Smart Split kun je hele secties van een videoclip verwijderen en behoud je een virtueel niet op te sporen bewerking met volledige flexibiliteit om de resultaten aan te passen, voor als je gewoon op zoek bent naar perfectie. Geen lelijke knipmontages meer!

Hamburgermenusysteem

Hamburgermenusysteem

Met dit innovatieve menusysteem kun je high-traffic gebieden van de gebruikersinterface aanpassen, zodat je de gereedschappen kunt vinden die je snel nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd de werkruimte vrijhoudt.

Kleurgrading. Zo eenvoudig als een penseel.

Krachtige, professionele gereedschappen voor kleurgradinge geven je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. De kleurgrading-workflow in VEGAS Pro biedt snelle, krachtige en flexibele opties alles wat je wilt doen. Geef de uiteindelijke perfecte uitstraling aan je film, zelfs in HDR.

Uniforme kleurindelingsworkflow

Uniforme kleurindelingsworkflow

Breng je kleurgrading en correctie naar het volgende niveau met de nieuwe verenigde workflow in het paneel Color Grading. Importeer en exporteer LUT's, pas kleuren aan met kleurenwielen, curves en nog veel meer. Ondersteunt op prachtige wijze HDR-kleuraanpassingen.

LUT Export

LUT Export

Heb je de perfect gekleurde uitstraling gecreëerd? Wil je het in meerdere clips, in andere projecten gebruiken of delen met andere VEGAS-gebruikers? Exporteer de instellingen van je kleurgrading als een LUT in .cube-formaat voor eenvoudige toepassing op andere bestanden, overal waar LUT's kunnen worden geïmporteerd.

HLG- en HDR-ondersteuning

HLG- en HDR-ondersteuning

Werk samen met de HDR-leider aan de nieuwste mogelijkheden. Werk met HLG- of HDR10-bestanden in het ACES 1.1 kleurbereik. Preview in HDR in het VEGAS-previewvenster of op een externe HDR-monitor. Geclassificeerde kleuren in HDR met HDR-ingeschakelde videobronnen. In volledige HRD-kracht leveren - zelfs op YouTube.

Special Effects. Verlicht je kijkers.

Met de volledige support voor Open FX plug-ins biedt VEGAS Pro een groot assortiment ingebouwde effecten en het kan je effecten van derden, zoals de beste plug-in-producenten in de industrie, gebruiken. Met de mogelijkheid om effectenseries op vier verschillende niveaus te creëren, die tot 32 plug-ins per serie kunnen bevatten, heb je alle ruimte die je nodig hebt om zo creatief mogelijk te kunnen zijn.

Mesh Warp

Mesh Warp

Het uitrekken en vervormen van je video op virtueel elke mogelijk manier met het Mesh Warp-effect. Van iets zo eenvoudig als een video naar de andere zijde van een gebouw in een andere video toewijzen, om ongelooflijk vervormde video-effecten te creëren, de mogelijkheden zijn oneindig.

Optische stroom slow motion

Met zorgvuldig gecreëerde, gepatenteerde optische stroomtechnologie, creëert VEGAS Pro videoframes, die je camera niet heeft vastgelegd, als invulling tussen de werkelijke frames. Zo ontstaat een ongelooflijke soepele slow motion.

Creatieve compostiemodi

Creatieve compostiemodi

Een volledige set opties voor de compostiemodus maken van VEGAS Pro een krachtig compositiegereedschap. Voeg de uitvoer van twee clips toe, trek de ene af van de ander of bereken het verschil. Wees creatief!

Geluidsbewerking. De maat aangeven.

Een geweldige film heeft ook geweldig geluid nodig om de visuals te ondersteunen en te versterken en om een lopende geluidservaring voor je publiek te creëren. Vegas Pro biedt een volledige geluidsomgeving met gereedschap voor professionele geluidsbewerking. Dankzij de volledige VST-interfacesupport zijn er verschillende effecten en is er realtime rendering mogelijk. Geen andere NLE biedt een functieset voor een digitaal audiowerkstation die zo robuust is als de gereedschappen in VEGAS Pro.

Robuuste multitrack-geluidsomgeving

Robuuste multitrack-geluidsomgeving

VEGAS Pro bevat krachtige audio-opname- en bewerkingsgereedschappen voor de meest veeleisende producties. Leg audio vast in een multitrack-omgeving met ingangsbussen, professionele meting, punch-in opname, onbeperkte sporen en nog veel meer.

Extensieve geluidseffecten

Extensieve geluidseffecten

VEGAS Pro ondersteunt standaard VST-interfaces. Pas effecten toe op sporen, individuele gebeurtenissen op een spoor, extra audiobussen en de masterbus. Kies uit meer dan 40 meegeleverde gereedschappen voor signaal- en effectverwerking en automatiseer effecten met realtime omhullende besturing.

Audiosynchronisatie voor multicam

Audiosynchronisatie voor multicam

Gebruik je audio-golfvormen voor automatische synchronisatie van meerdere videobestanden op verschillende sporen, zodat het bewerken van een multi-cameragebeurtenis snel en efficiënt gaat.

Uiteindelijke levering. Renderen, met overgave.

Al je harde werk betekent niets zonder de mogelijkheid om het af te leveren in de correcte formaten ... en dat zo snel mogelijk. VEGAS Pro biedt ontzettend veel leveringsopties en maakt het eenvoudig om de meest algemene formaten en sjablonen te selecteren, of om je projectrenderingen volledig aan te passen. Je haalt altijd je deadlines, ongeacht de uiteindelijke uitvoereisen.

GPU-versnelde rendering

Met ondersteuning voor kaarten van marktleidende producenten waaronder NVIDIA, AMD en Intel, beschikt Vegas over de kracht van GPU-verwerking van de meest populaire grafische kaarten, zodat het renderen van populaire AVC- en HEVC-formaten tot tweemaal zo snel gaat.

Ondersteuning voor tot 8K

Ondersteuning voor tot 8K

Moderne producties verleggen de grenzen met al hogere resoluties. VEGAS Pro ondersteunt nu tot 8K-bestanden vanaf het begin tot de uiteindelijke levering. Nu kun je bestanden met ongelooflijk hoge resolutie leveren voor supergrote formaatprojectie of elke andere benodigde hoge resolutie.

VEGAS DVD Architect

VEGAS DVD Architect

Met VEGAS DVD Architect kun je DVD's en Blu-ray discs creëren met professionele schrijffuncties. De intuïtieve drag & drop-interface, de compacte lay-out en uitgebreide schrijfgereedschappen maken het eenvoudig om menugebaseerde Blu-ray en DVD-projecten te produceren.

Exclusief in Pro | 365 | Suite

Belangrijkste functies

VEGAS Pro 17 Edit

 • NIEUW: Ingebedde tijdlijnen
 • NIEUW: Volledige HDR-kleurondersteuning
 • NIEUW: Optische stroom slow motion
 • NIEUW: Planaire motion-spatiëring
 • NIEUW: GPU-versnelde decodering voor AVC/HEVC

VEGAS Pro 17

 • NIEUW: Ingebedde tijdlijnen
 • NIEUW: Volledige HDR-kleurondersteuning
 • NIEUW: Optische stroom slow motion
 • NIEUW: Planaire motion-spatiëring
 • NIEUW: GPU-versnelde decodering voor AVC/HEVC
 • NIEUW: Boris FX Continuum Lens Flare 3D
 • VEGAS DVD Architect
 • Eersteklas beeldstabilisatie

VEGAS Pro 17 Suite

 • NIEUW: Ingebedde tijdlijnen
 • NIEUW: Volledige HDR-kleurondersteuning
 • NIEUW: Optische stroom slow motion
 • NIEUW: Planaire motion-spatiëring
 • NIEUW: GPU-versnelde decodering voor AVC/HEVC
 • VEGAS DVD Architect
 • Eersteklas beeldstabilisatie
 • NIEUW: SpectraLayers Pro 6
 • NIEUW: Boris FX Continuum 3D Objects Unit
 • NIEUW: Boris FX Continuum Key en Blend Unit
 • NIEUW: Boris FX Continuum Lights Unit (omvat Lens Flare 3D)

Exclusieve aanbieding: Nu VEGAS Pro 17 kopen en gratis naar versie 18 upgraden!

VEGAS Pro 18

De nieuwe VEGAS staat in de startblokken en zal in augustus 2020 verschijnen. Reserveer nu je versie van VEGAS Pro 18 in de exclusieve 2-voor-1-aanbieding: wanneer je VEGAS Pro 17 koopt, ontvang je de nieuwe versie volledig gratis zodra deze verschijnt.

VEGAS Pro 18 verschijnt in augustus 2020

De nieuwe versie vertegenwoordigt de volgende evolutionaire stap in de videoproductie. In VEGAS Pro 18 Suite hebben we de huidige functies verder ontwikkeld en nieuwe state-of-the-art functies geïntegreerd. Alles om je bewerkingsworkflow te ondersteunen. Hierdoor kun je je richten op het creatieve aspect van videoproductie - niet op het technische aspect.

Vooruitzicht op VEGAS Pro 18

 • Zwart-wit beelden inkleuren dankzij kunstmatige intelligentie
 • Een nog beter Color Grading-paneel voor meer flexibiliteit
 • Een intuïtievere workflow bij Motion Tracking
 • En nog veel meer

Hoe en wanneer krijgt u uw nieuwe VEGAS Pro 18?

U ontvangt een e-mail met uw serienummer en een downloadhandleiding om de nieuwe versie 18 im augustus te publiceren. Controleer ook de spam-map van uw e-mailinbox tijdens deze periode, om de bezorging van de e-mail te garanderen.

VEGAS Pro 17 Edit
Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
Bespaar 200 €
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
399,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
199,00 i.p.v. 399,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 Edit (t.w.v.: 399 €)
VEGAS Pro 17
Upgrade: VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring Upgrade: VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
Bespaar 350 €
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
599,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
249,00 i.p.v. 599,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 (t.w.v.: 599 €)
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus VEGAS Pro 365 VEGAS Pro in abonnement van 1 maand
16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
17,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
21,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Pro 17 Suite
Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
Bespaar 450 €
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
799,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
349,00 i.p.v. 799,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 Suite (t.w.v.: 799 €)

Je hoeft ons niet te geloven

"Mijn liefde voor VEGAS is onvoorwaardelijk sinds VEGAS 2.0. Ik gebruik het nog steeds, omdat het een van de meest efficiënte NLE's op de markt is, zeer eenvoudig te gebruiken, intuïtief en zeer krachtig is. Ik houd van de manier waarop je sporen of gebeurtenissen op de tijdlijn kan manipuleren, schalen, splitsen, infaden of fade-out kan toevoegen, matheid kan wijzigen, timestretchen, velocity kan wijzigen, pannen of bijsnijden en een masker kan toevoegen... Alles ziet er eenvoudig uit met VEGAS, alles zit onder je vingertoppen!"

"Ik ben dol op VEGAS Pro vanwege de intuïtieve en snelle workflow. Het biedt mij veel meer creatieve ruimte om mij te richten op de werkelijke bewerking en het vertellen van het verhaal. De gereedschappen zijn zeer intuïtief, eenvoudig te gebruiken en effectief."

"Ik begon in het begin van 2000 met het gebruik van VEGAS Pro om anime-muziekvideo's te maken VEGAS is altijd het meest efficiënt geweest. Sinds dat begin heb ik mediaprojecten van alle formaten gemaakt, van filmbewerking tot geluidsdesign, van motion graphics tot visual effects. Tot vandaag de dag blijft het mijn favoriete creator-gereedschap."

"VEGAS Pro 16 imponeert wederom met een geweldige bewerkingservaring met nieuwe functies, waar ik al lang op wacht. Het beschikt zelfs over functies waarvan ik niet wist dat ik ze wilde. De geïntegreerde motion-spatiëring is een geweldige tijdsbesparing en opent ook veel creatieve mogelijkheden bij de bewerking!"

"VEGAS Pro heeft de eenvoud en strakke interface, die het bewerken zoveel makkelijker maakt in vergelijking tot andere bewerkingssoftware. VEGAS Pro 16 is een geweldige stap vooruit ten opzichte van de vorige versie. Vooral vanwege de functies voor motion-spatiëring en de opnieuw ontworpen videostabilisatie, die voldoet aan de normen van de industrie."

"Ik heb de meeste bewerkingssoftware geprobeerd, maar niets komt in de buurt van de vrijheid van de tijdlijn en workflow van Wegas Pro. Met VEGAS kun je op je manier bewerken, zodat je je niet druk hoeft te maken om de technische kant en meer tijd hebt voor de creatieve kant."

Wat de pers er van vindt

Best Professional Video Editing Software 2018: "[...] eenvoudig gebruiksgemak en flexibiliteit waardoor VEGAS Pro 16 eruit sprong." +++ "[...] het all-round pakket voor de serieuze editor." 21/12/2018

“[...] Met een opnieuw ontworpen gebruikersinterface en verschillende moderne functies, die serieuze video-editors verwachten. Het resultaat is een van de beste semi-pro toepassingen voor videobewerking." 20/02/2018