Plug-ins en add-ons voor VEGAS Pro

Dankzij de OFX-interface ondersteunt VEGAS Pro talrijke add-ons en plug-ins op de markt. Voeg speciale effecten toe, geef je video's een uniek e look en maak je eigen soundtracks.

Boris FX

Ontdek de prijswinnende add-ons van Boris FX die veel gebruikt worden in Hollywood. Creëer hoogwaardige special effects zoals klassieke licht- en glow-effecten met Sapphire. Of toegang tot meer dan 3000 sjablonen. Het Zwitserse zakmes van de plug-ins - Boris FX Continuum - biedt alles voor de postproductie. En met Boris FX Mocha Pro kun je bijvoorbeeld met behulp van motion tracking objecten uit video's verwijderen.

NewBlue

Maak titels en rijke tekstanimaties met Titler Pro van NewBlue. Als je de Titler aanvult met het Complete Content Pack, ontvang je talrijke ontwerp- en animatiesjablonen. NewBlue Amplify biedt je ook een schat aan video-effectovergangen in verschillende stijlen en looks.

SmartSound

Maak soundtracks met slechts een paar klikken dankzij Sonicfire Pro. Het programma doet al het werk voor je: selecteer het juiste nummer uit het SmartSound-repertoire, bepaal de lengte en je bent klaar. Tegelijkertijd zijn er ook tal van tools beschikbaar voor het bewerken van de soundtrack - voor de perfecte finishing touch.