Boris FX Continuum
Boris FX Continuum 64-bits versie
695,00
Prijzen incl. BTW.,

Boris FX Continuum

Continuum is een VFX-toolset die zich uitstrekt van beeldherstel, tekst-, titel- en 3D-objectvormgeving tot chroma-keying en compositing, deeltjeseffecten en beeldstabilisatie. Continuum harmonieert perfect met de nieuw geïntegreerde maskerende en planar-tracking pixel-chooser met de geavanceerde VEGAS-technologie!

Wat is nieuw?

Primatte Studio

De nieuwe Primatte Studio is de ultieme Blue-/Green-screen-toolset. Het biedt bijvoorbeeld een automatische Blue-/Green-screenanalyse en de mogelijkheid om de verlichting van ongelijk verlichte schermen aan te passen.

VR Unit

Razendsnelle tot meeslepende 360°-video's: de VR-unit biedt vijf nieuwe 360°-geoptimaliseerde filters die uw post-workflow kunnen versnellen. Het ondersteunt 180°, 360°, mono- en stereoscopie.

Voorselectie voor televisienormen

De nieuwe Broadcast Safe-filter is bij uitstek de oplossing met één muisklik: selecteer gewoon de gewenste standaard of zelf ontworpen preset en de filter levert automatisch het perfecte resultaat.

Title Studio Update

Tal van verbeteringen: beleef de nieuwe 3D-renderingengine voor realistische 3D-schaduwen en scherptediepte, een spline-gebaseerd bewegingspad voor het animeren van meerdere objecten op één pad en vele andere presets en sjablonen!

Functies

Mocha Tracking & Masking

Mocha Tracking & Masking

Krachtige 3D-deeltjesgeneratoren, aangepaste emitters en natuurlijk ogende effecten voor Motion Graphics en VFX - daarin onderscheidt Mocha-tracking en -masking zich. Daarnaast biedt de 3D-deeltjesemitter hardwareversnelling en ondersteuning voor hostverlichting, camera's en paden.

Image Restoration Tools

Image Restoration Tools

De Image Restoration Tool bevat een krachtige, onmisbare toolset om filmmateriaal snel en gemakkelijk te herstellen. Deze omvatten een Beauty Studio, een Pixel Fixer, een Reframer/Remover en een Flicker Fixer. Uiteraard ontbreken ook de Magic Sharp-functie en lenscorrectie niet!

Overgangen

Overgangen

Stel het tempo en de toon van uw bewerkingsreeks in zonder keyframes! Continuum 11 bevat bijna 40 automatisch geanimeerde drag & drop-overgangen met meer dan 500 professioneel ontworpen, in de fabriek geïnstalleerde presets.

3D-objecten

3D-objecten

Met Continuum kunt u met gemak 3D-objecten in elke resolutie en in elke dimensie maken! 2D- en 3D-gegenereerde tekst en afbeeldingen blijven vlijmscherp ongeacht de projectgrootte.

Partikeleffecten

Met Mocha maakt u aangepaste, gesloten spline-vormen die u individueel of als een groep kunt volgen met de Mocha Planar Tracker. U kunt vervolgens de uitsnede toepassen op een specifiek gebied in de bronregistratie.

FX Browser

Vind uw perfecte look - snel en gemakkelijk! Met één druk op de knop kunt u de FX Browser™ starten vanaf elk Continuumfilter. Het biedt directe toegang tot de filterbibliotheek met geanimeerde en statische presets.


Aanbevolen systeemeigenschappen

  • Besturingssysteem: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) of Windows 10 (64-bit)
  • Processor: 2 GHz processor (aanbevolen multicore- of multiprocessor CPU voor HD)
  • Werkgeheugen: 1 GB RAM (aanbevolen 2 GB voor HD)
  • Vrije schijfruimte: 200 MB voor de programma-installatie
  • Grafische kaart: OpenGL 2.1-geschikte grafische kaart met minimaal 256 MB VRAM (minimaal 512 MB voor HD)
    (GPU-versnelling is alleen beschikbaar voor NVIDIA-kaarten. De nieuwste NVIDIA CUDA-kaart en het nieuwste CUDA-stuurprogramma worden aanbevolen.)