Boris FX Mocha Pro
Boris FX Mocha Pro 64-bits versie
695,00
Prijzen incl. BTW.,

Boris FX Mocha Pro

Boris FX Mocha Pro is dè tool voor planar-tracking en visuele effecten. Roto-masking, beeldstabilisatie, schermvervanging of objectverwijdering - Mocha Pro doet het allemaal in een handomdraai.

Planar-tracking – Het kerndeel

Planar-tracking vormt het hart van alle Mocha Pro-modules en wordt gebruikt voor tracking, roto-masking, objectverwijdering en meer. Onbeperkte traceerniveaus en de uitgebreide AdjustTrack-interface kunnen reflecties, occlusies, ruis, zelfs gebieden met bewegingsonscherpte of weinig detail verwerken.

Bekijk de klantrapporten en productbeoordelingen over hoe Mocha's planaire tracking zijn reputatie heeft verdiend als een 'go to tool' in Hollywood-films en op televisie.

Highlights Mocha Pro

GPU-versnelling voor snellere rendering
Geavanceerde Python-scripting
Exportmogelijkheid voor Silhouette, Fusion, HitFilm
Nieuwe & verbeterde activeringsprocedure voor software
Ondersteuning voor achtergrondweergave
Nieuwe plug-infunctie

Geavanceerde roto- en masking-tools

Geavanceerde roto- en masking-tools

Mocha vermindert de tijd die nodig is voor handmatig maskeren en key-framing: in combinatie met de planaire tracking, X-Spine en Bézier-vormen, kunt u uw werktijd op het keyframe aanzienlijk verkorten. Mocha biedt ook geavanceerde hulpmiddelen voor het bewerken van vormen.

Remove-module

Remove-module

Verwijder automatisch ongewenste elementen, beeldfouten, beeldstoringen en volgmarkeringen. De Mocha Pro Remove-module is een effectief alternatief voor traditionele kloon- en schildertechnieken om ongewenste pixels en objecten te verwijderen. Het detecteert automatisch het passende frame om pixels te mengen en uit te lijnen in slechts een paar klikken.

Insert-module

Insert-module

Render ingevoegde en bijgehouden bewegingssequenties en beeldcomponenten nauwkeurig met realistische bewegingsonscherpte of vervormingen. Render met de nieuwe plug-inoptie afbeeldingen in de Mocha Pro-interface of terug naar uw VEGAS-tijdlijn.

Stereoscopische 3D

Stereoscopische 3D

Mocha Pro 5 ondersteunt native Stereo-3D. Deze workflow gebruikt de planaire tracking-analyse op 'beide kijkhoeken' om handmatige offsets en langdurig keyframe-werk in stereo-3D-rotoscopie, tracking, 3D-cameraresolutie en objectafstand te reduceren.

Lenzenmodule

Lenzenmodule

Kalibreer, corrigeer en verwijder lensvervorming. De opgeruimde en gebruiksvriendelijke interface stelt u in staat de vervormingen veroorzaakt door cameralenzen te kalibreren.

Stabilisator

Stabilisator

Met de stabilisatiemodule van Mocha Pro kunt u camerabobbels gladstrijken, opnames vastleggen, camerabewegingen vergrendelen of bewegende objecten stabiliseren met vlakke tracking. De 'Smooth Option' met selecteerbare ankerframes helpt om schokken met hoge frequenties te verminderen terwijl de originele camerabewegingen behouden blijven.

Plug-inoptie

Dankzij de nieuwe plug-inoptie garandeert Mocha een snelle en efficiënte workflow in VEGAS. Start Mocha Pro als een plug-in van VEGAS Pro en begin meteen.

3D-camera-solver

In tegenstelling tot op functies gebaseerde cameratracking, realiseert Mocha een 3D-camera op basis van door de gebruiker geselecteerde niveaus. Deze snelle en gemakkelijk te gebruiken tool is ideaal voor het instellen van extensies, 3D-tekst en het volgen van deeltjes.


Aanbevolen systeemeigenschappen

  • Besturingssysteem: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) of Windows 10 (64-bit)
  • Processor: Intel Core 2 Duo of gelijkwaardige met 2 GHz
  • Werkgeheugen: 4 GB RAM
  • Vrije schijfruimte: 100 MB voor de programma-installatie (harde schijf met NAND-flashgeheugen
  • Grafische kaart: NVIDIA Quadro FX 1500 of gelijkwaardig (OpenGL-compatibel)