Boris FX Sapphire 2022
Boris FX Sapphire 2022 64-bits versie
1.695,00
Prijzen incl. BTW

Boris FX Sapphire 2022 Bekroonde VFX plug-ins

Met de Sapphire-plugins kunt u verbluffende organische effecten creëren die niet te evenaren zijn met de eigen effectgereedschappen van de host. Tot de belangrijkste functies behoren meer dan 270 effecten en 3000+ presets, een krachtige Effect and Transition Builder, en geïntegreerde tracking en maskering met het Academy Award-winnende Mocha. De superieure beeldkwaliteit, controle en rendersnelheid van Sapphire zorgen voor enorme tijdsbesparing, waardoor creatievelingen zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is en impact kunnen leveren waardoor het publiek blijft terugkomen.

Wat is er nieuw voor Sapphire 2022?

Wat is er nieuw voor Sapphire 2022?

 • Nieuwe host! Saffier voor Photoshop
 • Nieuw effect! Saffier ColorFuse
 • Nieuwe functionaliteit! Mocha Splines in UltraZap
 • Nieuwe presets! 350+ nieuwe en samengestelde presets
 • Verbeterde LensFlare Designer! Met 5 gloednieuwe en meer dan 40 nieuw leven ingeblazen flares
 • Snellere renders! NVIDIA CUDA 11-ondersteuning voor Ampere-kaarten, verbeterde ondersteuning voor Adobe After Effects Multi-Frame Rendering, en geoptimaliseerde prestaties voor native verwerking op Apple M1-hardware

Saffier voor Photoshop

Sapphire 2022 voegt nieuwe hostondersteuning voor Adobe Photoshop toe - en het is GRATIS voor alle Sapphire 2022-gebruikers! Met 270+ resolutie-onafhankelijke en niet-destructieve effecten, ingebouwd in een uniek compositorisch systeem op basis van knikeffecten. Photoshop artiesten zullen blij zijn met 3000+ gemakkelijk doorzoekbare presets georganiseerd op naam, type of bedoeld gebruik. Sapphire Photoshop heeft dezelfde uitgebreide parameterset als Sapphire-plug-ins, waardoor artiesten volledige controle hebben over elk aspect van een effect.

Alles wat met Sapphire Photoshop is gemaakt, kan worden gedeeld met door Sapphire ondersteunde hosts, waaronder VEGAS Pro, Adobe Premiere Pro, Blackmagic Resolve, Avid Media Composer, Foundry's Nuke en vele anderen. Sapphire Photoshop is volledig GPU-versneld met CUDA- en Metal-ondersteuning en biedt native ondersteuning voor Apple M1-processors.

Saffier ColorFuse

Maak kennis met het gloednieuwe Sapphire-effect: S_ColorFuse! Maak met gemak filmische kleurgradaties met het unieke Sapphire LUT-effect. Combineer tot drie LUTs in verschillende combinaties en opaciteiten voor eindeloze keuzes of kies uit een van de 50 meegeleverde presets.

Overdracht van looks tussen hosttoepassingen, geen LUT's nodig - alle info is opgeslagen in de S_ColorFuse-preset. Handhaaf een nauwkeurige kleurweergave door de kleurruimte van de hosttoepassing en de LUT-kleurruimte in te stellen (geproduceerd in overeenstemming met OCIO-normen). S_ColorFuse is volledig GPU-versneld met CUDA- en Metal-ondersteuning en rendert op Apple M1-processors.

Mocha Splines in UltraZap

S_UltraZap maakt nu gebruik van Sapphire's ingebouwde Mocha-planaire-tracking en spline-gebaseerde gereedschappen. Maak eenvoudig elektriserende animaties door tracked splines te maken in de Mocha-interface van Sapphire of door projecten te importeren die gemaakt zijn in Mocha Pro of Mocha AE.

Alle ondersteunde hosts hebben nu toegang tot de vele geavanceerde UltraZap-functies die voorheen alleen beschikbaar waren in Adobe After Effects. Of u nu een eenvoudig logo verbetert of in een complexe VFX-opname duikt, de combinatie van Mocha splines en UltraZap opent een wereld aan creatieve mogelijkheden.

Nieuwe presets en hogere snelheden

Nieuwe presets en hogere snelheden

De 2022-release bevat 300+ nieuwe voorgeprogrammeerde presets voor alle Sapphire-effecten. Elke nieuwe preset is ontworpen met de artiesten van vandaag in gedachten en biedt uitmuntendheid in vorm en functie. Veel oudere presets zijn afgeschreven en vervangen door nieuwe moderne versies.

Sapphire 2022 biedt hogere snelheden en kortere rendertijden in Adobe After Effects met verbeterde ondersteuning voor rendering in meerdere frames. Gemiddeld zijn de renders van Sapphire meer dan 20% sneller met MFR. Individuele resultaten kunnen variëren op basis van vele factoren (CPU, computergrootte, bitdiepte, enz.).

Snelheid, schoonheid en eindeloze mogelijkheden

Lichten en flares

Lichten en flares

Heeft u iets gemist? Voeg lichteffecten en prachtige lensflares toe.

Lensflares, stralen, gloed, bokeh-effecten, strepen, lichtlekken, flitslichten en nog veel meer.

Wazig en vervormd

Wazig en vervormd

Hoogwaardige lensvervormingen en fotorealistische vervagingen.

Cameratrillingen, onscherpe hoeken, lens whacking, z-blurs, randbewuste blurs, schoonheidseffecten en meer.

Renderen en compositeren

Renderen en compositeren

Diepe & snelle tools om uw opnamen aan te passen en betere comps te maken door nieuwe texturen en elementen toe te voegen.

Zaps, texturen, caustics, starfields, verlopen, sparkles, grunges, auroras, en meer.

Stylize

Stylize

Een grote verscheidenheid aan manieren om hoge productiewaarde aan elk project toe te voegen.

Filmeffecten, glitches, pixelsoorten, vignetten, filmkorrels, retro tv en filmlooks, kaleido's, automatische verf, en nog veel meer.

Overgang en tijd

Overgang en tijd

Auto-animerende overgangen van klassiek naar modern en verbijsterende tijdseffecten.

Veel aangepaste dissolves en wipes, filmrollen, hyper pulls, swish pans, feedback effecten, time averaging, trails en nog veel meer.

Doe vrijwel alles

Doe vrijwel alles

Maak platformoverschrijdende stapelingen van effecten die als één effect worden toegepast, of maak geheel nieuwe effecten en overgangen met Sapphire Builder.

Waarom Sapphire gebruiken?

Gebouwd voor snelheid en uitmuntendheid

Gebouwd voor snelheid en uitmuntendheid

Sapphire is gebouwd voor de profs. De suite met meer dan 270 effecten bevat beeldverwerkingsalgoritmen die de beste Hollywood-resultaten opleveren.

Elk Sapphire-effect is GPU-versneld voor snellere rendering met NVIDIA CUDA-technologie voor Windows en Linux, en Apple's Metal-technologie voor macOS, samen met native ondersteuning voor M1-aangedreven Macs. Zoek niet verder als u een professionele artiest bent die razendsnel verbluffende visuals wil maken.

Duizenden presets

Duizenden presets

Met meer dan 3000 voorgeprogrammeerde effecten, gemaakt door topkunstenaars, vindt u altijd wel iets wat bij uw smaak en behoeften past. Elke Sapphire-uitgave bevat gloednieuwe presets. Er is altijd iets nieuws om mee te spelen.

Leer de taal van Sapphire

Leer de taal van Sapphire

Sapphire-effecten zijn geliefd om hun mooi ontworpen en zorgvuldig opgebouwde top-down parameterworkflow, die vaak gestructureerd is met een geleide volgorde van handelingen. De gebruiksvriendelijke ervaring - in combinatie met een uniforme naamgevingsstructuur en een snelle workflow - maakt het voor editors en artiesten eenvoudig om te beginnen met het maken van prachtige effecten.

Sapphire beschikt ook over een grote online bibliotheek met tutorials om u meer te leren over de effecten of u inspiratie te geven over wat u nu moet maken!

Volg alles met Mocha

Volg alles met Mocha

Zeg keyframing vaarwel met de Academy Award-winnende geïntegreerde Mocha-tracking. Mocha's rotsvaste planaire tracking is in elk Sapphire-effect geïntegreerd. Stuur effectparameters zoals de positiegegevens van Sapphire Lens Flare of isoleer een gebied met een gevolgd masker op een effect zoals Sapphire Glow of Sapphire Blur.

Klaar voor elke pijplijn

Klaar voor elke pijplijn

Werk sneller en slimmer met Sapphire - een krachtige en bewezen VFX-oplossing die naadloos in elke pijplijn kan worden geïntegreerd. Schaal eenvoudig uw renderuitvoer wanneer dat nodig is met Sapphire-achtergrondrenders met identieke CPU-fallbacks.

Kies hoe uw faciliteit licenties krijgt met flexibele opties, waaronder zwevende servers voor licenties voor virtuele machines of maandelijkse abonnementen. Toegang tot persoonlijke klantenservice 7 dagen per week of een online bibliotheek met hulpdocumentatie voor alle technische behoeften.

Systeemeisen

 • Besturingssysteem:
  • macOS: 10.14 of hoger
  • Windows: Windows 10 en 11
  • Linux: Red Hat Enterprise Linux 7 & 8, CentOS 7 & 8
 • Processor: 64-bit Intel of AMD CPU met vier of meer cores
 • Geheugen: 8 GB of meer
 • Disk: high-speed disk array of SSD-opslag
 • Monitor: 1920×1080 of hoger, inclusief 4k-monitoren met hoge dpi
 • GPU-versnelling: NVIDIA GPU met rekencapaciteit 3.5 (Kepler) of hoger. Wij raden u aan de nieuwste NVIDIA Studio-drivers te gebruiken, waar mogelijk. Voor METAL geschikte kaarten worden ondersteund op Mac OS. Als er geen GPU beschikbaar is, rendert Sapphire in CPU-modus.