Boris FX Sapphire
Boris FX Sapphire 64-bits versie
1.695,00
Prijzen incl. BTW.,

Boris FX Sapphire

Of het nu kunstenaars of professionals zijn, ze vertrouwen allemaal op Sapphire. Dit helpt de workflow te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en onvergetelijke visuele effecten te creëren. Kies uit meer dan 250 fotorealistische, stilistische effecten en overgangen. De eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring maakt het eenvoudig om effecten en overgangen te verfijnen om bekroonde looks te creëren.

De beste lichteffecten

Om de hype waar te maken: Sapphire biedt functies voor Glow, Glare en Glint, evenals strooilicht en bliksemeffecten - een lichteffectpakket op het hoogste niveau.

Veelzijdige presets

Ontdek meer dan 3.000 presets met artiesten en editors van wereldklasse. Deze uitgebreide collectie wordt voortdurend uitgebreid met gloednieuwe sjablonen - de bron voor creatieve ideeën is nooit uitgeput!

Must-have-effecten

Glow

Glow

Geprobeerd en getest in Hollywood: of u nu gewoon de sfeer van een opname iets wilt veranderen of de belichting dramatisch wilt veranderen - Sapphire Glow is het juiste effect!

Filmeffect

Filmeffect

Het Sapphire-filmeffect begon als een mogelijkheid om 35mm-films voor video's te emuleren, maar het wordt nu gebruikt als een veelzijdige kleurcorrectietool en plug-in. Met tal van verbazingwekkende presets kunnen editors en artiesten met het Sapphire-filmeffect snel tientallen populaire kleuraanpassingen maken.

Shake

Shake

Een van de meest populaire Sapphire-effecten: met Shake kunt u snel en gemakkelijk het klassieke vervagingseffect nabootsen van kleinere producties of documentaires, of hele aardbevingen in scène zetten.

Lens Flare

Lens Flare

Met Lens Flare kunt u uw foto's realistische lensfakkels en lichtreflecties geven die doen denken aan foto's.

Vignet

Vignet

Vignette is een geweldig klassiek Sapphire-effect, waardoor u met één klik repetitieve effecten met een grotere flexibiliteit en nieuwe functies kunt invoegen - in plaats van ze elk afzonderlijk toe te passen.


Systeemeisen

  • Besturingssysteem: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) of Windows 10 (64-bit)
  • Processor: 2 GHz processor (aanbevolen multicore- of multiprocessor CPU voor HD)
  • Werkgeheugen: 1 GB RAM (aanbevolen 2 GB voor HD)
  • Vrije schijfruimte: 200 MB voor de programma-installatie
  • Grafische kaart: OpenGL 2.1-geschikte grafische kaart met minimaal 256 MB VRAM (minimaal 512 MB voor HD)
    (GPU-versnelling is alleen beschikbaar voor NVIDIA-kaarten. De nieuwste NVIDIA CUDA-kaart en het nieuwste CUDA-stuurprogramma worden aanbevolen.)
  • Zwevende-kommaverwerking - Alle effecten maken gebruik van volledige zwevende-kommabewerking voor verbeterde beeldkwaliteit en volledige 32-bits HDR-ondersteuning