NewBlue Amplify
NewBlue Amplify 64-bits versie
799,00
Prijzen incl. BTW.,

NewBlue Amplify

De NewBlue Amplify-bundel biedt een omvangrijke verzameling van ruim 700 presets in de 55 meest verkochte plug-ins en levert daarmee een unieke collectie aan titels, overgangen en video-effecten. Profiteer van een groot aantal stilistische weergaven, innovatieve overgangen, doorslaggevende aftiteling, workflow-verbeteringen en nog veel meer. NewBlue Amplify biedt de effecten die elke videobewerker nodig heeft om de alledaagse uitdagingen aan te gaan.


Color Correction

Met NewBlue ColorFast corrigeert en bewerkt u kleuren in een fractie van tijd. De stroomlijnvormige primaire en secundaire workflow maakt het eenvoudig om belichting, filmgamma en verzadiging in te stellen, terwijl u de hoogtes, het midden en de schaduw kunt controleren. Bovendien beschikt NewBlue ColorFast over een krachtig masker waarme u huidtinten kunt behouden terwijl u de overige kleuren van het beeld verandert.

ColorFast uit de filtercollectie biedt krachtige kleurcorrecties, die zijn georiënteerd op snelheid en efficiëntie. Verhelp de belichtings- en verzadigingsproblemen om de gewenste look te verkrijgen. Snel, effectief en eenvoudig.

NewBlueFX Amplify - Color Correction

Beeldstabilisatie

Maak schokkerige opnamen glad en stabiliseer deze dankzij de snelle en effectieve beeldstabilisatie. Door de naadloze integratie met het bewerkingsgereedschap zorgt de NewBlue Stabilizer voor elk gewenst resultaat. Ideal bij handheld-, action cam-opnamen of voor een natuurlijke look.

NewBlueFX Amplify - beeldstabilisatie

Titler Pro 4

Met Titler Pro 4 maakt u binnen enkele seconden volledig geanimeerde 2D- en 3D-teksten en -grafieken. Met deze prijsgekroonde Titling-tool kunt u eenvoudig, geraffineerde designs in een intuïtieve gebruikersinterface maken.

Maak gebruik van de perfecte instap met een van de vele professioneel vormgegeven sjablonen of maak met de volledig uitgeruste Titeldesign-tool uw eigen sjablonen.

NewBlueFX Amplify - Titler Pro 4

Chroma-key pro

Ervaar de indrukwekkende schilderstijlen, lichtgeoriënteerde effecten en surrealistische filters die zorgen voor de perfecte look van uw productie.

Met Chrom-key Pro kunt u uw productie zelf vormgeven. Van klassieke filmkleuren en oude buizentelevisies tot aan het geminiaturiseerde effect van Tilt Shift.

NewBlueFX Amplify - Chroma-key pro NewBlueFX Amplify - Chroma-key pro
NewBlueFX Amplify - Compositing

Compositing

Versnel uw workflow met gereedschappen die bijvoorbeeld rimpels zachter maken, kleurbalans fixeren of cameraflitsen verwijderen. Of vereenvoudig de meervoudige compositing-taken met een groot aantal gereedschappen, die camerabewegingen simuleren, green screens verwijderen, beeldrasters genereren en nog veel meer.

NewBlueFX Amplify - Clip-overgangen

Clip-overgangen

Begeleid uw publiek van scène naar scène met de meest moderne overgangen van licht, kleur en beweging. Van eenvoudige rollen tot complexe multi-dimensionale bewegingen: u vindt bij elke stemming de juiste uitstraling.


Systeemeisen

  • Besturingssysteem: Microsoft® Windows 7 (64-bit), Windows 8 (64-bit) of Windows 10 (64-bit), Mac OS X versie 10.6.8, 10.7.2 of hoger
  • Processor: 2 GHz (aanbevolen: multicore- of multi-processor voor HD)
  • Werkgeheugen: 2 GB RAM (aanbevolen: minimaal 4 GB voor HD)
  • Vrije schijfruimte: 250 MB voor de programma-installatie
  • Grafische kaart: OpenGL 2.1-geschikte grafische kaart met ten minste 256 MB VRAM (aanbevolen: 512 MB voor HD)