SmartSound® Sonicfire® Pro 6
SmartSound® Sonicfire® Pro 6 Op maat gemaakte muziek voor uw video
199,00
Prijzen incl. BTW
SmartSound® Sonicfire® Pro 6 incl. VEGAS plug-in
SmartSound® Sonicfire® Pro 6 incl. VEGAS plug-in Op maat gemaakte muziek voor uw video
249,00
Prijzen incl. BTW

Pas de tracklengte aan in seconden

Elk project is uniek als het gaat om het vinden van muziek van precies de juiste lengte. In plaats van de standaard cuts (10s, 30s, 40s, 60s) die worden aangeboden door andere muziekdatabases, past de gepatenteerde technologie elke SmartSound-track automatisch aan de lengte van uw project aan. Elke bewerking heeft een perfect muzikaal begin, middensectie en einde - van perfecte timing of typisch binnen een tiende van een seconde.

Timeline Integration

Timeline Integration

Sonicfire® Pro 6 combineert de tijdlijn, evenals de winkel- en zoekfuncties, op één scherm. Als gevolg hiervan heeft u altijd alles in zicht en veel meer controle en flexibiliteit. Er zijn verschillende handige opties om een muzieknummer op de tijdlijn in te korten of te verlengen, inclusief eenvoudigweg het slepen of bijsnijden van de regio met de muis. Terwijl u de muis beweegt, past de krachtige, gepatenteerde technologie van SmartSound de track automatisch op de achtergrond in en krijgt u meteen een nieuwe versie die perfect bij uw video past.

Echte muziek van echte muzikanten

Echte muziek van echte muzikanten

Bespaar uren aan bewerkingstijd zonder compromissen te sluiten over de kwaliteit van de muziek. SmartSound biedt u echte muziek - gespeeld door echte muzikanten.

Met Sonicfire Pro 6 hebt u uw eigen persoonlijke muziekeditor binnen handbereik. Als u om welke reden dan ook geen videosequentie op de muziek kunt knippen, helpt de aangepaste SmartSound-lengtefunctie u. Pas de lengte van de muziek aan met een paar klikken en behoud de structuur van uw video en verhaal.

Sonicfire® Pro 6 geeft u ongekende eenvoud: voer de gewenste lengte in voor uw gekozen track met behulp van het toetsenbord, en binnen enkele seconden krijgt u een perfect gearrangeerd muziekstuk van deze lengte.

Muziek en beeld – perfect op elkaar afgestemd

Muziek en beeld – perfect op elkaar afgestemd

Gebruik de functie Aangepaste lengte van Sonicfire® Pro 6 om de lengte van het nummer in uw scène perfect aan te passen. Uw video wordt dus in een handomdraai een absoluut professionele, muzikale fijnafstemming.