Installatie en activering van add-ons FXHome, proDAD, Boris FX, iZotope & SmartSound

Algemene aanwijzingen...

A) ...voor de add-ons van de gekochte VEGAS-versie:

Als u een versie met doos van een VEGAS-product heeft gekocht, doe dan het volgende:

1. Plaats de dvd.
  2. Installeer uw VEGAS-product.
  3. Na het voltooien van de hoofdinstallatie, kunt u nu de meegeleverde add-ons installeren. De installatie-set-ups bevinden zich op de dvd.
  4. Start de betreffende set-up en volg de installatie-aanwijzingen van de producent van de add-on.
  5. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Info: De serienummers die nodig zijn om de add-ons te activeren, zijn te vinden op de bijgevoegde kaart.

Als u een downloadversie van een VEGAS-product heeft gekocht, doe dan het volgende:

1. Open de e-mail die u van ons automatisch na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.
  2. Download eerst via de link van het VEGAS-product onder "Programma downloaden" de download-manager en open deze door te dubbelklikken. Hier worden verschillende programma's in een lijst weergegeven.
  3. Schakel met vinkjes in de selectievakjes de programma's in die u wilt downloaden en installeren. Voor de installatie en activering van de add-ons moet u uw VEGAS-product installeren.
  4. Afhankelijk van de selectie worden de applicaties vervolgens direct gedownload en achter elkaar uitgevoerd.
  5. Volg de installatie-aanwijzingen van de producent van de add-on.
  6. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Info: De serienummers die nodig zijn om de add-ons te activeren, zijn te vinden in de e-mail die u van ons na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.

B) ...voor add-ons uit een actieaanbieding met een beperkte geldigheidsduur:

1. Open de e-mail die u van ons automatisch na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.
  2. Download de installatie-set-up voor de add-on met een klik op de link in de e-mail. Deze bevindt zich onder "Programma downloaden" direct onder het serienummer van de betreffende add-on.
  3. Start de gedownloade installatie-set-up en volg de installatie-aanwijzingen van de producent van de add-on.
  4. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Info: De serienummers die nodig zijn om de add-ons te activeren, zijn te vinden in de e-mail die u van ons na de aankoop van uw VEGAS-product heeft gekregen.

Installatie- en activeringsstappen specifiek per fabrikant

FXHome

Installatie-aanwijzingen / Online activeren

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Kies het type set-up uit, vervolgens wordt de installatie uitgevoerd. Na de installatie wordt de FXHome-app-manager geopend. Hier kunt u dan via de knop "ACTIVATE & UNLOCK" uw add-on activeren.
  3. Log in met uw bestaande FXHome-account op . Als u nog geen account heeft, registreer u dan om met de installatie door te kunnen gaan.
  4. Klik vervolgens op "Register a new Serial Code".
  5. Voer nu het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het nummer ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  6. Klaar! De installatie en activering van uw FXHome-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Installatie-aanwijzingen / Offline-activering

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Kies het type set-up uit, vervolgens wordt de installatie uitgevoerd. Na de installatie wordt de FXHome-app-manager geopend. Hier kunt u dan via de knop "ACTIVATE & UNLOCK" uw add-on activeren.
  3. Kopieer eerst de aangegeven link naar uw browser.
  4. Log nu in met uw bestaande FXHome-account op . Als u nog geen account heeft, registreer u dan om met de installatie door te kunnen gaan.
  5. Selecteer nu de te activeren add-on en voer het betreffende serienummer in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het nummer ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  6. Bevestig in de dialoog die u informeert dat na activering het product niet meer geretourneerd kan worden. Nu wordt automatisch een licentiebestand gedownload.
  7. Open het gedownloade licentiebestand via de FXHome-app-manager.
  8. Klaar! De installatie en activering van uw FXHome-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(bij vragen steeds het serienummer en het bestelnummer aangeven)

Website: https://fxhome.com/support

Support: https://fxhome.com/questions/submit

proDAD

Installatie-aanwijzingen

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Voer nu het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  3. Kies het VEGAS-product waarin de add-on moet worden gebruikt.
  4. Start het installatieproces.
  5. Klaar! De installatie en activering van uw proDAD-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Meer aanwijzingen

De add-on proDAD ReSpeedr is een standalone-versie, die wordt gebruikt met een eigen gebruikersinterface, naast uw VEGAS-product. De met de add-on bewerkte video's kunnen vervolgens in uw VEGAS-product worden gebruikt.

Technische support
(bij vragen steeds het serienummer en het bestelnummer aangeven)

Website: http://www.prodad.com

Boris FX

Installatie-aanwijzingen

1. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  2. Vul indien van toepassing het klanteninformatieformulier in.
  3. Vervolgens wordt de installatie van het Boris FX-hoofdprogramma (Continuum/Sapphire/Mocha Pro) uitgevoerd. Uw Boris FX-Add-on is normaliter een deel van het product of een onderdeel van een Boris FX-hoofdprogramma.
  4. Om dit onderdeel van het hoofdprogramma te kunnen activeren plaatst u de markering bij "Activeer nu uw licentie. (internetverbinding nodig)". U kunt de activering ook op een andere computer uitvoeren of dit deel van uw product offline met een activeringsbestand activeren. (Bovendien kunt u ook direct een RLM-licentiebestand uploaden of een installatie zonder activering uitvoeren).
  5. Voer nu het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  6. Kies vervolgens of u niet geactiveerde delen van het product op uw systeem wilt laten staan of dat deze moeten worden gewist.
  7. Klaar! De installatie en activering van uw Boris FX-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(bij vragen steeds het serienummer en het bestelnummer aangeven)

Website: https://borisfx.com

iZotope

Installatie-aanwijzingen

1. Start als eerste de installatie-set-up.
  2. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  3. Kies een installatieproces uit om met de installatie te beginnen.
  4. Als de installatie is voltooid wordt naar updates voor uw add-on gezocht. Als geen updates worden weergegeven is het programma up-to-date.
  5. Na het voltooien van de installatie opent u de add-on. U kunt nu beslissen of u deze direct activeert of dat u eerst de demo wilt starten.
  6. Om de add-ons direct te activeren klikt u op "Authorize".
  7. Vul nu het klanteninformatieformulier in en voer het serienummer voor de te activeren add-on in in het daarvoor verschenen venster. U vindt het ofwel op de kaart in de verpakking (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding). Vervolgens klikt u nogmaals op "Authorize".
  8. Bevestig de getoonde gegevens.
  9. Klaar! De installatie en activering van uw iZotope-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(bij vragen steeds het serienummer en het bestelnummer aangeven)

Website: https://www.izotope.com

SmartSound

Installatie-aanwijzingen

1. Start als eerste de installatie-set-up.
  2. Lees en bevestig de licentieovereenkomst.
  3. Kies het gewenste pad voor de installatie en start de installatie dan.
  4. Na het voltooien van de installatie wordt een venster geopend. U kunt nu beslissen of u de add-on activeert of dat u eerst de demo wilt starten.
  5. Om te activeren klikt u op "Enter Serial Number".
  6. Voer nu alle gevraagde informatie in om de add-on te kunnen activeren. U vindt het serienummer ofwel op de kaart in de verpakking van uw VEGAS-product (versie met doos) of in de na de aankoop ontvangen e-mail (download-versie/actie-aanbieding).
  7. Vervolgens wordt naar updates voor uw add-on gezocht. Als geen updates worden weergegeven is de add-on up-to-date.
  8. Klaar! De installatie en activering van uw SmartSound-add-ons is daarmee klaar. Start zo nodig uw VEGAS-product opnieuw op, om de geïnstalleerde add-on te laten tonen.

Technische support
(bij vragen steeds het serienummer en het bestelnummer aangeven)

Website: https://www.smartsound.com