De ultieme VFX-speelplaats Laat je creativiteit de vrije loop met VEGAS Effects

Meer dan 800 krachtige effecten en presets zorgen voor snellere resultaten. VEGAS Effects heeft een aantal toonaangevende creatieve functies zoals het ongeëvenaarde animatiegereedschap, en samen met de supersnelle performance is het de eerste keus van editors van over de hele wereld voor ongelofelijke resultaten.

Visuele effecten & compositie

Voeg elk gewenst professioneel visueel effect toe aan je video: van een van de honderden presets tot de deeltjesgenerator voor realistische of juist ongelooflijke weereffecten – je mogelijkheden zijn eindeloos!

Deeltjesgeneratoren

Deeltjesgeneratoren

Creëer je eigen realiteit. Zorg voor absurd weer of laat complete steden uit het niets verschijnen. Laat zwermen beesten verschijnen of creëer complete rookgordijnen Leg wolken van deeltjes rond 2D- en 3D-vormen en vervorm ze om buitenaardse, sci-fi-, of magische effecten te maken. Bewerk de animatie nog verder met stukjes audio voor onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Teksten en titels

Teksten en titels

Voeg professionele tekst toe aan je composities, met geometrische 3D-effecten als 3D-diepte, 3D-rand, roteren en dat allemaal met licht, schaduw, en een in kaart gebrachte omgeving –  voor de complexe, verfijnde titels die je project verdient. En nu kun je zoveel aangepaste, gekleurde omtreklijnen als je wilt toevoegen aan je titels.

NIEUW! sinds augustus 2020

Gedragseffecten

Gedragseffecten

Zet je creativiteit aan het werk met Gedragseffecten. Maak verbluffende, complexe interactieve bewegingen tussen lagen met Roteren per laag. Stel complexe series van effecten samen zoals zonnesystemen of geanimeerde klokken door een laag te laten roteren gebaseerd op een veelvoud van de rotatie van een andere laag.

Uniform renderen van 3D-ruimte en 3D-modellen

Uniform renderen van 3D-ruimte en 3D-modellen

Profiteer van het supersnelle renderen en laden van 3D-modellen met ondersteuning voor film-box- en .FBX-import. Creëer realistische animaties met 3D-modellen en combineer ze met 2D-elementen, lagen, modellen, en partikelsimulaties in een uniforme 3D-ruimte voor eindeloze creatieve mogelijkheden.

Motion-tracking

Motion-tracking

Nu kun je gemakkelijk een laag vastmaken aan een willekeurig bewegend object in je video, zodat de laag meebeweegt met de objecten. Zo kun je er bepaalde effecten op toepassen, zoals het toevoegen van een video aan een leeg scherm van een mobiele telefoon.

NIEUW! sinds augustus 2020

Generatoren voor vuur en bliksem

Generatoren voor vuur en bliksem

Genereer realistische vuur- en bliksemeffecten en optimaliseer ze nog met warmtevervorming en achteraf bewerkte lichteffecten. Maak bijvoorbeeld virtuele neonreclames die in het echt niet zouden kunnen bestaan.

Verwijderen van greenscreen Verwijderen van greenscreen

Verwijderen van greenscreen

Greenscreen verwijderen is meer dan gewone chroma-key, het combineert zeer goede onderdrukking van overloop, opruimen van matte gedeelten en automatische omhulling met licht met verfijnde 2D- en 3D-lagen voor samengestelde beelden die zo schoon zijn dat je kijkers nooit vermoeden dat de acteurs niet echt daar waren.

Flitsgenerator voor vuurwapens

Flitsgenerator voor vuurwapens

Ontsnap aan de beperkingen van vooraf gerenderde standaard mondingsvlammen – genereer een eindeloze variatie aan vlammen van pistolen tot miniguns en roteer ze in de 3D-ruimte voor realistische vlammen vanuit elke hoek.

Beeld-in-beeld

Beeld-in-beeld

Voeg snel en gemakkelijk stukjes video in met Beeld in beeld. Kies de grootte, vorm en positie van je video in relatie tot de basislaag voor creatieve, verfijnde beeld-in-beeldeffecten.

Verticale video

Verticale video

Het integreren van verticale video in je widescreen-project is geen probleem! VEGAS Effects maakt automatisch een vervaagde versie van je video als achtergrond om de rest van het kader te vullen.

Auto Stabilizer

Auto Stabilizer

Stabiliseer wiebelig materiaal snel en gemakkelijk. Dit effect volgt de beweging van het materiaal op de achtergrond en voegt daarvoor meerdere tracking-punten toe aan de video. Voor een nauwkeurigere tracking kun je punten toevoegen of juist verwijderen.

NIEUW! sinds augustus 2020

Trimmen & pannen

Trimmen & pannen

Nu kun je inzoomen op een specifiek deel van je video. En als een resultaat daarvan kun je de aandacht van de kijker vestigen op een gedeelte op het scherm om ongewenste informatie weg te trimmen, bijvoorbeeld mensen die aan de rand van het beeld verschijnen. Het pan-gereedschap animeert automatisch de camera in de tijd, tussen twee punten.

NIEUW! sinds augustus 2020

Maskervormen

Maskervormen

Voeg de maskervormen afgeronde rechthoek, polygoon en ster toe. Elke maskervorm heeft diverse instellingen om het aantal punten, de ronding etc., aan te passen. Hierdoor heb je tientallen mogelijke vormen.

NIEUW! sinds augustus 2020

Kleuraanpassing

Gebruik de professionele kit voor het aanpassen van de kleur, met precieze kleurcurves om de perfecte sfeer in je films te creëren. Of pas lichteffecten toe voor een echt wow-effect.

Kleuraanpassingskit

Kleuraanpassingskit

Ga met je kleurcorrectie en -aanpassing naar een hoger niveau met een enorme, professionele gereedschapskist. Maak gebruik van professionele kleurcurves, intuïtieve besturing zoals kleurwielen, en nog veel meer. Zo kun je met het nieuwe kleuraanpassingseffect gemakkelijk specifieke kleuren in je scène corrigeren. Dus heb je alles in de hand om kleine of juist drastische aanpassingen te maken.

NIEUW! sinds augustus 2020

Videoreparatie Videoreparatie

Videoreparatie

Materiaal waarvan je dacht dat het niet meer te redden was kan vaak worden nog worden gered met ons reparatiegereedschap. Haal ruis uit korrelige shots. Verwijder vervorming van een fisheye-lens. Repareer de vervorming door het rolling-shuttereffect.

Videoscopen

Videoscopen

Met laag-specifieke vector-scopes, golfvormen, en histogrammen kun je de kleur en belichting van je video’s nauwkeuriger dan ooit analyseren. Zie wat je video echt nodig heeft bij het corrigeren en aanpassen van de kleur.

High-end doorvoerlijn High-end doorvoerlijn

High-end doorvoerlijn

Neem een voorsprong op de achtervolgers met ondersteuning voor 8K-video en 32-bit drijvende-kommakleur. Word een leider in video met de hoogste resolutie.

Lichteffecten Lichteffecten

Lichteffecten

Creëer lenslicht-effecten als flikkeringen, anamorfe strepen, oplichtende puntjes, lichtlekken en nog veel meer zonder dure of onmogelijke apparatuur op locatie of trucs. Verbeter je cinematografie heel eenvoudig.

Retro glitch Retro glitch

Retro glitch

Als je werkt aan een retro-project en je wilt dat het materiaal eruit ziet alsof het was geschoten met oude apparatuur, gebruik dan Channel Blur, Scan Lines, Jitter en Stutters of introduceer Flicker en Grain. Dit geeft je opnamen imperfecties als van een oude film voor een klassieke vintage look.

Workflow

Modern hardwareversnelling, ondersteuning voor 8K-materiaal, en een exportrij zorgen voor een hypermoderne werkomgeving die zorgt voor een efficiënte workflow in je postproductie.

Threaded renderen

Threaded renderen

Heb je veel video-effecten? Wil je een vloeiendere weergave, zonder dat je tijdens het bewerken tijd verliest met vooraf renderen van delen van je video? Met Threaded renderen kun je delen van je project renderen op de achtergrond terwijl je werkt aan de rest van het project. Maak je workflow sneller door het ontbreken van downtime en snellere video-uitvoer.

GPU-hardwareversnelling

GPU-hardwareversnelling

Gebruik de 64-bit architectuur van je computer en GPU voor sneller afspelen en een efficiënte workflow. Maak proxybestanden op de achtergrond terwijl je werkt aan andere delen van je project, waardoor je meer tijd hebt en toch previews met volledige framerate krijgt voor complexe effectsequenties.

Exportrij

Exportrij

Moet je meerdere shots renderen? Nu ben je niet langer vastgeketend aan je bureau terwijl je ze een voor een rendert. Maak een lijst van shots die gerenderd moeten worden en ga dan gewoon weg; je computer doet het werk terwijl je slaapt of wat anders doet. Zorg dat het renderen op je wacht in plaats van andersom!

Professionele formaten

Professionele formaten

Met ondersteuning voor 8K-materiaal en RAM-previews, laat VEGAS Effects je werken met de hypermoderne formaten die je een voorsprong geven op je concurrentie. Geniet van de vloeiende, efficiënte workflow, of het materiaal nou van je smartphone komt of van een high-end videocamera. Haal de beste kwaliteit voor je project in huis.

WAV-audio exporteren

WAV-audio exporteren

Exporteer gemakkelijk .wav-geluidsbestanden. Dit is handig voor het exporteren van audiobestanden in hoge kwaliteit die dan onafhankelijk kunnen worden gemixt en bewerkt in SOUND FORGE Pro.

NIEUW! sinds augustus 2020

Verbeterde import van beeldsequenties

Verbeterde import van beeldsequenties

In plaats van het selecteren van alle beelden in een map kun je nu alleen die die je nodig hebt importeren door een bestand of serie bestanden te selecteren uit een beeldsequentie. Hierdoor kun je meerdere beeldsequenties importeren die in dezelfde map zitten of een subset van frames uit een beeldsequentie.

NIEUW! sinds augustus 2020

Kies je versie Eeuwigdurende licentie of abonnement

VEGAS POST Suite
Upgrade: VEGAS POST Suite
VEGAS POST Suite
VEGAS POST Suite + VEGAS 19 Post Video editing & post production in one suite
Bespaar 33 %
VEGAS POST Suite + VEGAS 19 Post Video editing & post production in one suite
Bespaar 65 %
VEGAS POST Suite + VEGAS 19 Post Video editing & post production in one suite
669,00 i.p.v. 999,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 9. augustus 2021
  • Nieuwe versie gratis
  • Koop nu een VEGAS POST Suite-product & ontvang de nieuwe versie van het betreffende product gratis!
349,00 i.p.v. 999,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 9. augustus 2021
  • Nieuwe versie gratis
  • Koop nu een VEGAS POST Suite-product & ontvang de nieuwe versie van het betreffende product gratis!
VEGAS POST Suite 365
VEGAS POST Suite 365
VEGAS POST Suite 365
VEGAS POST Suite 365 VEGAS POST Suite in abonnement van 12 maanden VEGAS POST Suite 365 VEGAS POST Suite in abonnement van 12 maanden VEGAS POST Suite 365 VEGAS POST Suite in abonnement van 1 maand
29,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
31,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
39,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,