De ultieme VFX-speelplaats Laat je creativiteit de vrije loop met VEGAS Effects

Meer dan 800 krachtige effecten en presets zorgen voor snellere resultaten. Met sommige van de toonaangevende creatieve functies zoals ongeëvenaard animatiegereedschap gecombineerd met de supersnelle performance, is VEGAS Effects de eerste keus voor editors van over de hele wereld voor het behalen van ongelooflijke resultaten.

Visuele effecten & compositie

Voeg elk gewenst professioneel visueel effect toe aan je video: van een van de honderden presets tot de deeltjesgenerator voor realistische of juist ongelooflijke weereffecten – je mogelijkheden zijn eindeloos!

De meest uitgebreide set video-effecten in de sector

De meest uitgebreide set video-effecten in de sector

Controleer een heel pakket effecten, presets en correctiegereedschappen van hoge kwaliteit voor eindeloze creatieve mogelijkheden. Meer dan 800 effecten en filters om aan te passen, te combineren, uit elkaar te pluizen en weer in elkaar te zetten.

Deeltjesgeneratoren

Deeltjesgeneratoren

Creëer je eigen realiteit. Zorg voor absurd weer of laat complete steden uit het niets verschijnen. Laat zwermen beesten verschijnen of creëer complete rookgordijnen Leg wolken van deeltjes rond 2D- en 3D-vormen en vervorm ze om buitenaardse, sci-fi-, of magische effecten te maken. Bewerk de animatie nog verder met stukjes audio voor onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Teksten en titels

Teksten en titels

Voeg professionele tekst toe aan je composities, met geometrische 3D-effecten als 3D-diepte, 3D-rand, en rotatie, allemaal met licht, schaduw en kaarten van de omgeving voor de complexe, verfijnde titels die je project waard is.

Gedragseffecten

Gedragseffecten

Zet je creativiteit aan het werk met Gedragseffecten. Maak verbluffende, complexe interactieve bewegingen tussen lagen met Roteren per laag. Stel complexe series van effecten samen zoals zonnesystemen of geanimeerde klokken door een laag te laten roteren gebaseerd op een veelvoud van de rotatie van een andere laag.

Renderen van 3D-modellen

Renderen van 3D-modellen

Profiteer van het supersnelle renderen en laden van 3D-modellen met ondersteuning voor film-box- en .FBX-import. Creëer realistische animaties met 3D-modellen compleet met licht, schaduw, reflecties en virtuele camera's, aangevuld met verdere belichting op fysieke basis. Breng je 3D-effectsequenties naar nieuwe hoogten!

Complete 3D-ruimte

Complete 3D-ruimte

Combineer 2D- en 3D-elementen, lagen, modellen, en deeltjessimulaties in een complete 3D-ruimte voor eindeloze creativiteit. Bed 2D-objecten in in 3D-modellen voor displays of gebruikersinterfaces. Zet daarnaast gewone 2D-foto's om in 3D-scènes, compleet met realistische camerabewegingen.

Generatoren voor vuur en bliksem Generatoren voor vuur en bliksem

Generatoren voor vuur en bliksem

Genereer realistische vuur- en bliksemeffecten en optimaliseer ze nog met warmtevervorming en achteraf bewerkte lichteffecten. Maak bijvoorbeeld virtuele neonreclames die in het echt niet zouden kunnen bestaan.

Verwijderen van greenscreen Verwijderen van greenscreen

Verwijderen van greenscreen

Greenscreen verwijderen is meer dan gewone chroma-key, het combineert zeer goede onderdrukking van overloop, opruimen van matte gedeelten en automatische omhulling met licht met verfijnde 2D- en 3D-lagen voor samengestelde beelden die zo schoon zijn dat je kijkers nooit vermoeden dat de acteurs niet echt daar waren.

Flitsgenerator voor vuurwapens Flitsgenerator voor vuurwapens

Flitsgenerator voor vuurwapens

Ontsnap aan de beperkingen van vooraf gerenderde standaard mondingsvlammen – genereer een eindeloze variatie aan vlammen van pistolen tot miniguns en roteer ze in de 3D-ruimte voor realistische vlammen vanuit elke hoek.

Beeld-in-beeld

Beeld-in-beeld

Voeg snel en gemakkelijk stukjes video in met Beeld in beeld. Kies de grootte, vorm en positie van je video in relatie tot de basislaag voor creatieve, verfijnde beeld-in-beeldeffecten.

Verticale video

Verticale video

Het integreren van verticale video in je widescreen-project is geen probleem! VEGAS Effects maakt automatisch een vervaagde versie van je video als achtergrond om de rest van het kader te vullen.

Kleuraanpassing

Gebruik de professionele kit voor het aanpassen van de kleur, met precieze kleurcurves om de perfecte sfeer in je films te creëren. Of pas lichteffecten toe voor een echt wow-effect.

Kleuraanpassingskit

Kleuraanpassingskit

Ga met je kleurcorrectie en -aanpassing naar een hoger niveau met een enorme, professionele gereedschapskist. Maak gebruik van professionele kleurcurves, intuïtieve besturing zoals kleurwielen, en nog veel meer. Je hebt alles onder handbereik wat je nodig hebt voor de meest subtiele wijziging tot drastische ingrepen. Ongelooflijk goed uitziende video's staan voor je klaar.

Videoreparatie Videoreparatie

Videoreparatie

Materiaal waarvan je dacht dat het niet meer te redden was kan misschien worden hersteld met Videoreparatie. Stabiliseer wiebelig materiaal. Haal ruis uit korrelige shots. Verwijder vervorming van een fisheye-lens. Repareer de vervorming door het rolling-shuttereffect.

Videoscopen

Videoscopen

Met laag-specifieke vector-scopes, golfvormen, en histogrammen kun je de kleur en belichting van je video’s nauwkeuriger dan ooit analyseren. Zie wat je video echt nodig heeft bij het corrigeren en aanpassen van de kleur.

High-end doorvoerlijn

High-end doorvoerlijn

Neem een voorsprong op de achtervolgers met ondersteuning voor 8K-video en 32-bit drijvende-kommakleur. Word een leider in video met de hoogste resolutie.

Lichteffecten Lichteffecten

Lichteffecten

Creëer lenslicht-effecten als flikkeringen, anamorfe strepen, oplichtende puntjes, lichtlekken en nog veel meer zonder dure of onmogelijke apparatuur op locatie of trucs. Verbeter je cinematografie heel eenvoudig.

Retro glitch Retro glitch

Retro glitch

Als je werkt aan een retro-project en je wilt dat het materiaal eruit ziet alsof het was geschoten met oude apparatuur, gebruik dan Channel Blur, Scan Lines, Jitter en Stutters of introduceer Flicker en Grain. Dit geeft je opnamen imperfecties als van een oude film voor een klassieke vintage look.

360°-video

Wees klaar voor de volgende stap! Met videobewerking in 360° kun je gemakkelijk special effects toevoegen en ze direct in het 360°-scherm als preview bekijken.

360° scherm

360° scherm

Bekijk je 360° video tegelijk in bewerkte en originele staat met het 360° scherm. Bekijk het resultaat, maar kijk ook naar het origineel om video-effecten gemakkelijk te kunnen toevoegen en aanpassen.

360° video-effecten

360° video-effecten

Houd de naadloze 360°-ervaring vast met nieuwe effecten die rekening houden met het volledige 360°-universum. Nu zijn ook effecten specifiek voor 360° toegevoegd aan de gereedschapskist, voor nog meer creatieve mogelijkheden.

Workflow

Modern hardwareversnelling, ondersteuning voor 8K-materiaal, en een exportrij zorgen voor een hypermoderne werkomgeving die zorgt voor een efficiënte workflow in je postproductie.

Threaded renderen

Threaded renderen

Heb je veel video-effecten? Wil je een vloeiendere weergave, zonder dat je tijdens het bewerken tijd verliest met vooraf renderen van delen van je video? Met Threaded renderen kun je delen van je project renderen op de achtergrond terwijl je werkt aan de rest van het project. Maak je workflow sneller door het ontbreken van downtime en snellere video-uitvoer.

GPU-hardwareversnelling

GPU-hardwareversnelling

Gebruik de 64-bit architectuur van je computer en GPU voor sneller afspelen en een efficiënte workflow. Maak proxybestanden op de achtergrond terwijl je werkt aan andere delen van je project, waardoor je meer tijd hebt en toch previews met volledige framerate krijgt voor complexe effectsequenties.

Exportrij

Exportrij

Moet je meerdere shots renderen? Nu ben je niet langer vastgeketend aan je bureau terwijl je ze een voor een rendert. Maak een lijst van shots die gerenderd moeten worden en ga dan gewoon weg; je computer doet het werk terwijl je slaapt of wat anders doet.  Zorg dat het renderen op je wacht in plaats van andersom!

Professionele formaten

Professionele formaten

Met ondersteuning voor 8K-materiaal en RAM-previews, laat VEGAS Effects je werken met de hypermoderne formaten die je een voorsprong geven op je concurrentie. Geniet van de vloeiende, efficiënte workflow, of het materiaal nou van je smartphone komt of van een high-end videocamera. Haal de beste kwaliteit voor je project in huis.

VEGAS POST
Upgrade: VEGAS POST
VEGAS POST
VEGAS POST Video editing & post production in one suite Upgrade: VEGAS POST Video editing & post production in one suite
Bespaar 450 €
VEGAS POST Video editing & post production in one suite
999,00
Prijzen incl. BTW.,
549,00 i.p.v. 999,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 12 maanden
Bespaar 40 %
VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 12 maanden
Bespaar 40 %
VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 3 maanden VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 1 maand
20,99 €/maand i.p.v. 34,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
  • 40% korting
  • Nu in de aanbieding de eerste 12 maanden voor 251,93 €/12 maanden i.p.v. 419,88 €/12 maanden.
  • Vanaf de 13e maand 419,88 €/12 maanden.
22,19 €/maand i.p.v. 36,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
  • 40% korting
  • Nu in de aanbieding: De eerste 12 maanden voor 22,19 €/maand i.p.v. 36,99 €/maand.
  • Vanaf de 13e maand 36,99 €/maand.
39,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
42,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Pro
VEGAS Image