Uitzonderlijk snelle & efficiënte videoproductie

VEGAS Pro gebruikt de kracht van kunstmatige intelligentie om je videoproducties een extra stap vooruit te brengen. Het heeft een extreem flexibele gebruikersinterface, uitgebreid mediamanagement, geavanceerde audiobewerking en -mastering met het inbegrepen SOUND FORGE Pro, plus de toonaangevende hardwareversnelling van de sector. Het is tijd om je creativiteit een boost te geven!

Cutting edge Geef je creativiteit een boost

Videostabilisatie

Videostabilisatie

Zet schokkerig materiaal om in professionele kwaliteitsvideo zonder schokken. Het programma voor beeldstabilisatie is volledig opnieuw opgebouwd met onze state-of-the-art technologie, wat resulteert in een eenvoudig te gebruiken functie waarmee je elke keer weer optimale resultaten krijgt.

Planaire motion tracking

Niet elk object staat recht voor de camera. Jouw motion tracking moet daar rekening mee houden. Nu neemt de Planaire motion-tracking dat over. Volg en pin tekst vast of pas kleurgrading toe aan objecten die in perspectief bewegen, zich naar je toe of van je af richten en wijzig de dimensies terwijl het perspectief wijzigt. Objecten niet recht voor de camera? Gebruik Planaire motion-tracking.

Ingebedde tijdlijnen

Organiseer projecten en versnel je workflow met ingebedde tijdlijnen, die je creëert vanuit gebeurtenissen in je hoofdtijdlijn.  En je hebt nog steeds toegang tot je ingebedde tijdlijnen als onafhankelijke projecten, dus het is eenvoudig om een onderdeel van je project met een collega te delen, terwijl je de controle houdt over het master-project.

Volledige HDR-kleurondersteuning
Nieuw

Volledige HDR-kleurondersteuning

Werk met marktleidende HDR-gereedschappen in VEGAS Pro. Gradeer je kleuren met gereedschap voor HDR-grading, terwijl je een preview bekijkt in HDR oftewel in VEGAS of met externe HDR-hardware. Allemaal bestuurd door GPU-gebaseerde open kleur I/O-verwerking en met nieuwe ACES 1.1 kleurenstandaards. HDR10 en HLG-support van het begin tot het einde.

Uniforme kleurgrading-workflow
 

Uniforme kleurgrading-workflow

VEGAS Pro heeft een workflow voor kleurgrading die efficiënt en logisch is. Pas kleuren aan met gevoelige kleurenwielen en curves. Geavanceerde opties als logaritmische belichting, aanpasbare Vectorscope-toonlijn en een gecombineerde RGB-paradedisplay zorgen voor nog preciezere kleurgrading.

Verbeterde kleurencurves
Nieuw

Verbeterde kleurencurves

Kleurencurves is een onvervangbaar gereedschap voor professionals en nu beschikt VEGAS Pro over nog meer krachtige curves. Wij hebben automatische kleurcorrectie toegevoegd aan ons gereedschap kleurcurves. Pas automatisch correcties toe met de optie voor handmatige besturing om je kleuren geheel naar je wens aan te passen.

Creativiteit ondersteund door kunstmatige intelligentie

Style Transfer Style Transfer

Style Transfer

Pas de visuele stijl van de beste kunstenaars en schilderijen ter wereld toe op jouw videomateriaal om je video tegelijk uniek en opvallend te laten zijn. Met de hardwareversnelling van Intel OpenVINO technology, zorgt VEGAS Style Transfer voor een van de meest opwindende creatieve toepassingen van kunstmatige intelligentie tot nu toe.

Kleuring Kleuring

Kleuring

Voeg direct een "wow"-factor toe aan historisch zwart-witmateriaal dankzij de impact van kleur. Met de kracht van hardwareversnelling van Intel OpenVINO, gebruikt het kleuringsfilter kunstmatige intelligentie om je zwart-witmateriaal levendige kleur te geven.

De kracht van hardware opnieuw gedefinieerd

Hardwarekracht heeft niets te betekenen als de software er niet mee om kan gaan. VEGAS Pro configureert automatisch de ideale instellingen voor je GPU. Het helpt je ook om je stuurprogramma's van de grafische kaart up to date te houden. In combinatie met de verbeterde video-engine voor VEGAS Capture, heb je nu nog sterkere totale hardwareversnelling om ook sneller ze kunnen werken.

Je hoeft ons niet te geloven

"Ik hou van VEGAS Pro vanwege de intuïtieve en snelle workflow. Het biedt mij veel meer creatieve ruimte om mij te richten op de werkelijke bewerking en het vertellen van het verhaal. De gereedschappen zijn zeer intuïtief, eenvoudig te gebruiken en effectief."

"Ik heb veel productieprogramma's uitgeprobeerd. VEGAS Pro is mijn favoriet. In deze industrie is tijd een kostbaar goed. VEGAS heeft de kracht die ik nodig heb om complexe mixen te maken, maar door het gebruiksgemak kan ik snel en efficiënt werken."

"Ik heb de meeste bewerkingssoftware geprobeerd, maar niets is te vergelijken met de vrijheid van de tijdlijn en de workflow van VEGAS Pro. Met VEGAS kun je eenvoudigweg op jouw manier bewerken, zodat je je minder zorgen hoeft te maken over de technische kant en meer bezig kunt zijn met de creatieve kant."

Mazi Oyo

Mazi Oyo

"Ik heb andere NLE's geprobeerd in mijn carrière, maar ik geef de voorkeur aan VEGAS Pro omdat het zeer intuïtief is en het me in staat stelt om razendsnel inhoud te creëren, en in mijn branche is snelheid soms alles. Toen Cardi B. zou optreden op de BET Hip-Hop Awards belde haar manager me op en zei dat ze een intro nodig hadden met verschillende clips van haar voor het optreden, en dat ze die in een uurtje nodig hadden. Ik wist meteen wat ik wilde doen, dus ik stortte me meteen in VEGAS Pro en kon een ongelofelijke intro maken met behulp van 3D-glitching overgangen zonder extra plug-ins".

"Ik had net een Sheryl Crow live shoot geregisseerd en bewerkt waar de klant aandrong op het vastleggen in 4k ProRes 4444... Ik had ongeveer 5TB aan data met de 5 camera's en VEGAS Pro 17 behandelde het als een kampioen! Grote verbetering in de manier waarop de software omgaat met grotere bestanden!"

"VEGAS Pro is altijd mijn go-to editing software geweest en in de tv is snelheid super belangrijk. VEGAS Pro 17 blijft geven wat ik nodig heb om te slagen: snelheid en betrouwbare prestaties."

"I like how the new unified coloring workflow in VEGAS Pro 17 lets me color correct everything in one effects chain without adding multiple effects like Brightness & contrast, Color Corrector, Color Curves & White Balances. Coloring in VEGAS Pro is now much better then ever before."

Kies je versie Eeuwigdurende licentie of abonnement

VEGAS POST Suite
Upgrade: VEGAS POST Suite
VEGAS POST Suite
VEGAS POST Suite Video editing & post production in one suite
Bespaar 50 %
Upgrade: VEGAS POST Suite Video editing & post production in one suite
Bespaar 65 %
VEGAS POST Suite Video editing & post production in one suite
499,00 i.p.v. 999,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 21. april 2021
  • Alleen nu gratis erbij:
  • ✔ NIEUW! Action VFX Clip Pack (t.w.v.: 119 €)
349,00 i.p.v. 999,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 27. april 2021
  • 65 % korting
  • Alleen nu gratis erbij:
  • ✔ NIEUW! Action VFX Clip Pack (t.w.v.: 119 €)
VEGAS POST Suite 365
VEGAS POST Suite 365
VEGAS POST Suite 365
VEGAS POST Suite 365 VEGAS POST Suite in abonnement van 12 maanden
Bespaar 25 %
VEGAS POST Suite 365 VEGAS POST Suite in abonnement van 12 maanden
Bespaar 25 %
VEGAS POST Suite 365 VEGAS POST Suite in abonnement van 1 maand
22,49 €​/maand i.p.v. 29,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 21. april 2021
  • 25% korting
  • Nu in de aanbieding: De eerste 12 maanden voor 269,88 €/12 maanden i.p.v. 359,88 €/12 maanden.
  • Vanaf de 13e maand 359,88 €/12 maanden.
23,99 €​/maand i.p.v. 31,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 21. april 2021
39,99 €​/maand
Prijzen incl. BTW.,