Snel. Flexibel. Innovatief. Videobewerking met VEGAS Pro 17

VEGAS Pro 17 maakt je videoproducties nog efficiënter dan ooit tevoren. Ontdek meerdere ingebedde tijdlijnen, marktleidende HDR-bewerkingsgereedschappen en een eenvoudig te gebruiken, maar krachtige kleurgecodeerde workflow. In combinatie met meer dan 30 nieuwe functies, biedt VEGAS Pro 17 uitgebreide workflow-verbeteringen om je videoproductie te optimaliseren.

Bewerking. Werk slimmer, niet harder.

Niemand bewerkt sneller dan een gepassioneerde creatieveling die VEGAS Pro bij de hand heeft. De gereedschappen voor tijdlijnbewerking maken de bewerking snel en eenvoudig. Maar nog veel belangrijker, ze brengen je creativiteit naar buiten, omdat ideeën vrij stromen wanneer je niet in beslag wordt genomen door onhandig bewerkingsgereedschap. Geen NLE biedt je meer mogelijkheden voor effectieve bewerking, effectief denken en creëren dan VEGAS Pro.

Ingebedde tijdlijnen

Ingebedde tijdlijnen

Organiseer projecten en versnel je workflow met ingebedde tijdlijnen. Eenvoudige verplaatsing tussen tijdlijnen binnen het master-project of toegang tot ingebedde tijdlijnen als stand-alone projecten, zodat je hier onafhankelijk van elkaar aan kunt werken.

Smart Split

Smart Split

Met Smart Split kun je hele secties van een videoclip verwijderen en behoud je een virtueel niet op te sporen bewerking met volledige flexibiliteit om de resultaten aan te passen, voor als je gewoon op zoek bent naar perfectie. Geen lelijke knipmontages meer!

Hamburgermenusysteem

Hamburgermenusysteem

Met dit innovatieve menusysteem kun je high-traffic gebieden van de gebruikersinterface aanpassen, zodat je de gereedschappen kunt vinden die je snel nodig hebt, terwijl je tegelijkertijd de werkruimte vrijhoudt.

Kleurgrading. Zo eenvoudig als een penseel.

Krachtige, professionele gereedschappen voor kleurgradinge geven je de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. De kleurgrading-workflow in VEGAS Pro biedt snelle, krachtige en flexibele opties alles wat je wilt doen. Geef de uiteindelijke perfecte uitstraling aan je film, zelfs in HDR.

Uniforme kleurindelingsworkflow

Uniforme kleurindelingsworkflow

Breng je kleurgrading en correctie naar het volgende niveau met de nieuwe verenigde workflow in het paneel Color Grading. Importeer en exporteer LUT's, pas kleuren aan met kleurenwielen, curves en nog veel meer. Ondersteunt op prachtige wijze HDR-kleuraanpassingen.

LUT Export

LUT Export

Heb je de perfect gekleurde uitstraling gecreëerd? Wil je het in meerdere clips, in andere projecten gebruiken of delen met andere VEGAS-gebruikers? Exporteer de instellingen van je kleurgrading als een LUT in .cube-formaat voor eenvoudige toepassing op andere bestanden, overal waar LUT's kunnen worden geïmporteerd.

HLG- en HDR-ondersteuning

HLG- en HDR-ondersteuning

Werk samen met de HDR-leider aan de nieuwste mogelijkheden. Werk met HLG- of HDR10-bestanden in het ACES 1.1 kleurbereik. Preview in HDR in het VEGAS-previewvenster of op een externe HDR-monitor. Geclassificeerde kleuren in HDR met HDR-ingeschakelde videobronnen. In volledige HRD-kracht leveren - zelfs op YouTube.

Geluidsbewerking. De maat aangeven.

Een geweldige film heeft ook geweldig geluid nodig om de visuals te ondersteunen en te versterken en om een lopende geluidservaring voor je publiek te creëren. Vegas Pro biedt een volledige geluidsomgeving met gereedschap voor professionele geluidsbewerking. Dankzij de volledige VST-interfacesupport zijn er verschillende effecten en is er realtime rendering mogelijk. Geen andere NLE biedt een functieset voor een digitaal audiowerkstation die zo robuust is als de gereedschappen in VEGAS Pro.

Robuuste multitrack-geluidsomgeving

Robuuste multitrack-geluidsomgeving

VEGAS Pro bevat krachtige audio-opname- en bewerkingsgereedschappen voor de meest veeleisende producties. Leg audio vast in een multitrack-omgeving met ingangsbussen, professionele meting, punch-in opname, onbeperkte sporen en nog veel meer.

Extensieve geluidseffecten

Extensieve geluidseffecten

VEGAS Pro ondersteunt standaard VST-interfaces. Pas effecten toe op sporen, individuele gebeurtenissen op een spoor, extra audiobussen en de masterbus. Kies uit meer dan 40 meegeleverde gereedschappen voor signaal- en effectverwerking en automatiseer effecten met realtime omhullende besturing.

Audiosynchronisatie voor multicam

Audiosynchronisatie voor multicam

Gebruik je audio-golfvormen voor automatische synchronisatie van meerdere videobestanden op verschillende sporen, zodat het bewerken van een multi-cameragebeurtenis snel en efficiënt gaat.

Uiteindelijke levering. Renderen, met overgave.

Al je harde werk betekent niets zonder de mogelijkheid om het af te leveren in de correcte formaten ... en dat zo snel mogelijk. VEGAS Pro biedt ontzettend veel leveringsopties en maakt het eenvoudig om de meest algemene formaten en sjablonen te selecteren, of om je projectrenderingen volledig aan te passen. Je haalt altijd je deadlines, ongeacht de uiteindelijke uitvoereisen.

GPU-versnelde rendering

Met ondersteuning voor kaarten van marktleidende producenten waaronder NVIDIA, AMD en Intel, beschikt Vegas over de kracht van GPU-verwerking van de meest populaire grafische kaarten, zodat het renderen van populaire AVC- en HEVC-formaten tot tweemaal zo snel gaat.

Ondersteuning voor tot 8K

Ondersteuning voor tot 8K

Moderne producties verleggen de grenzen met al hogere resoluties. VEGAS Pro ondersteunt nu tot 8K-bestanden vanaf het begin tot de uiteindelijke levering. Nu kun je bestanden met ongelooflijk hoge resolutie leveren voor supergrote formaatprojectie of elke andere benodigde hoge resolutie.

VEGAS DVD Architect

VEGAS DVD Architect

Met VEGAS DVD Architect kun je DVD's en Blu-ray discs creëren met professionele schrijffuncties. De intuïtieve drag & drop-interface, de compacte lay-out en uitgebreide schrijfgereedschappen maken het eenvoudig om menugebaseerde Blu-ray en DVD-projecten te produceren.

Exclusief in Pro | 365 | Suite

VEGAS POST
Upgrade: VEGAS POST
VEGAS POST
VEGAS POST Video editing & post production in one suite Upgrade: VEGAS POST Video editing & post production in one suite
Bespaar 450 €
VEGAS POST Video editing & post production in one suite
999,00
Prijzen incl. BTW.,
549,00 i.p.v. 999,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 9. juni 2020
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365
VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 12 maanden
Bespaar 40 %
VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 12 maanden
Bespaar 40 %
VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 3 maanden VEGAS POST 365 VEGAS POST in abonnement van 1 maand
20,99 €/maand i.p.v. 34,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 10. juni 2020
  • 40% korting
  • Nu in de aanbieding de eerste 12 maanden voor 251,93 €/12 maanden i.p.v. 419,88 €/12 maanden.
  • Vanaf de 13e maand 419,88 €/12 maanden.
22,19 €/maand i.p.v. 36,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 10. juni 2020
  • 40% korting
  • Nu in de aanbieding: De eerste 12 maanden voor 22,19 €/maand i.p.v. 36,99 €/maand.
  • Vanaf de 13e maand 36,99 €/maand.
39,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
42,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Image
VEGAS Effects