Wij gebruiken cookies voor de functionaliteit, analyse en reclame om u een onbeperkte service te kunnen bieden. Bij gebruik van de pagina stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie

OK

VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus
16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,

Uw toegang tot professionele videobewerking met VEGAS Pro 365

De toekomst van videobewerking is voor u: met VEGAS Pro 365 ervaart u een volledig nieuwe, creatieve vrijheid in professionele videoproductie. Ontdek voor de eerste keer alle functies en plug-ins van VEGAS Pro tegen een onverslaanbare prijs! Het extra premium softwarepakket met SOUND FORGE Audio Studio en Ozone Elements van iZotope maken van VEGAS Pro 365 een krachtpatser voor postproductie. Dit bevat altijd de nieuwste functies, updates en patches.

De voordelen van de 365-service

VEGAS Pro 365

VEGAS Pro 365

   
3-maandabonnement 12-maandabonnement
1 2

(€ 19,99 per maand)

(€ 16,67 per maand)
   

VEGAS Pro 365 – het complete pakket voor de postproductie

VEGAS Pro heeft op het gebied van professionele videobewerking altijd innovatieve normen gesteld voor NLE's, op z'n laatst via de volledig aanpasbare interface. Het zorgt met aanpasbare workflows, volledig aanpasbare menusystemen en andere aanpassingen voor maximale flexibiliteit en organisatie. Automatiseer herhalende taken of schrijf uw eigen scripts - geen probleem met VEGAS Pro.

En wat zou een film zijn zonder soundtrack? VEGAS Pro 365 bevat krachtige gereedschappen voor het produceren van audio: multitrack-opnamen, 5.1 surround-mixen en rijke audio-effecten. Er bestaat geen ander videobewerkingsprogramma dat een vergelijkbare featureset van een digitaal audio workstation biedt.

De toekomst van de videomontage is van u – met VEGAS Pro 365

 De toekomst van de videomontage is van u – met VEGAS Pro 365

Videobewerking aan de pols van de tijd. Te allen tijde.

VEGAS Pro wordt steeds verder ontwikkeld. Met uw VEGAS Pro 365-licentie hebt u altijd direct na publicatie toegang tot de nieuwste versie. Profiteer van nieuwe functies, altijd up-to-date bestandsformaten, updates en patches.

Uw werkplek van de toekomst: volledig aanpasbare NLE.

Pas de werkruimte en uw workflows in VEGAS Pro 365 volledig aan volgens uw behoeften. Profiteer van de kracht van de nieuwste NVIDIA grafische kaarten en geniet van drastisch verkorte renderingstijden dankzij de Intel Quick Sync Video-technologie. En met het meegeleverde Premium Audio-softwarepakket brengt u uw videogeluid naar een hoger niveau.

High-End videoproductie voor YouTubers, Indie-filmmakers en Hollywood. Perfect for YouTubers, Indie Filmmakers, videographers and even Hollywood.

Met de VEGAS Pro 365 licentie geniet u van absolute vrijheid bij de videobewerking. Nauwkeurige kleurcorrectie, geavanceerde filters en effecten, audioproductie en compositing - voor expressieve resultaten in elk formaat.

Altijd de nieuwste generatie plug-ins

Altijd de nieuwste generatie plug-ins

Profiteer van nog meer creatieve mogelijkheden van onze plug-ins.

Het premium-softwarepakket

SOUND FORGE Audio Studio & iZotope Ozone Elements

Voor beeld en geluid van de hoogste kwaliteit: SOUND FORGE Audio Studio biedt uitgebreide functies voor videogeluidoptimalisatie - ongeacht de resolutie. Dankzij de remuxing-technologie is er geen behoefte meer aan vervelende degeneratieprocessen bij het renderen. En trouwens, u kunt ook uw eigen podcasts opnemen, platen digitaliseren, muziek masteren en nieuwe loops maken voor de DAW.

Meer informatie

SOUND FORGE Audio Studio & iZotope Ozone Elements

Exclusief voor VEGAS Pro 365 klanten online-trainingssessies

Alle gebruikers van VEGAS Pro 365 hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve online-trainingssessies voor de software. U wordt getraind in de nieuwste functies en op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Afhankelijk van de duur van uw gekozen diensten, ontvangt u twee onlinecursussen per jaar of één in drie maanden.

3 maanden looptijd: 1 Onlinecursus
12 maanden looptijd: 2 Onlinecursussen

Vaak gestelde vragen over VEGAS Pro 365:

Kan ik de software ook offline gebruiken?

U kunt na de gelicentieerde installatie de volledige programmafuncties ook offline gebruiken. U hebt alleen een internetverbinding nodig voor updates en de maandelijkse validatie van uw software.

Wat gebeurt er met mijn gemaakte projecten?

Uw projecten worden behouden, zelfs als u ervoor kiest om uw abonnement te annuleren of te pauzeren. Dit betekent dat als u aan het einde van uw abonnement aan uw project wilt werken, u eenvoudig uw abonnement kunt verlengen en het project opnieuw kunt openen om door te gaan met bewerken. U kunt het in VEGAS Pro 365 gemaakte project ook openen in uw gewone VEGAS Pro-programma zolang het in dezelfde of een hogere versie is waarin het project is gemaakt (bijvoorbeeld: als u het project in VEGAS Pro 365 versie 15 hebt gemaakt, dan kunt u het openen met de reguliere VEGAS Pro versie 15 of hoger).

Hoe gebruik ik de online-trainingscursussen?

Zodra de datum voor een onlinecursus is vastgesteld, sturen we u onmiddellijk alle informatie en een uitnodiging per e-mail.

Hoe ga ik met updates om? Moet ik altijd direct de nieuwste update installeren?

Nee U kunt altijd de nieuwste versie van het product installeren wanneer het u uitkomt. Zolang uw abonnement actief en geldig is, is het aan u wanneer en of u een nieuwe versie installeert.

Wat gebeurt er met mijn huidige VEGAS Pro versie?

Niets. U kunt VEGAS Pro 365 parallel aan andere versies gebruiken.

Wat gebeurt er met de meegleverde plug-ins?

Alle meegeleverde plug-ins zijn tijdens het abonnement beschikbaar. Bij elke bijgewerkte versie van VEGAS Pro krijgt u ook de nieuwste versie van de meegeleverde plug-ins.

Hoogtepunten en functies VEGAS Pro 365

 • Niet te kloppen versie: al vanaf € 16,67 per maand
 • Exclusieve add-ons en software
 • Exclusief voor 365 klanten: 2 online-trainingssessies per jaar of een per 3 maanden 
 • NewBlueFX Filters 5 Ultimate
 • DVD Architect voor dvd- en Blu-ray Disc Authoring
 • SOUND FORGE Audio Studio & iZotope Ozone Elements
 • Altijd de nieuwste versie van de flexibele NLE op de markt
 • Geoptimaliseerde hardwareversnelling voor snelle producties
 • Compleet individualiseerbare gebruikersinterface
 • High Resolution Audio: onbeperkte sporen met maximaal 24-bit/192 kHz
 • Professionele OFX-plug-ins: crop, beeld-in-beeld en lookup-tabellen (LUT)
 • ACES 1.0 ondersteuning

Wat onze klanten zeggen

Juan "Punchy" Gonzalez, D.O.W. Studios

Juan "Punchy" Gonzalez, D.O.W. Studios

"Without Vegas Pro, I would be spending more time learning software than making my project come alive."

JustAlexHalford

JustAlexHalford

"No matter what your goal is, Vegas Pro 15 and all its features in its entirety got you covered."

Bobby B. Grubic, ProVideo Coalition

Bobby B. Grubic, ProVideo Coalition

"Vegas Pro is a comprehensive, all in one post production “must have” NLE companion with everything you need to create high end projects."

Fadi Saleh, Barackdubs

Fadi Saleh, Barackdubs

"To make Baracksdubs, I work with hundreds of ultra-small clips. VEGAS helps me edit at a speed and precision no other NLE can."

Wat de pers er van vindt

micromart

01/10/2016 - "A sophisticated editing solution used by many professional film makers and video editors."

28/08/2017 - "In short, if you’ve ever found yourself wondering whether or not you’re editing as efficiently as possible, VEGAS Pro 15 might be the tool you check out to confirm that suspicion."

06/08/2018 - "VEGAS Pro 15 provides complete, modern editing tools in a lean, logical interface to help you realize your highest creativity."

20/02/2018 - "[...] With an overhauled user interface and numerous modern features that serious video editors expect. The result is one of the best semi-pro video editing applications."


VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365

VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen

VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus

16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,