Professionele videobewerking. Altijd up-to-date.

Begin je videoproducties met VEGAS Pro 365: het betaalbare abonnement voor VEGAS Pr. Ontdek alle functies waar VEGAS Pro bekend mee is geworden, plus exclusieve online trainingen. Ontvang de laatste updates, upgrades, nieuwe functies en plug-ins. VEGAS Pro 365 is een krachtpatser voor videoproductie.

De voordelen van de 365-service

       
1-maandenplan 3-maandenplan 12-maandenplan (maandelijkse betaling) 12-maandenplan (jaarlijkse betaling)
1 1 2 2
       

Exclusief in VEGAS Pro 365

SOUND FORGE Audio Studio 13

Voor geluid van hoge kwaliteit: SOUND FORGE Audio Studio biedt uitgebreide functies voor het optimaliseren van videogeluid - ongeacht de resolutie. Remixing-technologie elimineert de noodzaak van tijdrovende processen tijdens het renderen. En je kunt ook je eigen podcasts opnemen, platen digitaliseren, muziek onder de knie krijgen en nieuwe loops maken voor de DAW.

Meer informatie

Versnel je leercurve. Online trainingssessies exclusief voor VEGAS Pro 365.

Profiteer van VEGAS Pro 365 en geniet van exclusieve online trainingseenheden om je te helpen optimaal gebruik te maken van deze ongelooflijke software. Je leert waardevolle insider tips en technieken voor het gebruik van VEGAS Pro 365. De webinar voor online training zal in het Engels worden gegeven.

Meld je aan voor 1 maand en ontvang 1 online cursus

Meld je aan voor 3 maanden en ontvang 1 online cursus

Meld je aan voor 12 maanden en ontvang 2 online cursussen

VEGAS Pro 365 FAQ

Kan ik de software offline gebruiken?

Ja, de software kan offline worden gebruikt voor de duur van je abonnement. Een internetverbinding is alleen nodig om je software te registreren, te controleren op nieuwe updates en om het programma één keer per maand te valideren.

Wat gebeurt er met mijn projecten?

Zelfs als je je abonnement beëindigt of opschort, blijven je projecten voor altijd bewaard. Dat betekent dat als je aan je project moet werken, nadat je abonnement is verlopen, je je abonnement kunt verlengen en het project opnieuw kunt openen om door te gaan met bewerken. Je kunt in VEGAS Pro 365 gemaakte projecten ook openen in de eeuwigdurende versie van VEGAS Pro, zo lang de eeuwigdurende versie gelijk is aan of later is dan de versie dan waarin het werd gecreëerd.

Hoe krijg ik mijn online training?

Je ontvangt via e-mail een uitnodiging voor de training enkele dagen voor het geplande evenement.

Hoe werken update-installaties?

Je wordt gewaarschuwd wanneer een update beschikbaar is. Updates zijn niet automatisch, dus je bent vrij om te kiezen wanneer je de update wilt installeren.

Zullen de plug-ins ook up-to-date blijven?

Alle plug-ins zijn beschikbaar gedurende de duur van het abonnement. Bij elke nieuwe versie van VEGAS Pro is de laatste versie van de plug-ins inbegrepen.

Belangrijkste functies

 • Betaalbaar abonnement voor VEGAS Pro
 • Exclusieve online trainingssessies
 • Altijd up-to-date met de laatste updates, upgrades, patches en nieuwe functies
 • NIEUW: Ingebedde tijdlijnen
 • NIEUW: Volledige HDR-kleurondersteuning

 • NIEUW: Optische stroom slow motion
 • NIEUW: Planaire motion-spatiëring
 • NIEUW: GPU versnelde decodering voor AVC/HEVC
 • NIEUW: SOUND FORGE Audio Studio 13
 • Eersteklas beeldstabilisatie
 • Interactie tussen storyboards & tijdlijnen

VEGAS Pro 17 Edit
Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing Upgrade: VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
Bespaar 200 €
VEGAS Pro 17 Edit Powerful video production & audio editing
399,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
199,00 i.p.v. 399,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 Edit (t.w.v.: 399 €)
VEGAS Pro 17
Upgrade: VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring Upgrade: VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
Bespaar 350 €
VEGAS Pro 17 Powerful video production, audio editing & disc authoring
599,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
249,00 i.p.v. 599,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 (t.w.v.: 599 €)
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365
VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 12 maanden voor professionele video- en audiobewerking inclusief online cursussen VEGAS Pro 365 Abonnement van 3-maanden voor professionele video- en audiobewerking, inclusief online cursus VEGAS Pro 365 VEGAS Pro in abonnement van 1 maand
16,67 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
17,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
19,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
21,99 €/maand
Prijzen incl. BTW.,
VEGAS Pro 17 Suite
Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins Upgrade: VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
Bespaar 450 €
VEGAS Pro 17 Suite Professional video production, audio editing & high-end plug-ins
799,00
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 15. juli 2020
 • Koop nu VEGAS Pro 17 en ontvang VEGAS Pro 18 gratis!
349,00 i.p.v. 799,00 €
Prijzen incl. BTW.,
Geldig tot 14. juli 2020
 • Alleen nu erbij:
 • Inclusief VEGAS Pro 18 Suite (t.w.v.: 799 €)

Je hoeft ons niet te geloven

"Mijn liefde voor VEGAS is onvoorwaardelijk sinds VEGAS 2.0. Ik gebruik het nog steeds, omdat het een van de meest efficiënte NLE's op de markt is, zeer eenvoudig te gebruiken, intuïtief en zeer krachtig is. Ik houd van de manier waarop je sporen of gebeurtenissen op de tijdlijn kan manipuleren, schalen, splitsen, infaden of fade-out kan toevoegen, matheid kan wijzigen, timestretchen, velocity kan wijzigen, pannen of bijsnijden en een masker kan toevoegen... Alles ziet er eenvoudig uit met VEGAS, alles zit onder je vingertoppen!"

"Ik ben dol op VEGAS Pro vanwege de intuïtieve en snelle workflow. Het biedt mij veel meer creatieve ruimte om mij te richten op de werkelijke bewerking en het vertellen van het verhaal. De gereedschappen zijn zeer intuïtief, eenvoudig te gebruiken en effectief."

"Ik begon in het begin van 2000 met het gebruik van VEGAS Pro om anime-muziekvideo's te maken VEGAS is altijd het meest efficiënt geweest. Sinds dat begin heb ik mediaprojecten van alle formaten gemaakt, van filmbewerking tot geluidsdesign, van motion graphics tot visual effects. Tot vandaag de dag blijft het mijn favoriete creator-gereedschap."

"VEGAS Pro 16 imponeert wederom met een geweldige bewerkingservaring met nieuwe functies, waar ik al lang op wacht. Het beschikt zelfs over functies waarvan ik niet wist dat ik ze wilde. De geïntegreerde motion-spatiëring is een geweldige tijdsbesparing en opent ook veel creatieve mogelijkheden bij de bewerking!"

"VEGAS Pro heeft de eenvoud en strakke interface, die het bewerken zoveel makkelijker maakt in vergelijking tot andere bewerkingssoftware. VEGAS Pro 16 is een geweldige stap vooruit ten opzichte van de vorige versie. Vooral vanwege de functies voor motion-spatiëring en de opnieuw ontworpen videostabilisatie, die voldoet aan de normen van de industrie."

"Ik heb de meeste bewerkingssoftware geprobeerd, maar niets komt in de buurt van de vrijheid van de tijdlijn en workflow van Wegas Pro. Met VEGAS kun je op je manier bewerken, zodat je je niet druk hoeft te maken om de technische kant en meer tijd hebt voor de creatieve kant."

Wat de pers er van vindt

Best Professional Video Editing Software 2018: "[...] eenvoudig gebruiksgemak en flexibiliteit waardoor VEGAS Pro 16 eruit sprong." +++ "[...] het all-round pakket voor de serieuze editor." 21/12/2018

“[...] Met een opnieuw ontworpen gebruikersinterface en verschillende moderne functies, die serieuze video-editors verwachten. Het resultaat is een van de beste semi-pro toepassingen voor videobewerking." 20/02/2018