VEGAS Production Assistant Pro
VEGAS Production Assistant Pro 64-bits versie
169,99
Prijzen incl. BTW.,

VEGAS Production Assistant Pro

VEGAS Production Assistant Pro vormt een uitbreiding op de functies van de VEGAS Pro-software met een serie tools voor batch-verwerking en workflow-automatisering. Automatiseer veelvoorkomende taken en processen: een echte vereenvoudiging van de werkzaamheden.


Automatiserings-tools

VEGAS Production Assistant Pro bevat gereedschappen om automatische overgangen tussen clips in te voegen en foto- en videomontages te maken. Het vereenvoudigt bovendien veelvuldige taken zoals crossfade-opmaak, audio ducking en archivering.

Projectsjablonen

Een VEGAS-project als sjabloon met regelmatig gebruikte plaatshouders en titels aanmaken is een goede mogelijkheid om terugkerende taken tijdbesparend af te handelen. Deze assistent tilt de efficiëntie van videobewerking naar een geheel nieuw niveau.

Kies simpelweg de media die uw plaatshouders moet vervangen, klik op "Verwerken" - en "voilà!" Uw project is klaar. Met projectsjablonen hoeft u nooit meer met een leeg project te starten.

Batch-verwerking

Batch-verwerking met VEGAS Production Assistant Pro gaat verder dan de werkzaamheden met standaard media-encoders. U kunt eenvoudig meerdere bestanden en elk willekeurig output-formaat selecteren: de rest doet VEGAS Pro en Production Assistant Pro.

Waarmee deze assistent echter daadwerkelijk verschilt van het gros, is de mogelijkheid om meerdere bestanden gelijktijdig te voorzien van processen, zoals beeldopslag, conversie van paginaverhoudingen, broadcast-kleurcorrectie, audio-normalisatie, reducering van beeldflikkeringen, instellen van de weergavesnelheid en nog veel meer.

Mediakaart-workflow

Stelt u zich een voor, u kunt uw kaart plaatsen en de rest van de bewerking verloopt automatisch, tot de video gereed is. Met deze plug-in kan een sjabloon worden gedefinieerd, waarmee het aanmaken van het project volledig geautomatiseerd verloopt.

Op gegevens gebaseerde formaat-catalogisering

Voeg een geheugenkaart in en VEGAS Production Assistant Pro zal uw media automatisch op uw harde schijf in de map schrijven. Op deze wijze kan worden gewaarborgd dat uw videomateriaal met alle vereiste gegevens met succes van de geheugenkaart naar de PC wordt geschreven.

Let op: VEGAS Production Assistant Pro vereist het gebruik van VEGAS Pro 14.