VEGAS Production Assistant Pro
VEGAS Production Assistant Pro 64-bits versie
169,99
Prijzen incl. BTW.,

Workflow Automatiserings-tool

VEGAS Production Assistant Pro bevat een reeks aan tools voor het automatiseren van workflows. Zo kunt u in de toekomst veel tijd besparen. Elke tool kan simpelweg via de VEGAS Production Assistant Pro-gereedschapsbalk worden toegepast en in uw project worden geïntegreerd.


VEGAS Production Assistant Pro - Workflow-automatisering

Ondertitel

Integreer simpelweg ondertiteling in uw VEGAS Pro-project met complete controle over de positie en de timing. VEGAS Production Assistant Pro bevat ruim 50 geanimeerde "lower thirds", die u direct kunt gebruiken of uitgebreid kunt bewerken. De tool werkt ook met eigen creaties of third-party-content.

Projecten controleren

Met het controleproces sluit u uw project geautomatiseerd af. Bij deze procedure wordt automatisch de dekkracht van de clips aangepast en worden onderbrekingen bij overgangen gesloten. Op dezelfde wijze worden ongebruikte videoclips verwijderd en worden alle proxies vervangen door het overeenkomstige materiaal met hoge resolutie.

Aanpassing van ondertiteling

Met VEGAS Production Assistant Pro kunt u niet alleen eigen ondertiteling maken en gebruiken, maar ook reeds beschikbare ondertiteling naar eigen inzicht vormgeven en opslaan. Optioneel kunt u zelfs eigen bewerkbare ondertitelingssjablonen met plaatshouderteksten maken.

Sjabloonassistent

Met VEGAS Production Assistant Pro kunt u zelf sjablonen voor de meest gangbare editing-processen maken. Zo werkt u projectoverlappend aanzienlijk consistenter, beperkt u fouten tijdens het bewerken en ervaart u gelijktijdig een maximum aan creatieve controle, bij een nog beter tijdmanagement.

De sjabloon Creation Assistant biedt u de mogelijkheid om een groot aantal sjablonen met opties voor herhalende slugs vorm te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld audio- en video slugs aanpassen, onderbrekingen sluiten, de grootte voor bepaalde media vergroten, automatische slugs verwijderen of nieuwe voor bestaande projecten genereren.

Annotated Slugs

VEGAS Production Assistant Pro kan opmerkingen continu in slugs integreren en zo de bewerker informeren welke processen en/of attributen zijn opgenomen.

Dit is met name zeer praktisch voor grote en gespecialiseerde editing-studio's waarbij meerdere personen hetzelfde systeem gebruiken en in vergelijkbaar met een notitie die op de media blijft plakken.

Auto-trim

De volgende stap in de richting van efficiënt editing: Auto-trim.

Deze functie snijdt automatische de pre/post-rolls bij van elke geselecteerde event in de VEGAS Pro-timeline. Praktisch, als bijv. een camera tot 5 seconden voor pre/post-rolls was ingesteld.

Globale resampling-controle

De Global Resample Control garandeert dat alle media juist wordt beheerd, terwijl u ze met 50i/25p of 60i/30p converteren.

Deze functie is met name praktisch als dit bij events in de timeline of bij DSLR-footage wordt toegepast en wordt geconverteerd van 30 fps naar 29,97 fps.

Spoornormalisatie

Normeer het volume van een audiospoor dusdanig dat de resulterende peaks tot 0 dB worden verhoogd.

Channel-split

Koppel audiokanalen afzonderlijk los in individuele monokanalen.

Onderbrekingen verwijderen

Verwijder de onderbrekingen tussen de events op uw timeline met slechts één enkele klik.

Eenvoudige ducking

Stel "audio ducks" in, om de achtergrond van een audiobestand weer te geven zodat een ander audiospoor duidelijker hoorbaar wordt.

Motion-tool

Automatiseer de bewegingen van een clip via een beeldscherm, volledig met achtergrondbewegingen.

Crossfades vormgeven

Stel automatische crossfades in op een bepaalde lengte tussen alle media en clips in de timeline.

Geavanceerde ducking

"Ducks" voor achtergrondmuziek kunt u automatisch met bepaalde andere audiosignalen in uw project weergeven en verbergen.

Montage-tool

Foto- en videomontages vormgeven met pan, scan, overgangen en nog veel meer.

Projectarchivering

Bewaar alles van uw project, media, geneste .veg-bestanden, lower thirds enz., direct in een door u gedefinieerde map.